• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    From Soft prej maká na temný hře z pirátskýho prostředí. Asi pro fanoušky, co neměli dost lokace No-Man's Wharf z Dark Souls 2 :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    RUDOLF: Chudák malenia :(
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AIAX: from software má informační sucho před duskborn, tak je potřeba nějak vygenerovat cash..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Why Miyazaki Created the Spellblade
    https://www.youtube.com/watch?v=PiMMyjnWilI
    AIAX
    AIAX --- ---
    Skoro určitě náklaďák bullshitu, ale co už...

Fans Think FromSoft's Next Big Single-Player Game Just Leaked (I'm VERY Skeptical)
    https://www.youtube.com/watch?v=huEFQ9Iw_AU
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: Jj
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER: Gael je ten final data disk boss, co s ním bojujes v tech ruinach mesta?
    ENDER
    ENDER --- ---
    AIAX: Ja to mam DS3, ER, DS1, DS2....
    AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Já si trojku na první průchod užil, ale přišla mi ve srovnání s jedničkou a dvojkou taková "odchozená", fotbalovou terminologií. Jako by už do toho FS nedávali celé srdíčko a už jen odškrtávali kolonky. Ale DLCčka mi taky spravila chuť, obě jsou skvělá. A s těmi overhaul mody (Cinders a Convergence) je trojka vynikající celá.

Jsem zvědav, co budou na jedničku a dvojku říkat lidi, co do žánru naskočili až s trojkou, potažmo Elden Ringem (a že jich je už dnes asi většina), a staré vykopávky nikdy nehráli.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Prochazim potreti nebo poctvrte DS3 (moje srdcovka jakozto prvni DS hra, kterou jsem hral) a musim rict, ze rozdil mezi zakladni hrou a datadiskem je obrovskej... Kazdopadne sister friede je proste dokonalej fight, asi muj nejoblibenejsi, Gael je taky fajn, ale prijde mi uz hrozne easy..
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: do remake cele trilogie bych sel vsema deseti 🤩😍👍
    -> i bych kvuli tomu koupil konecne nextgen konzoli, kdyby bylo treba, a nehral porad na Xbox-one a PS4...
    JOPS
    JOPS --- ---
    AIAX: presne, dvojka ma v mem srdicku sve misto. Ja si ji uzival neskutecnym zpusobem a sem s tim. Aspon si zase po dlouhe dobe zase neco koupim :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Dvojka má v herní historii svoje místo. Má sice svoje slabý stránky, ale nebudou dělat remaster, ale remake, takže je šance, že to částečně napravěj. Dvojka v modernim hávu by mě neurazila. Ty DLC jsou skvělý, ale u dvou z nich jsem ještě nedal final bosse, co si tak pamatuju :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Za me dobrý, jedničku a dvojku sem nehrál, je to na me ted už moc old. Remaky si dám
    AIAX
    AIAX --- ---
    NAGASAWA: Nikdy jsem nepochopil, proč tolik lidí dvojku nerado, já ji zbožňuju, skoro stejně jako jedničku. Třeba ty DLCčka za mě patří k tomu absolutně nejlepšímu, co kdy FromSoft udělali.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: dvojku by mohli s klidem vynechat..
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Whoa. Já si hned pomyslel, když vydali ten remaster, že to je taková laciná rychlovka a že by si hra zasloužila plný remake ála DeS. Tak snad to není zas jen fáma. (Potřetí bych si to samozřejmě koupil taky.)

P.S.: Teď čtu, že mají remakovat celou trilogii. Whooooaaa. Jednička a dvojka to podle mě potřebují jak prase drbání, ale trojka ani trochu. No ale prodávat se to bude, to je jasné.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Že bych DS1 koupil potřetí? :)

Podle leakera a YouTubera Shirraka vzniká remake trilogie Dark Souls.
    Oblíbený tvůrce se odvolává na své zdroje, více ale neprozradil.
    Sony nedávno zavřelo studio stojící za remakem Demon's Souls.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam