• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DO_ITEuropa Universalis IV a jine "paradoxni" hry
    SID311
    SID311 --- ---
    DO_IT: Patch notes:
    - Fixed a bug that gave Indian provinces way too much revolt risk from certain events.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    FATAL_: opravdu zajimavy se hleda snadno, zrovna u CK2, pac ti to maj inteligentne pojmenovany. vsechny ty srackoidni DLC jsou bud "unit pack" nebo "songs of...", atd. takze i v seznamu na steamu jsi schopnej to ignorovat.
    to EUIV to ma mnohem horsi.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    FATAL_: Já koupil i ty jednotky. Na zmiňované stránce jsou tyhle DLC za 10 kč, to je nic.
    FATAL_
    FATAL_ --- ---
    ROTTWEILER: Nedávno byly slevy i na Steamu, ale docela mě štve, kolik je různých DLC typu „dvě jednotky do hry“, „pět nových skladeb“ atd. Třeba u CK2 se pak těžko hledá to opravu zajímavý.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Dneska jsem si řekl, že si zahraji EU IV a chtěl jsem si dokoupit chybějící DLC. Kdyby někdo chtěl, tak tady je mají celkem za pěkné ceny. http://store.indiegala.com/index.php/catalogsearch/result/?q=europa+universalis
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    JULIAN: tak ja uz nevim co s nima. diplotech je 80-120 let napred, nema cenu za nej davat vice nez 600 bodu imho, a na budovy uz nejsou penize, markety atd uz mam postaveny :)
    FATAL_
    FATAL_ --- ---
    JULIAN: Asi radikální Slezan!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    DO_IT: ty plytvas diplo bodama na predelavani cultury?
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    DO_IT:

Aktualizace po sto letech: HRE leader Slezko!
    DO_IT
    DO_IT --- ---

:D
    DO_IT
    DO_IT --- ---

don't bother me with such nonsense!
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    teda v Rajas of India je celkem neprijemny bug pri hrani za indy s eventem Religious Unrest, ktery v provincii zpusobi 50% revoltu, ktera nikdy nezmizi. Znamena to ze kazdy druhej mesic mate vzpoury o poctech az sedm tisic muzu. Lepsi je pockat na patch a az potom za indy zacinat hrat.
    FATAL_
    FATAL_ --- ---
    Tak problémy s mulťákem se koukám nepodařily vyřešit ani v CK2. Taky vám to padá?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JANDOS: ono i za ty pobrezni to neni zadna vyhra. ve chvili kdy mas takove moznosti, ze jsi schopny nejakej trade nejak rozumne korigovat, tak uz pro tebe penize vetsinou nejsou problem.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Sem docela zvedav na to Wealth of Nations. Zatim trade v EU4 je dost meh. Hlavne za in-land zeme se da v podstate uplne ignorovat ...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CATHACK: vsechno bohuzel ne :( predposledni DLC sons of abraham porad za plnou cenu
    CATHACK
    CATHACK --- ---
    Crusader Kings 2
    - Včera vyšlo DLC Rajas of India společně s patchem 2.1 - zatím jsem nezkoušel hrát za Indy, ale mám velkou radost z předělaného regionu východní Afriky - jsou tu historická území včetně židovského království etiopských židů Semien.
    - Na Steamu je dnes 75% sleva na všechno pro CK2.
    DO_IT
    DO_IT --- ---

Zatim ten kraj razovity

JULIAN: ja Pu jeste moc neovladam, takze nevim , ale ted nemuzes ani si spratelit dve velmocnosti, takze kdyz tajedna si usmysli ze te rivalizuje, jses v peachi. Advisori postupem casu jsou stale drazsi
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    DO_IT: jasne, nejake cile jsou super, me je jen zatezko od te hry odejit pak kdyz uz jsem tomu dal tolik casu. u WC (ktere jsem teda zatim nikdy nedal) ve chvili kdy bych ho splnil uz stejne neni co dal delat takze nehrozi ze hru utnu 1650 ci tak neco :)

A to ze jsi OPM tu neni moc velke omezeni imho, protoze overextension te postihuje uplne stejne jako blob a ADM bodama na corovani ma blob jedinou vyhodu toho ze si muze dovolit drazsi advisory. a jelikoz aliance s AI totalne neberou v potaz to ze oni z toho nic nemaji...
    treba oblibena strategie v okoli HRE je day 1 RM s bohemii, aliance s polskem a austriou, jakmile dostanou v cechach vladare tveho rodu tak claim throne, nechat rakusaky vyhrat valku a mas bohemii v PU...
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    JULIAN: zalezi na tom za jak velky stat zacinas no... s OPM jen malokdy stihnes zabrat pulku evropy. Chce to nastavit nejake dilci cile, jako treba spojit HRE ci tu risi znicit, zabrat indii nebo sirit krestanstvi ci naopak budhismus po cele Americe ci dalsim kontinente
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam