• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KALAM
    KALAM --- ---
    PHOW_SAATCH: Já už to dohrál a teď to z nostalgie jedu komplet znovu, moje srdcovka:) Datadisk skvělej.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    SNOO: vodny plesiosaurus bez luku a elementu je dost zly :D ja si dorabam trofeje, aby som s kazdym dal bossa, snazim sa zvladnut Guardiana, ale je to pomalsie nez by som cakal. Ti fialovi bossovia ta nemotivuju sa trosku vratit? Vyzera, ze ich budu vydavat pravidelne a moznos a dockame aj zlatych bossov. Aspon podla fanuskovskych teoriina reddit
    EZEE
    EZEE --- ---
    BIMBAS: Jsem si ze srandy rypl. Nene DS LE v te papirove krabicce. Ten novy Elden jsem jeste nehral, nemam na to cas a uz ani nervy, kdyz neni cas :))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    EZEE: :) hezky. Nebyl to nahodou Demon Souls ? Me uz se to nejak plete. Pamatuju si ze jsem je nekomu daval, ale bylo toho za ty leta spoustu.
    Ja se dostal zase o kus dal. Vykysl jsem v nejakem 6 chapteru a nevedel co se skakacim cvrckem. Ted jsem u nasledujiciho bosse a zatim jsem ho zase nedal. Ta kudlanka mi dava zabrat, ale nezoufam, zatim jsem ji dal asi jen 5 pokusů
    SNOO
    SNOO --- ---
    LAHINO: jednoznacne fulghor v jeho vylepseny verzi, na nej sem sel snad 15x a pak hned první kdy sem se teprve osahaval mechaniky a chodil sem k nemu s uplne spatnou vybavou.. nejlehci ten vodni boss, kerej se mi nezdal ani jako boss..
    Trochu me zklamal “hlavni” osmy boss, cekal sem nejakej strasnej masakr ala radahn z dcl a nakonec sel na druhy pokus..
    Skoda jen ze po odehrani vsech bossu neni zadna motivace u toho zustavat, zadny endgame, nic :(
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    SNOO: Pekne. Ktory boss ti robil najviac problemy? Ja som dal solo tiez len s IronEyeom a nejakym zazrakom Tricephalosa s Raiderom na lvl 9
    SNOO
    SNOO --- ---
    LAHINO: vubec si neplatim ps+ takze vse solo :)
    Polovina ale za ironeye coz je trochu easymode, zbytek ruzny mix krom recluse ktera mi vubec nesedla
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    SNOO: vsetko solo, ci randoms?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO
    SNOO --- ---
    Kamarady nemam, tak sem to musel zvladnout sam :)

EZEE
    EZEE --- ---
    BIMBAS: Ty, kterej mi tehda prodal DS1 na Xbox, nedokazes dat bosse?! 😁
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: Tak nakonec yellow sage nebyl zas takovej porod...nicméně tesne pred ním jsem ztravil pekne odpoledne na black loongovi...so far zatím nejtezsi boss (to že jsem ho šel ve druhý kapitole mi asi moc nepomohlo))
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    SNOO: MP, tak pol na pol s kamosmi a s random ludmi. Solo som zatial este nedal ziadneho nightbossa, ale snazim sa :D
    SNOO
    SNOO --- ---
    LAHINO: nice, solo nebo MP?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    No, já mám vycistenou kapitolu 2, a čeká me tresnicka na dortu bolesti a utrpeni v podobe posledního bosse...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    HAVANA: tygr byl cool. Nemohl jsem ho dlouho dat a pak se mi povedl festival uderu a nekolik perfect dodgů a bylo po nem.
    Jsem v tom s tebou o par chapteru dal. Bavim se. Ted mam zase pro me neudolatelneho bosse ale to se poda 🙈
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: To je stejne skvely, jak máš treba 40 pokusu, posledních deset mu zbejva treba 10% života a zabije te...a pak ho porazis, zbyde ti full health a jeste jedna lahvicka k tomu...V suchym triku :))
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Pochvalim sa tu, vsetci Nightbosses uz padli! Platinka sice este nie je, ale uz to vyzera byt realnejsie
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Pokracujeme v krasojizde...Dneska se trapime na tygrikovi v krvavy bazene..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam