• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: ty už po té vlčí mlze "ať ti vrátí starej dobrej FS" nevíš že to nebyl brek ale povzdech jak formatu sols-like sluší sevřený promyšlený level design, a ne letiště pro dobrodruhy...

tak jen abys nezapomněl o čem tenkrát ta debata byla, ty brečel...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: nejvíc jsi tady brečel ty, když vyšel Elden Ring s koníčkama, co si tak pamatuju. :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Hlavně tady prosím nebrečte, že svět není jako dřív a dřív když dělal FS single player hry byl lepší...

Sledujete ten čínskej Wochang? Jak umí ukrást vše co funguje a spojit to dohromady... Vlastně jsem po 10 hodinách příjemně překvapen... Jednak samotným combatem (krásně se ty pohyby pojí když bojujete s více nepřáteli), ale hlavně stromem dovedností a jednoduchým resetováním skillů tak, že si najdete svou oblíbenou zbraň... A má to konečně, oproti Lies of Pi odezvu když mlátíte do nepřátel, nepřipadáte si, že by tam mohl být vzduch a nic by se nestalo :)
    Jinak ten UE5 je na blitíčko, nemá to vůbec žádné čaro, jen hyperrealismus...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Tak FromSoftware patří převážně Kadakawa, pokud experimentují, tak si Myazaki musí dát pozor, aby v tom neutopili moc peněz, i když jsou slušná cash cow pro své majitele, tak obhájit si hru s velkými náklady a malými prodeji může taky znamenat zpochybnění jeho pozice. Úspěch Nightreign taky znamenal, že si tam lidi můžou vyzkoušet vést vývoje hry. Až někdo udělá u FromSoftware úspěšnou hru, do který se zariskují investici do assetů (nemusí jít jen o bosse, ale ten environment je drahý), tak je to teprve bude úspěch. Teď nevím jak hodně bude Myazaki formovat Duskborn, ale tipuji že dost a jo mám taky pocit že mají kapacitu na další paralelní vývoj titulu. Ale myslím, že Myazaki nechce ustrnout na dojné krávě, ale nějak to posouvat a ten multiplayer je logická cesta, nicméně má nápady i u single her,

Owner
    Kadokawa Corporation (70%)
    Sixjoy Hong Kong (16%)
    Sony Interactive Entertainment (14%)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Já taky, ale musíme si přiznat, že Nightreign udělal mnohem větší díru do světa, než jsme čekali. Prodali pět milionů kopií a furt to hrajou desítky tisíc lidí. A přitom je to jen smontované z náhradních dílů Elden Ringu. Ve srovnání s ER musel ten vývoj stát pár buráků a hra určitě vydělala strašlivý ranec.

A vzhledem k tomu, jak obří je Nintendo fandom a jak jsou nintenďáci schopni koupit cokoli za jakoukoli cenu, Duskbloods se určitě taky neztratí.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Přesně tak....

I’m still hoping FromSoftware returns to single-player-focused roots | Polygon
    https://www.polygon.com/gaming/615490/from-software-multiplayer-single-player
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Udelat si z mrtvyho bosse most pres prurvu je tak cooool
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Wuchan: Covid Feathers
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    wuend
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: wuchang tam, všude – kam se podívám...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    pac hraju taky vopici semtam, tak mi ten wuchang prijde ze z nej vychazi. Jasne je to cely predelany ale pohyb, nektere assety a utoky bossů jsou dost podobne.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Wuchang sem?
    WUCHANG: Fallen Feathers Review - A Souls-like that (Mostly) Soars
    https://www.youtube.com/watch?v=ba9D07NtBjA
    STARF
    STARF --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Ehm...Poslední tretina treti kapitoly solidne prituhuje...a yellowbro mi dává cocku
    SNOO
    SNOO --- ---
    PHOW_SAATCH: jojo jak rikas - klasika, mam tuhle exp pravidelne - casto. Ja bych dal ruku do vohne ze to je fakt feature

Cejtim se pak kolikrat ochuzene, kdyz se mi povede dat bosse na prvni pokus, protoze si rikam ze sem urcite prisel o zabavu, ze ty dalsi pokusy by vlastne byli teprve ten real boss fight

Jinak kolik zbejva - nechci ti to kazit nejakejma konretnima cislama, ale urcite skrz herni dobu a pribehove , ze uz se chylis… ale vic nez jeden jeste jo :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO: Já s ní měl klasickou příhodu - napoprvý jsem vůbec nevěděl, která bije a dostal jsem jí asi na 90% druhý fáze. Řikam si to bude na pohodu a od tý chvíle dostávám už jen čočku :) buď je to štěstí začátečníka nebo je první pokus lehčí. Každopádně nemám teď čas sedět u jednoho bosse dva dny, takže to bude muset ještě chvíli počkat. Btw: kolik toho zbejvá po týhle čubce? Přišlo mi, že už by se to mělo blížit do grand finale.
    SNOO
    SNOO --- ---
    PHOW_SAATCH: jo, tuhle paní si pamatuju velmi dobře, pac mi topila asi 2 dny než sem ji sundal..
    Dvě fáze, první těžká , druhá těžší :)) bozi
    Dycky mě stačí koment tvyho typu abych měl chuť to hned instalovat :D
    BESH
    BESH --- ---
    Ja jsem se ted pustil do DLC Lies of P, nekde zhruba na konci NG+ a dostavam tam teda hrozne. Vcera jsem asi 3x neprosel pres takovyho splasenyho klokana s kick kombem a sel jsem radsi spat. To jsem jeste nepotkal ani prvniho bosse. :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Prej "vallheim-souls"....

ENDALOR on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2265990/ENDALOR/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam