• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: Jj
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER: Gael je ten final data disk boss, co s ním bojujes v tech ruinach mesta?
    ENDER
    ENDER --- ---
    AIAX: Ja to mam DS3, ER, DS1, DS2....
    AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Já si trojku na první průchod užil, ale přišla mi ve srovnání s jedničkou a dvojkou taková "odchozená", fotbalovou terminologií. Jako by už do toho FS nedávali celé srdíčko a už jen odškrtávali kolonky. Ale DLCčka mi taky spravila chuť, obě jsou skvělá. A s těmi overhaul mody (Cinders a Convergence) je trojka vynikající celá.

Jsem zvědav, co budou na jedničku a dvojku říkat lidi, co do žánru naskočili až s trojkou, potažmo Elden Ringem (a že jich je už dnes asi většina), a staré vykopávky nikdy nehráli.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Prochazim potreti nebo poctvrte DS3 (moje srdcovka jakozto prvni DS hra, kterou jsem hral) a musim rict, ze rozdil mezi zakladni hrou a datadiskem je obrovskej... Kazdopadne sister friede je proste dokonalej fight, asi muj nejoblibenejsi, Gael je taky fajn, ale prijde mi uz hrozne easy..
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: do remake cele trilogie bych sel vsema deseti 🤩😍👍
    -> i bych kvuli tomu koupil konecne nextgen konzoli, kdyby bylo treba, a nehral porad na Xbox-one a PS4...
    JOPS
    JOPS --- ---
    AIAX: presne, dvojka ma v mem srdicku sve misto. Ja si ji uzival neskutecnym zpusobem a sem s tim. Aspon si zase po dlouhe dobe zase neco koupim :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Dvojka má v herní historii svoje místo. Má sice svoje slabý stránky, ale nebudou dělat remaster, ale remake, takže je šance, že to částečně napravěj. Dvojka v modernim hávu by mě neurazila. Ty DLC jsou skvělý, ale u dvou z nich jsem ještě nedal final bosse, co si tak pamatuju :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Za me dobrý, jedničku a dvojku sem nehrál, je to na me ted už moc old. Remaky si dám
    AIAX
    AIAX --- ---
    NAGASAWA: Nikdy jsem nepochopil, proč tolik lidí dvojku nerado, já ji zbožňuju, skoro stejně jako jedničku. Třeba ty DLCčka za mě patří k tomu absolutně nejlepšímu, co kdy FromSoft udělali.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: dvojku by mohli s klidem vynechat..
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Whoa. Já si hned pomyslel, když vydali ten remaster, že to je taková laciná rychlovka a že by si hra zasloužila plný remake ála DeS. Tak snad to není zas jen fáma. (Potřetí bych si to samozřejmě koupil taky.)

P.S.: Teď čtu, že mají remakovat celou trilogii. Whooooaaa. Jednička a dvojka to podle mě potřebují jak prase drbání, ale trojka ani trochu. No ale prodávat se to bude, to je jasné.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Že bych DS1 koupil potřetí? :)

Podle leakera a YouTubera Shirraka vzniká remake trilogie Dark Souls.
    Oblíbený tvůrce se odvolává na své zdroje, více ale neprozradil.
    Sony nedávno zavřelo studio stojící za remakem Demon's Souls.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: já ve hrách nerad zbytečně bloudim a ten lampovej svět hledání cesty komplikuje.. teď jsem zrovna v nějakym místě, kde nevim kudy dál a strašně se mi nechce lokaci procházet x krát ve dvou realitách, abych zjistil kudy kam... v Dark Souls mi naopak bloudění nikdy nevadilo, možná jen vyjímečně.. aneb když dva dělaj to samý, neni to to samý... potřeboval bych zapomenout DS1 a DS3, abych si to moh projet znova poprvé :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    je fakt ze pak to konci alespon u me koukanim do nejake herni wiki, co je kde dobry. Ale uz jsem si nejak na to zvykl a hraju to s tim. Asi jsem nikdy nebyl typ na to dumat nad hrami kudy kam.
    LoftF jsem taky dojel a mel jsem z toho pomerne dobry pocit. Ten lampovy svet mi teda moc nebavil. Nerad jsem tam chodil. Ne ze bych se bal :) ale prislo mi to zbytecne.

(mam ho tu porad na placce pro Xbox a nikdo to nechce)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: u FS her mě to ani nesere, tam je to součástí tý challenge... ale pravda je, že tam i většinou vim, do čeho jdu a co potřebuju, zatímco ke konkurenčním souslike většinou nemam tolik úcty, abych tam trávil vyšší desítky hodin, takže bych tam ten progress uvítal trošku rychlejší... je to jako rozdíl mezi dobrou večeří a fastfoodem... dobrou večeří mi nevadí trávit víc času než u párku s rohlíkem :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Přesně tohle mě už deset let sere u her od FromSoftu. A úplně šíleně mě to sralo u Elden Ringu.

Jako proč nedat lidem tolik materiálů, aby si mohli upgradovat deset, patnáct, dvacet různých zbraní najednou? Čemu by to škodilo? Systém, že si nemůžeš vymaxit meč za hodinu po startu, už mají, tak v čem je problém?

Osobně jsem to u všech průchodů všech her, kromě těch prvních, řešil cheat enginem. Prostě jsem si naspawnoval hromadu šutrů a experimentoval.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Plus sem si dal random loot...akorát ted padaj upgrady na flasky i z mobu :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Já si do ng+ nastavil auto upgrade..lootuju jen +10 zbrane, at si muzu hrát s buildama
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam