• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    AIAX: ach jo, Mortal Shell II. bych si strašně rád dal, ale není na old gen konzole. EldenRing mám dohraný asi 10x, Shadow of ErdTree 2x - proti jiným kolegům tady mě "dálnice pro dobrodruhy" baví.
    Přemýšlel jsem o Lord of Fallen I., tu bych na PS4 mohl hrát, ale co jsem zjišťoval, prý je to pořád v dezolátním stavu a už to tak asi zůstane...
    AIAX
    AIAX --- ---
    RIVEEK: Vídám teď často posty, že právě Mortal Shell 2 je obří upgrade oproti jedničce a asi nejlepší soulslike mimo FromSoft. Ale ještě jsem nehrál.

Nejbezpečnější doporučení je asi pořád ten Elden Ring. Teda pokud ti nevadí, že tam jsou šílené difficulty spiky, na které si budeš nejspíš muset někoho zavolat nebo použít Mimica. A štítů si tam užiješ dosytosti :DD
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    mo a můžete doporučit nějakou opravdu dobrou "souls like" na PS4? Hrál jsem akorát Mortal Shell 1 a to mě moc nebralo, protože nebyl k dispozici štít...
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Kudos, taky to mám v merku.

Já to říkám pořád, že kdo zatvrzele hraje jen hry of FromSoftu, ten prostě sám sebe okrádá, a to dost výrazně.
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: Ja taky :) … mam rad kratsi hry
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: mam rád krátký hry because neni čas :) o víkendu jsem za 5 hodin dojel early accesss Fatekeepera :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: Kdz si to sem dal poprve jeste ten den jsem to koupil a druhej den dohrano. Super!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NAGASAWA: Koukal jsem dnes a dobry, ale vypada to jak na PS6/7...ten downgrade u Wukonga byl dost citelny...a snad udelaj vetsi variabilitu buildu a vyvazenosti...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Black Myth: Zhong Kui - Official Gameplay Trailer
    https://youtu.be/_clAipK5h_w

Po Wukongovi klikám na preorder hned první den
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Včera jsem to vzal

This Indie Soulslike Completely Shocked Me
    https://youtu.be/2jNycdO4nCE?is=DZLKXHqe8YfK8XSZ
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Vlastni repost z Ustavu :)

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX
    AIAX --- ---
    BESH: Proto jsem do dema nešel, abych nemusel po vydání těch pár hodin opakovat (nikde jsem nečetl, že to nebude třeba). Ale teď už počkám na normální release, má být pozítří.
    BESH
    BESH --- ---
    HONZA09: A z dema pujde pry i rovnou navazat do plne hry. Demo jsem daval a bavilo me to. Rozhodne me presvedcilo, ze si MS2 zahraju.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Každopádně mě teda nadchlo víc demo Onimusha Way of the Sword, protože tam je ten Sword fight úplně lahůdkovej.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    AIAX: Jinak to vypadá skvěle a hraje se to dobře. Jestli to je těžký nebo jednoduchý hodnotit nebudu. Ale combat feels good. Je to svižný, máš v demu dvě zbraně + brokovnici.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    AIAX: To demo je normálně hratelný.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Má někdo předběžný přístup do Mortal Shell 2? Může poreferovat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam