SHASHA_KRASTY: už něco vomrdávali při vydání Gage #2, ale ještě to tak nějak šlo... já taky teď moc nehrál, ale právě naposledy Framing Frames a v první misi sme normálně vyčistili vnitřek a pak lifrujeme ven obrazy a najednou na ulici policajt... tak sme mysleli, že je to byl bug... každopádně sme to dojeli na stealth ale při druhym dnu najednou ambush? ani né ta přepadovka z vlaku ale prostě u auta fbi, jen tak bez důvodu... tak sme restartnuli a najednou nikde nic... třetí den byl normální... sice shit, ale ještě by se s tim nějak dalo žít... nicméně teď to dovedli do extrému tim, že v prvnim a třetim dnu se spawnujou guardi do nekonečna, dokud je zabíjíš... takže stealth skoro nelze, nebo teoreticky jo, ale bude ultra těžkej a předevšim ultra dlouhej, takže se těžce nevyplatí...
a jak řikáš, Rats sou taky "nerfnutý", což bych ještě tak nějak pochopil, ale je to docela shit vzhledem k tomu že Bain často kecá píčoviny... prostě už to neni zábava... těšil sem se na to včera celej den a nakonec sem to znechuceně vypnul... už ten update s Cloakerama mě nasral, ale tak nějak v mezích únostnosti, takže sem se s tim smířil.. ale co udělali teď budou muset brzo fixnout, protože komunita prská jako svině a já se vůbec nedivim... popravdě nemám ani trochu chuť to hrát, alespoň v tom stavu ve kterym je to teď...
a slibovaný sedmi-denní heisty a customizace safe-housu v nedohlednu, už s tim ani nepočítám...