• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ZACK
    ZACK --- ---
    OSCURO: Bezva, zacina to vypadat, ze by to letos fakt mohlo byt :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Dnes vyhlaseno ozivovani patche 3. Pravdepodobne nasazeni tento max pristi tyden.
    Level cap z 36 na 50, Warplotty, elder game, 20 raid.

Takze nebudem muset tolik varit z vody. Jen co vychytaji nejnehoraznejsi bugy tak uvidime na co se da tesit.

A dostal jsem pozvanku na beta TESO. Budu mit prime srovnani a zkusim porovnat zelizka v ohni.
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    ZACK: to já ti budu i lehce věřit klidně...bo použít hero engine je jako podřezat si pod sebou suchou větev motorovou pilou s diamantovým ostřím a přímým vstřikováním kryptonitu
    ZACK
    ZACK --- ---
    JETELICEK: Je naprosto bezny, ze se na prototyping pouziva jiny engine nez na samotnou hru, konkretne o Hero mluvili, ze ho pouzivaji jako whiteboard, kde si zkousi veci. A u toho programuji custom made engine presne na miru tomu, co jim na whiteboardu funguje. Pogoogluj, jsou k tomu i rozhovory, kde to vysvetluji, bude to tak rok dva zpatky.
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    a jeste jedna vec me u mmorpg sere...a to nehorazne....kdyz delaji pevny ui ktere nejde menit...
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    ZACK: no jasně, jejich promo je plný toho, že si vyvíjej něco vlastního..takže jako pak tu hru celou překonfigurujou a úplně změní engine? Nebo si prostě ten stávající hero upraví a nazvou to jejich vlastní unikátní inovací?
    ZACK
    ZACK --- ---
    POMPO: Keca, Hero pouzivaj , ale samotna hra bezi na jejich vlastnim enginu. Ale pryc od toho zla, navic to sem nepatri :)
    POMPO
    POMPO --- ---
    JETELICEK:
    Esli nekecas tak to bude druhej zarez na pazbe Hero enginu.;-)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    POMPO: a na stejném enginu pojede TESO :)
    POMPO
    POMPO --- ---
    VAJCE:
    Dalsi problem bylo, ze to sice bylo RPG ale ne MMO. Vic jak 10 lidi na miste a melo to problemy...
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    JETELICEK: bugy byl nejvetsi duvod ze sme to prestali hrat...navic meli napicu nastaveny automaticky odpovedi...bo kdyz sme jim psali, tak odpovidal stroj, ze to proveril,ze je vse v poradku a po tebou nebyli textury , nebo si cekal na bose ktery nedosel :) proste ty si stal v zabagovanym raidu a dostal si odpoved ze to proverili, ze je vse ok,,,,tys to znovu loadnul a bylo to to same....to kdyby ti nenapsali nic tak je to lepsi :)

druha vec proc sme to prestali hrat byl, ze si v dobrym equipu vypadal vpodstate stejne jako kdyz si byl padawan ::))

takze co pises me potesilo...hraje to nekdo jese vubec?

JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    VAJCE: ten první rok určitě...SOA v Eternity Vault byl nejmenovaným králem všech bugů. Nicméně cca v době vydání toho jejich datadisku byla situace relativně spoko. Akorát holt čím dál tím více serou na cokoliv jiného kromě vydávání cartel packů, plných přebarvených stávajících modelů zbrojí
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    JETELICEK: ve stwors se nedalo raidovat, nejvice zabugovane raidy co sem zazil :)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    ASACHI:
    AVATAR: tak zase tak blbej, abych nepoznal nadsázku a nedokázal jsem s ní nadále operovat nejsem ;)

s EPGP mám jenom dobré zkušenosti, navíc čím větší raid, tím víc to nějaký systém chce. Ve swtor v 8kovém raidu jsme samozřejmě nikdy nic takového nepotřebovali a vždycky se to vyřešilo domluvou
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    JETELICEK: Presne jak pise

Jinak obecne EP/GP je cesta do pekel uplne nejvetsi. Ja nikdy neraidoval s lidma, kde by nefungovalo: "hele ty ses zelenej, tak si to proste vem (pac to pomuze celymu raidu)".
    U 40 kde nikoho neznam beru a neresim. Jsem jednotlivec, nikoliv skupina ... coz je trochu paradox, kdyz nas je 40 v raidu.
    JETELICEK: a nebo jsme to trochu nadnesli ;)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    taky sem nikdy neměl problém s tím, že bychom se dvě hodily hádali o epiky....ne, když jsme mohli mít dkp/epgp, nebo se prostě domluvit...takže jste měli buď obrovskou smůlu na idioty...a nebo nevím
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    VAJCE: Mno ja hral takhle (pripadne se k necemu vracel apod.)
    Ragnarok online -> Lineage 2 -> WoW -> Guildwars -> SW -> Tera
    u niceho jinyho jsem delsi dobu nevydrzel a nejdele jsem hral ragnarok (4 roky?) a pak wowko (3,5 roku? ... hodnekrat jsem skoncil a pak se vratil).

Nejlepsi loot system mel i tak ragnarok :)
    Tam ti proste veci spadly na zem a kdyz jsi byl s dementama, tak jsi mel smutnej den ... proto se tam chodilo fakt jen s lidma, kde uz dohoda ze startu byla jasna.
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    AVATAR: hej to nemelo chybu, to se dalo i ninjovat :))) ani to ted vetsinou nejde :DD
    VAJCE: nojo, prvni dva roky, vim hovno jak to chodi ted ;)
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    ASACHI:
    AVATAR: hele bud ste hrali mmo drive nebo tam byl extremne spatnej system...a nebo extremne spatni lidi :) hadani o itemy sem nezazil mimimalne nekolik let....a to sem skoro denni parat a jedu jen mmo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam