• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SNOO
    SNOO --- ---
    PHOW_SAATCH: jo, tuhle paní si pamatuju velmi dobře, pac mi topila asi 2 dny než sem ji sundal..
    Dvě fáze, první těžká , druhá těžší :)) bozi
    Dycky mě stačí koment tvyho typu abych měl chuť to hned instalovat :D
    BESH
    BESH --- ---
    Ja jsem se ted pustil do DLC Lies of P, nekde zhruba na konci NG+ a dostavam tam teda hrozne. Vcera jsem asi 3x neprosel pres takovyho splasenyho klokana s kick kombem a sel jsem radsi spat. To jsem jeste nepotkal ani prvniho bosse. :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Prej "vallheim-souls"....

ENDALOR on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2265990/ENDALOR/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO: hele, zrovna jsem LoP po půl roce zapnul a trochu válčim s Laxasia the Complete :D
    SNOO
    SNOO --- ---
    _KOFILA_: zatim v kazanovi mam cca 3 hodky, takze tezko nejak soudit,
    .., ale ja vim ze me ,jako velmi souls/ souls-like pozitivniho hrace , bavit bude :) stejne jako me bavilo lies of p, ktere sem si dal tenkrat rovnou 2x za sebou.. po khazanovi rovnou koupim dlc k LoP :)

Ja tak nejak beru vse co je souls, from je pro me povinnost a nonfrom beru temer vse. Jestli na tom jsi podobne tak khazan bude dobrej
    :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Jakej je ten Khazan? To demo mě moc nepřesvědčilo... Rozehraje se to? To bych asi spíš dohrál v půlce odložené Lies of P...
    SNOO
    SNOO --- ---
    LAHINO: fialový bossove, jakoby jo je to asi jediná věc proč se jednorázové vrátit, jenze pro mě je to málo.
    Vyřešil jsem jinak -> Khazan :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KALAM
    KALAM --- ---
    PHOW_SAATCH: Já už to dohrál a teď to z nostalgie jedu komplet znovu, moje srdcovka:) Datadisk skvělej.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    SNOO: vodny plesiosaurus bez luku a elementu je dost zly :D ja si dorabam trofeje, aby som s kazdym dal bossa, snazim sa zvladnut Guardiana, ale je to pomalsie nez by som cakal. Ti fialovi bossovia ta nemotivuju sa trosku vratit? Vyzera, ze ich budu vydavat pravidelne a moznos a dockame aj zlatych bossov. Aspon podla fanuskovskych teoriina reddit
    EZEE
    EZEE --- ---
    BIMBAS: Jsem si ze srandy rypl. Nene DS LE v te papirove krabicce. Ten novy Elden jsem jeste nehral, nemam na to cas a uz ani nervy, kdyz neni cas :))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    EZEE: :) hezky. Nebyl to nahodou Demon Souls ? Me uz se to nejak plete. Pamatuju si ze jsem je nekomu daval, ale bylo toho za ty leta spoustu.
    Ja se dostal zase o kus dal. Vykysl jsem v nejakem 6 chapteru a nevedel co se skakacim cvrckem. Ted jsem u nasledujiciho bosse a zatim jsem ho zase nedal. Ta kudlanka mi dava zabrat, ale nezoufam, zatim jsem ji dal asi jen 5 pokusů
    SNOO
    SNOO --- ---
    LAHINO: jednoznacne fulghor v jeho vylepseny verzi, na nej sem sel snad 15x a pak hned první kdy sem se teprve osahaval mechaniky a chodil sem k nemu s uplne spatnou vybavou.. nejlehci ten vodni boss, kerej se mi nezdal ani jako boss..
    Trochu me zklamal “hlavni” osmy boss, cekal sem nejakej strasnej masakr ala radahn z dcl a nakonec sel na druhy pokus..
    Skoda jen ze po odehrani vsech bossu neni zadna motivace u toho zustavat, zadny endgame, nic :(
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    SNOO: Pekne. Ktory boss ti robil najviac problemy? Ja som dal solo tiez len s IronEyeom a nejakym zazrakom Tricephalosa s Raiderom na lvl 9
    SNOO
    SNOO --- ---
    LAHINO: vubec si neplatim ps+ takze vse solo :)
    Polovina ale za ironeye coz je trochu easymode, zbytek ruzny mix krom recluse ktera mi vubec nesedla
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    SNOO: vsetko solo, ci randoms?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO
    SNOO --- ---
    Kamarady nemam, tak sem to musel zvladnout sam :)

EZEE
    EZEE --- ---
    BIMBAS: Ty, kterej mi tehda prodal DS1 na Xbox, nedokazes dat bosse?! 😁
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam