• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    já jsem prakticky ten zmrzlý hrad prosel postranima ulickama. Ty "opory ohniveho kříže" v kombinaci s pěchotou jsou zlo :) Ted jsem brecel na žalářnicích s razítkem. Ja prakticky nemam problem s nicim, jenom musim seknout prvni. Jedu dex build z naháče. Životy 20, stamina 30 dex 35. Hraju zatim s tou Uginěcokatanou na +5 a Estusů 11 +5
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    Dark Souls III VHS Trailer (OFFICIAL)
    https://www.youtube.com/watch?v=phDyFvprtsk
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: Ale minimalne 2 lokace sem vynechal co jsem videl na netu dnes .. Ale ve hre se da pokracovat i po sejmuti finalniho bose, takze cajk.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    XLEEF: jen 25h? nechtel bych,,, doufam ze budu noob a v kombinace necoop mi to bude trvat mnohem dyl
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja jsem se vcera zastavil u toho bosse co si klonuje dvojniky. Ten jeho ohnivej mec me proste strasne drti ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    slusne prituhlo vazeni. Do katakomb a jeste k bossovi to slo. Ale ta dalsi lokace. Nedavam, na ty proste nemam. Dve rany savli a lezim. Takze jsem to probehl sprintem, az jsem narazil na dalsi bonfire. Pak jsem se dostal do nejakeho dungeonu. Ten uz je zase o hodne hratelnejsi nez ta lokace pred tim :) Ted to proste cpu do zdravi no... :-D

A asi si dneska jeste rozjedu kouzelnika. S tim to budu prochazet levou zadni :) ehm :)
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Já jsem tomu dal zatím jeden večer. První boss si neškrtl, týpek s katanou byl taky datelnej, ale teď pobíhám po Lothrecu a tam to je teda peklíčko. Buď mě jednou cestou sejme cvalda s obrovskou halapartnou, nebo jinou cestou vběhhnu do místnosti, kde mě sejmou tři vychrtlíci kupodivu taky s halapartnama a pes.
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    Já teda po svižnym začátku, kdy jsem se jen kochal krajinkama, konečně poctivě narazil v Cathedral of the Deep. Tam teď postupuju pomalu, opatrně osahavám terén a každý malý vítězství je vydřený... asi jako když jsem v DS1 dostal nafackováno od Anor Londo. Pěkný to je... :)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    _KOFILA_: Mam z toho dost podobny pocity.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    tak konec... lvl 67.. 25h pekny to bylo.. ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: neboj, wiki prijde az druhy hrani. Ja to vzal Lobos stylem, ze jsem lokaci proletel jak uragan, nasel jsem i bonfire, ale nemohl jsem ho zapalit, protoze mi za prdeli visel enemak. A co udelal. Mileho Jopsika jebnul dvakrat savli a YOU DIED...

fuck :)

KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ja to mam ted trosku mrzute tak mco na DS3 nemam cas, takze jsem skoncil nekde za tim Nastvanym stromem co si da IDBEHOLDI a probehne podlahou. Pak jsem to musel vypnout a nemam cas a chut to momentalne ani zapnout takze ti zavidim :3 Koukej se usmat Jopsi, nejde to tudy pujde to jinudy. Zeptej se kluku tady a nespoiluj si to WIKInou nebo necim, jen to nevzdavej.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: me zabijeji posrani pesaci na dve rany, z toho jsem uplne mrzutej :)
    KRYSOID
    KRYSOID --- ---
    KALAM: jeste ze na to nemam tolik casu, by me asi nebavilo mit to dohrany tak rychle :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    jsem v nejake oblasti za katakombama a jako ani hovno panove, ani hovno. Tam si proste ani neskrtnu....
    KALAM
    KALAM --- ---
    _KOFILA_: DS1 pro mě zůstávají number one:-) ale jinak úžasný, jen se potřebuju vyspat:-)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KALAM: a jaké to bylo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam