• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: skočil jsem do PvP a hned je to lepší :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Taky jsem se 3-4 hodiny rozkoukával, ale jakmile jsem pochopil principy těch světů včetně toho co a jak se generuje, tak to kliklo.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: ty jo, tak pár hodin a zatim mě to teda moc nechytlo... nevim, jestli je to tim procedurálně generovanym prostředim, ale zatimco v Lies of P jsem byl hned jako doma, tady se pořád nějak hledam...
    ENDER
    ENDER --- ---
    STARF: Aha, dik.
    STARF
    STARF --- ---
    mam hotovej base content (par desitek hodin playtime) a zbyva mi projit DLC... jen jsem to ted skoro rok nehral - obcas hru odlozim a vratim se k ni nahodne po case
    ENDER
    ENDER --- ---
    STARF: Uz jste to nekdo na pc dokazali hrat? Ja zatim zvladnul asi 10 kroku a pak to padlo... Od ty doby jsem to nezkousel.
    STARF
    STARF --- ---
    Bloodborne PC remaster mod dosahl verze 1.0

https://www.nexusmods.com/bloodborne/mods/45

Happy 11th birthday, Bloodborne. My PC Remaster mod hits 1.0
    https://www.youtube.com/watch?v=zYLGTK0uO0w
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: To je krásná cena. Imho po tom Lies of P to bude výbornej žánrovej vyprošťovák, když místo kordu vezmeš do ruky kvér.
    AIAX
    AIAX --- ---
    VIRIK: "Pokud se tomu Remnant2 aspoň trochu blíží, bylo by to +++"

Za mě je Warframe taky top, hraju to už cca 10 let - i když hodně střídmě, tak vždycky co dva roky na měsíc, dva - a je to po všech stránkách neuvěřitelné. Důkaz, že i live-service hry můžou být geniální.

Remnant má za mě mnohem blíž stylem a filozofií k Warframe než k Dark Soul, tak jsem to myslel, ne že by to byl úplně stejný žánr. Navíc Warframe je live-service hra a už tak 15 let na ni vychází kontinuálně nový obsah, zatímco Remnant 2 je jednorázovka, takže i v množství a rozmanitosti obsahu je Warframe úplně, ale úplně někde jinde.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: kvůli tobě jsem si ho teď koupil :) ultimate edition na Steamu.. -75%
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    WarFrame je dost jiná třída, to je ve svým ranku nejlepší hra ever. TO co dokáže nabídnout, to jaký má mise. lore, setting, (a řeší vyčůraný hráče, kteří se nechávají provést ostatními, nebo si prostě najdou silnej build a procházejí – na to vymysleli úžasný řešení, obří úkol New War, kterej vás nepustí zpět do hry, dokud jej nedokončíte a jsou tam hoodně silní bossové a vy jste jen přežívající trošečník, kterej má jen svý zbraně a prostě musí být šikovný. A kdo to nedá, tak prostě se do hry už nevrátí). Ta hra je neuvěřitelná a je to prostě WarFrame, to nemá srovnání.

Pokud se tomu Remnant2 aspoň trochu blíží, bylo by to +++ (byť na trůnu sedí jen jeden a to je WarFrame).
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    na mě to pusobilo, že ten vibe tam je. Těžcí nepřátelé, přežívání k dalšímu chackpointu, složité bossfighty. Tezko udelat střílecí soulsovku a tohle mi přišlo v pohodě. Moc mě teda nechytl setting ale zase pokusy ruznych buildů, zbrani a rozhodnutí vyly zajimave. Jednicku jsem dohral, dvojku ne
    AIAX
    AIAX --- ---
    SWAMP_ASS: Já to koupil před pár lety, když to bylo taky za babku, ale tohle není vůbec pro mě. Se soulsovkou to nemá prakticky nic společného, snad kromě corpse runu. Je to taková zvláštní mission-based střílečka v náhodně generovaných levelech, s velkým důrazem na loot.... připomínalo mi to spíš Warframe než soulsovky. Ale každému co jeho jest.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Mám pocit, že to tu někdo taky zmiňoval, že to hraje: aktuálně je RemnantII na Steamu za babku.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    uz jsem si dovolil vzít si i oblečení nějaké, ale tezce se drzim na minimalnim loadu pro pohyblivost. Uplne jsem otocil, protoze jsem to zacal na nejvetsi defenzi a se stitem. Uz jsem měl nějaké další bossfighty a zjistuju jaky je pain tech hlavnich upgradů. Jako vybirat jestli pár míst v inventářích, zbran navic, prsten nebo víc jídel za boj je za trest
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    No Rest for the Wicked Together | Patch 1 | Highlight Trailer
    https://youtu.be/29Q-hCjJq8Q?is=b8CqkwkQs6Svh5cs
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: První boss je už před městem, ne? :) I když ten byl jen tak lehce tutoriálovej. Já jsem ve městě, byl jsem v prvnim dungu, oběhal pár NPC a víc mi zatim práce nedovolila. V každym případě z toho zpracování a práce kamery jsem zatim nadšenej. Je to fakt kouzelný.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    a hlavne tim nepotrebnym lootem se daji krmit bonfiry pro otevreni waypointu. Ty mejsi totiz nejsou zprvu na mape pro rychle cestovani
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam