• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    MAP: Jsem docela zvědavej, co si rejža vybere za build :D
    MAP
    MAP --- ---
    NAGASAWA: Režie a scénář Alex Garland, kterého mám moc rád, ale jeho uchopení Elden Ringu si neumím představit...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: první pattern recognition zařadil ty runové kříže na věčné ukřižování heretiků mezi brány fotbalového hřiště a řekl jsem si, cute spin.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BIMBAS: jj a jsou za tím celkem zajímavý jména

Elden Ring (film) - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Elden_Ring_(film)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jsem myslel ze je to nejaky hoax/ai/neci vlhky sen. Ono se to jako ze vazne toci ? Nic jsem kolem toho nehledal, protoze me to prislo ulitle, ale jako jsem tedy zvedavy jak to pojmou. Prijde mi ze se to neda uplne filmove ztvarnit.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Elden Ring film je v produkci a dostává kulisy.

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: "tak nějak" need more coffee! :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Btw, snad nebudu jedinej, kdo se tak nějak zasekl kolem 00's? Tak nějak, když někdo řekne "před 20ti lety", tak mě automaticky napadne 80's.. :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RIVEEK: Srdcovka :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    HAVANA: mě se líbí, jak ta mechanika s lampičkou lidi baví a vždycky je mi líto, že nikdo nezmíní Legacy of Kain 2 : Soulreaver, kde tehle mechanika shiftování světů byla megasuper. A pak si řeknu: "No jo, kámo, ale to je dobře dvacet pět let, co jsi tuhle pecku hrál na svym prvnim pentiu..." :-)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Ok. Když si dám novou hru, Zapnu ten legacy mode))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Já si pamatuju obtížnost v den vydání, bylo to krapet jinde, no :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Je fakt že zatím mi to neprijde nejak extra složitý (I ten nejvetsi zasek byl na 6 nebo 7.pokus...jinak zatím vetsina na první pokus, pár bossu na druhej nebo treti)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Je to jednoduché i bez coopu, protože po vydání byla obtížnost krásně pikantní a lidi řvali, že to je moc těžké, a tak to nerfli.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Prvni vetsi zase. Spurned protegy. Nemám rád obri bosse. Blbe se mi tam orientuje. A tady navíc jeste ta druhá fáze...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Já se k tomu nedávno taky vrátil, mam v LotF cca 70 hodin a mezi světama přecházim už naprosto přirozeně a plynule. Jen sem tam to trochu komplikuje hledání cesty a po čase to působí i trochu monotónně. Dobrej je tam ten seamless coop, lidí hraje hodně, i když s nim je to skoro až moc jednoduchý....
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Já, i když jsem si LotFa velice užil, jsem celou dobu nevěděl, jestli se mi ten umbral líbí, nebo ne. Nakonec po 100 hodinách jsem konstatoval, že ve druhém díle už bych se klidně obešel bez něho. Bohužel, umbral ve dvojce bude.

Jako není to úplný provar, má to své momenty, ale kdyby tu práci a čas investovali raději do "normálního" světa, byl by za mě výsledek mnohem lepší.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: Tak po dalších pár hodinách...ten axiom-umbral system, je asi nejlepší herní mechanika, za hodne dlouhou dobu...

Furt jsou tam veci, kvuli kterejm presne nejsem fanoušek non-fromsoft (tam kde maj fs souboje a pohyb 10/10, tady je to treba "jenom" 8...

No nic, du si hrát 😂
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Spousta non-fromsoft soulsovek je fajn, a vzhledem k tomu, že FS vydá novou hru jednou za pár let, tak buďme rádi, že tenhle žánr dělají i jiní.

A teď jsem si uvědomil, že vlastně nevíme, co FS chystá. Duskbloods, ale to je exkluzivka, kvůli tomu Nintendo kupovat nebudu. A dál? ER byl fajn, ale srdce mi úplně neukradl. Poslední hra od nich, kterou jsem fakt miloval (Sekiro), vyšla skoro před deseti lety.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Sice nejsem fanoušek non-fromsoft soulsovek, ale zkusil sem ty lords of fallen když už jsou v plusku...a je to super teda :) ta mechanika s lampickou a dvema svetama je super cool. Sice mi jeste chvilku bude trvat než mi bude automaticky dochazet že s lampickou se jde dostat i tam kam si myslíš že to nejde, a dodge mám zatím taky off trošku...ale jinak fakt super. 3 nebo 4 bossove down a du radši spát než u toho vykejsnu na celou noc 😂
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam