• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: To je krásná cena. Imho po tom Lies of P to bude výbornej žánrovej vyprošťovák, když místo kordu vezmeš do ruky kvér.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: kvůli tobě jsem si ho teď koupil :) ultimate edition na Steamu.. -75%
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    WarFrame je dost jiná třída, to je ve svým ranku nejlepší hra ever. TO co dokáže nabídnout, to jaký má mise. lore, setting, (a řeší vyčůraný hráče, kteří se nechávají provést ostatními, nebo si prostě najdou silnej build a procházejí – na to vymysleli úžasný řešení, obří úkol New War, kterej vás nepustí zpět do hry, dokud jej nedokončíte a jsou tam hoodně silní bossové a vy jste jen přežívající trošečník, kterej má jen svý zbraně a prostě musí být šikovný. A kdo to nedá, tak prostě se do hry už nevrátí). Ta hra je neuvěřitelná a je to prostě WarFrame, to nemá srovnání.

Pokud se tomu Remnant2 aspoň trochu blíží, bylo by to +++ (byť na trůnu sedí jen jeden a to je WarFrame).
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    na mě to pusobilo, že ten vibe tam je. Těžcí nepřátelé, přežívání k dalšímu chackpointu, složité bossfighty. Tezko udelat střílecí soulsovku a tohle mi přišlo v pohodě. Moc mě teda nechytl setting ale zase pokusy ruznych buildů, zbrani a rozhodnutí vyly zajimave. Jednicku jsem dohral, dvojku ne
    AIAX
    AIAX --- ---
    SWAMP_ASS: Já to koupil před pár lety, když to bylo taky za babku, ale tohle není vůbec pro mě. Se soulsovkou to nemá prakticky nic společného, snad kromě corpse runu. Je to taková zvláštní mission-based střílečka v náhodně generovaných levelech, s velkým důrazem na loot.... připomínalo mi to spíš Warframe než soulsovky. Ale každému co jeho jest.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Mám pocit, že to tu někdo taky zmiňoval, že to hraje: aktuálně je RemnantII na Steamu za babku.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    uz jsem si dovolil vzít si i oblečení nějaké, ale tezce se drzim na minimalnim loadu pro pohyblivost. Uplne jsem otocil, protoze jsem to zacal na nejvetsi defenzi a se stitem. Uz jsem měl nějaké další bossfighty a zjistuju jaky je pain tech hlavnich upgradů. Jako vybirat jestli pár míst v inventářích, zbran navic, prsten nebo víc jídel za boj je za trest
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    No Rest for the Wicked Together | Patch 1 | Highlight Trailer
    https://youtu.be/29Q-hCjJq8Q?is=b8CqkwkQs6Svh5cs
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: První boss je už před městem, ne? :) I když ten byl jen tak lehce tutoriálovej. Já jsem ve městě, byl jsem v prvnim dungu, oběhal pár NPC a víc mi zatim práce nedovolila. V každym případě z toho zpracování a práce kamery jsem zatim nadšenej. Je to fakt kouzelný.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    a hlavne tim nepotrebnym lootem se daji krmit bonfiry pro otevreni waypointu. Ty mejsi totiz nejsou zprvu na mape pro rychle cestovani
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja to mam taky koupene. Zatim teda beham po meste za prvnim bossem a zjistuju ze jsem hrozny maslo, tak z pomale plechovky presedlavam na rolly polly dps a lvlim v tom patrovem dungu. Da se tam koupit otevrit socha na respec, coz jsem uvital a potreboval pri pokusech.
    Loot je vsude, protoze ta hra po tobe chce navraty do instancí. S novym naradim a dovednostmi je to potreba.
    Cafting je tam pomerne velky.
    Co se coop tyka, tak to muze byt zajimave, ale prostoru ta hra zatim moc nema a nevim jak je to s friendly firem :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: nobody knows
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: To rád slyším... mimochodem, abych to nemusel hledat, víš z hlavy, kdy to má vyjít v 1.0?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: explorace je v NRTW teda neskuečná.. a kam všude se dá spadnout. a navíc tam vždycky něco je!!! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: řikal jsem, že PRACUJU!!! a ta částka taky nesouhlasí :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jo, mám tě, PhwZ. Vidím, že to právě hraješ :DD
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: mam tě na Steamu nebo ne? musim pozjistit, jak tam funguje mulťák.. já hral asi půl hodiny, teď musim makat :/
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak pak poreferuj. Já taky koupil, ale zatím hrál jen hodinu, skoro nic jsem neviděl.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: mnó tak to už je jinej level sebemrskačství :D Já jsem byl kolikrát rád že muj build vymazal nepřítele přes dva kopce a nemusel se zvednout od odpoledního čaje
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Tywl, teď mi nějak ujela ruka s myší a do mejlu přišlo potvrzení, že mi někdo koupil No Rest For The Wicked.... no co se dá dělat, asi to budu muset hrát... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam