• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHORNAMENTAL / GEOMETRICAL TATTOO
    BASNIK
    BASNIK --- ---
    hezke, ale nebyva tradicnim darkem k 33. narozeninam ukrizovani?
    DJSHPACK
    DJSHPACK --- ---
    Jedna narozeninová na 30tiny... na 33 dostane výplň zbytku jinou mandalkou....


    a ještě jedna "překrývačka jizev"
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: jojo... Tak nějak se z těch 2spirit tattoo stránek oba dva ztratili...
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: matmatik a ben volt byly oba v 2spirit tatto a taky jsem je tak mel na zahlavi, ale koukal jsem a ve spiritu tetuje uz jen roxx a nejaka slecna....
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    SHEESH: ja si svoje prvni tetovani delal na lokti (nechapu proc zrovna tam) a skoncil jsem s temer vykloubenym ramenem. Jeste dva dny jsem to cejtil.
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...další, nejspíš už taky jeden z bejvalej ROXXinejch spolujezdců z 2spirit tattoo a taky podle mého názoru jeden z tatérů se zajímavým stylem...
    mattmatiktattoo
    http://www.mattmatiktattoo.com/
    LAIO
    LAIO --- ---
    Hehe tak ja si natetoval krasnou korunku na kotnik ale trochu hloubs nez by bylo treba, ale to by nevadilo jako fakt ze jsem pak druhej den skotacil s folii na noze osm hodin v praci, kuze zmokvala, cevky natahly pigment a korunka se rozpila. ...nohy uz dobry, ale je to desna gymnastika:-)))
    BASNIK
    BASNIK --- ---
    SHEESH: heh, tak to jsme dva - k prvni kerce jsem nemel vlastne zadny instrukce, takze i kdyz jsem zacal jednoduchym masivnim ornamentem pres cely stehno, tak jen linky jsem do sebe rejpal tri hodiny a pak jsem nemohl ctrnact dni chodit :D
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    BASNIK: mne prekvapilo o kolik to je ale slozitejsi. delal jsem si stehno a nejak sem se u nekterych linek nezvladal vykroutit tak, aby byly cisty. takze jsem si udelal peknou zrudu na stehno :)
    BASNIK
    BASNIK --- ---
    hlavne kerovat sam sebe je mnohem vetsi legrace ;]
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...jojo, sebebjako první:-) ...nechtěl jsem bejt tetovanej vubec, ale bez toho to asi opravdu nejde. Mam klon rotačky se kterou jsem začal, ale prostě jsem se rozhodl pro to řemeslo hezky od základu i když už to dneska neni nutný... No ale pro jistotu mam jednu rotaci v záloze:-)))
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: je pravda, že cívkáče jsou v něčem lepší, ale to vím jenom z doslechu. sám pracuju s rotačákem a k něčemu jinýmu jsem se zatim nedostal. a sám sebe už si potetoval? jinak hledání toho rukopisu je zapeklitá věc, buď ho máš, nebo hledáš a pokud narazíš na ty správný lidi, jak říkáš, tak máš velký bonus ve vývoji. držim pěsti ;)
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...no mam štěstí na kamarády a povětšinou jsme to dali dohromady hezky bez blbostí. Takže hodně povídání, kreslení a pak nějaké doladění, místo a samotné tetování. Ale většinou jednoduché motivy, na čemž jsme se dohodli. Tolik abych ovládl tu techniku v nějakém základu...ale protože maluju, tak mě všichni hodně podporujou v tom hledání vlastního rukopisu, v tom jsou moji přátele děsně super, páč se to všechno učim sám a to neni vubec prdel, páč já se vydal cestou cívek hezky postaru...vzhlížim ke starejm mazákům;-)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: hádám ale , že děláš většinou věci, o který si klienti/kámoši řeknou, nebo? jinak tě chápu, začátky jsou holt už takový ;)
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...tetuju tady v Praze doma v Dejvicích, ale v podstatě hodně opatrně, protože teprve začínam a nerad bych udělal nějakej průšvih, tahle ilegalita mě dost nervuje. Přeci jen ta kůže a ten člověk neni papír kterej zmuchláš a vyhodíš, když něco neklapne.
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: jo a jestli se můžu zeptat, tak kde tetuješ?
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: je to tak jak říkáš. obecně místa, která jsou vystavena častýmu mech. namáhání jako jsou prsty, dlaně, klouby, atd. jsou sot obtížná na tetování. Kůže se tam častěji obnovuje a proto když se nesprávně nanese barva, tak ta kůže rychle odroste a z kérky máš bordel.
    LAIO
    LAIO --- ---
    NYXYN: ...já tetovat začínam, ale popravdě musim říct, že tohle jsou v podstatě hodně exponovaná místa na těle. Teď jsem tetoval prst z boku minulej tejden a už je jasný že budu opravovat. Jinak prsty které jsem do teď viděl a dlaně hlavně, nikdy ostrý doopravdy nezustali. ...no a ta kůže na hřbetu kloubů u prstů se ještě rozvírá, tudíž to ani na tetování, ani na trvanlivost nebude žádnej hit. Ta kůže na rukou "stárne" jakoby nejrychleji...ty ruce jsou prostě neustále v procesu. ...ale ber to jako laickej pohled...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...a ještě muj největší oblíbenec. Dříve k nalazení u Roxx v 2spirit tattoo, k nalezení tam už není, nejspíš jede na své triko. Ben Volt http://www.benvolttattoo.com/
    ...pokud tu již je, tak omluva...
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    LAIO: Zvláštní a zajmavé zároveň. Jen když jsem byl poptávat kéru v Hellu, která byla z části i přes vnější strany malíků na rukou, tak mi slečna sdělila, že bych to musel několikrát do roka obtahovat, že to tam nevydrží. Jak tomu tedy je??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam