• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    VAJCE: Vyhodou ve WS je, ze jde lvlit prez BG. Vubec prakticky clovek nemusi do PvE questeni. Zatim nemaji vychytane jeste vendory za BG pointy, ale to myslim doladi.
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    SIRLOON: tak ze je to presne vyznaceny na mape....je dobre, pamatuju si ty q na sedmdesat jak sem mel nejaky predmet nekde pouzit...ale nebyla to oblast,ale misto...a nicim zajimavy....musel sem si najit souradnice...stahnout adon na souradnice a udelat...prdel byla ze to slo udelal tak v kruhu o prumeru dva yardy, vsude jinde psalo ze spatny misto :)) wow leveleni na 70 myslim :))

SIRLOON: ja hlavne ocenuju, ze te uz ve wow nehoni po cele mape tam a zpet...ale pekne navazujou...naberes q nekam te to posle...ty to tam udelas a na stejnym miste odevzdas naberes dalsi apd....to drive jak byo ze si 98 procent casu jezdil tam a zpatky bylo desny...na jedny strane mapy si nabral q, v nejvzdalnejsi strane mapy si to pak mel udealt a zase se tahnout prez celou mapu to odevzdat....to je pro me total nightmare :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    VAJCE: no, problem je, ze proti wowku takhle vystupuji spis lidi, co wow vlastne nehrali, nebo ho hrali maximalne nekde na freecku. Pritom od Cataclysmu ma WoW tak zajimavy a ruznorody questy ze obcas clovek az kouka s otevrenou pusou.
    ale co se tyce questu v TESO, tak tam to bylo JENOM o zabij a najdi. a to najdi jeste bylo na mape pokazdy oznaceny na metr presne, takze by to nasla i babka s sedym zakalem. ta hra je fakt nudna a nezazivna. druhej FF XIV pri launchi
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    POMPO: prave taky si myslim, herni mechanismy, bugy a dlouhodoy vyzvy me zajimaji....questeni beru vsude jako zlo ktere musim prestat...

proto me spis vzdy zajima jak dobre se leveli jinym zpusobem nez q, instance,bg jsou pro me prijatelny, questeni zabavny sem nezazil...
    POMPO
    POMPO --- ---
    VAJCE:
    Zabavny Q jsou dobry pro singl player hry. Tam si to hrac projde a odinstaluje. V MMO RPG, kde stejne ankonec dojde k farmeni par veci dokola zabavnost stejne casem nanic. Co hrace u ty hry udrzi jsou dlouhodoby vyzvy.
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    ja nevim prco se tu nekteri lidi proti wow ohrazuji :)) jestli bude ws lepci klon wwow hry,,,,super...

teso hraje muj teamate s kterym o tom dost kecam a prozradte me v cem jsou lepsi questy v TeSu? bo podle me dlouhodoby questeni neni nikde zabavny...proto vitam kdyz se da vzdy lvelit i jinak nez questy....
    mimochdem on rika ze je teso loj a ja mu verim :)

a ad velkolepe vypadaji q protoze maj animace? nebo vice rozhovoru? promin,ale to je pro me teda treba potiz co nechci...po zkusenosti se stvorem, kdy me davali do animace i s odpustenim blby prdnuti....chvili me to bavilo,ale vecinu cas me to sralo...

a vazna fantasy me neba se priznam, kdyz je odlehcena, komixova a vtipna jen dobre :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    SHORTY23: No moje reakce na TESo je opravdu chladna.

Morrowind jsme hrala jen chvili, protoze me odradili buggy. Takze tu mate nazor Elder Scroll nepolibeneho hrace MMO. Prvni lokace jsou komplet sedo modre, tmave, chladne a nudne. Prvnich 20 minut jsem jen bezela koridorem a klepala na npccka. Co ale musim pochvalit jsou fotorealisticke textury, ktere jsou nadherne.
    Tvorba postavy? :D Komplet vsechny rasy maji stejny model postavy. Vsichni jsou lidi, nekteri jen maji delsi usi. Vyber barvy kuze u delfa? 30 dostinu sedi. :D A co me dostalo jsou khajitky a argorianky, je to clovek s maskou na obliceji a s ocasem vrazenym neanatomicky do zadku. Ucesy jsou pro vsechny rasy stejne a vyber tvari ze tri. Vsichny holky vypadaji jak prez kopirak. Animace behu, boje jsou skarede.
    Jejich slavny mega server. Pripojili jsme se do hry a byli prekvapeni, ze se nevidime. Cele vezeni + venkovni lokace a prvni dungeony jsem videla, jak je se mnou v parte jen bila sipka, co utoci na sve mobky, ktere v me hre nejsou. Veskere snahy dostat se do spolecne hry byly marne. Povedlo se nam to az, kdyz nas hra vykopla do prvni snezne vesnice. Tam jsem mela problem Oscura najit, protoze mi splyval s dalsimi hraci, kteri vypadali uplne stejne a nezobrazovali se mi jmena hracu. Najit se na mape? Nemozne. Sraz byl u te velike kasny nebo u vychodni brany.
    Interface. Boj spocival v tom, ze zbesile mackam prave tlacitko mysi. Sem tam leve tlacitko mysi a kdyz mobka udelala na zem telegraf, tak obe tlacitka mysi. Hodne me prekvapilo, ze i TESo kresli telegrafy na zem jako WS nebo GW2. Boj je oporoti WS pomaly, jak ve Wowku. Po prvnich nekolika questech jsem objevila i skill bar, ktery se da naplnit skilly a je hodne podobny wowkovemu modelu. Lezi klasicky na dolni hrane obrazovky (ale zobrazi se jen behem boje). Ovladani na klavesnici je silene krkolomne. Je videt, ze hra bude utocit predevsim na konzole. Mela jsem sto chuti zapojit svuj gamepad a hrat na nem, ale potiz byla v tom, ze pc hra neumoznuje pripojeni gamepadu. Hra navic umoznuje sledovat pouze jeden ukol na kompasu, takze bylo bezne, ze jsem nechtic probehla okolo mista, kde jsem mohla splnit jiny ukol. A tak se ze hry zacal stavat simulator behu.
    Hra nemela zadny tah. Moje prvni myslenka, po tom, co jswm se vzpamatovala z prekrasne grafiky sneznych exterieru bylo, ze si od nejakeho farmare poridim par krav a nejake ovce, usadim se a budu obdivovat hory na horizontu. Nemela jsem duvod ani touhu vesnici opoustet, zkoumat svet nebo nedej boze neco zabijet.

Co musim pochvalit jsou tedy textury, vzhled exterieru a interieru, i za predpokladu, ze je vsechno sedive a tmave. Libila se mi animace cookingu, loveni v inventari a pohledu do mapy u jineho hrace. Mozna jeste v pondeli, az bude mantenance WS zkusim jeste protrpet tech dalsich par hodin, po kterych se pry da na hru zvyknout a dat tomu jeste jednu sanci. TESo, v soucasne dobe vidim, jako zajimavou MMO pro konzole, ktera ale pc MMO nema cim konkurovat.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    OSCURO: U me se problemy s padanim hry vubec nevyskytly. Hra je v tomto ohledu hodl stabilnejsi na pc nez na nbku. Nutno podotknout, ze jeste neprobehla zadna optimalizace.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Pridávam sa, tiež by som mal záujem :p
    mno a nepusti me nekdo na kukandu do toho wildstaru? Staci na den dva, abych si osahal techniky :D
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    ROTTWEILER: naprosty souhlas. Mam to navic spojene s tim, ze jsem si WS zkusil uz na gamescomu a neuveritelne se mi to libilo, tudiz ocekavani obrovsky. U TESO jsem necekal nic i na zaklade slabsich pustenych/leaknutych videi a neskutecne me prekvapilo, jak dobre se to hraje. WS ma, alespon pro me, ultra zabavny combat, kdy me bavi spamovat i jeden skill, plus vzpominany humor. Naproti tomu TESO me naprosto pohltilo - hned prvni mesto a nikde zadny vykricnik - vsechno si clovek musi objevit, u WS sem strasne rychle pocitil wow-stereotyp. Pokud bych mel soudit na zaklade toho mala, co sem zatim v obou nahral, tak beru pro ted TESO.
    BALDUR
    BALDUR --- ---
    OSCURO: no co jsem od tebe o Wildstar přečetl, tak jsi mě docela přesvědčil :) snad tedy budu mít štěstí na betu :)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    OSCURO: Ale jako nelze říct, že by mě Wildstar nebavil. Pouze mě tolik nepohltil. Možná je to tím, že jsem ho hrál značně unaven a jen krátkou dobu. Ještě ho zkusím.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ROTTWEILER: Zajimavy, diky za nazor. Me prave TESO prislo az tak studene vazne ze jsem se nechtic smal jak je hloupe a naprosto jsem nemel motivaci proc jit dal. Navic me zlobiilo UI na konzole bez moznosti gamepadu a system boje LM+PM a pomaly jak opily svab.

A co me nejvic strhlo na WS? Humor a neuveritelna prepalenost a popkulturni odkazy (Ted napriklad zezombikovany astronaut s chobotnici na hlave me dal Phiphieldovu helmu :-) ). Jsou to drobnosti, ale s tim lorem si museli dat dost prace. Ve WS jsem se smal u 90% zadani questu a jejich reseni, drobnym hlaskam pri prochazeni lodi a v zonach od 20 dal je to neskutecny co vsechno za questy a challange vymysli (od zabijeni a klasicke prines a odnes pres hledani, hlidani rukojmich, ochrany konvoje, sledovani surviellance roboty, stopovani, pouzivani vozidel, obrich robotu, letadel, motorek, vypravy do nizke gravitace ci do toxickych prostredi). Prislo me jako horska draha kam clovek nasedne a jede. Spis jsem mel problem ze to az nekdy zahlcovalo moznostmi.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Navazuji na diskuzi v TESO.

TESO jsem do hrál do 6 lvl tuším? Opustil jsem ostrov a zašel udělat main story, kde mi prophet vysvětlil můj uděl.
    Wildstar jsem dohrál do 4 lvl, kde jsem opustil vesmírnou loď a udělal asi 10 questů na planetě.

Proč mi přijde Wildstar jako WoW? Za prvé kvůli grafice, ale kvůli tomu, že questy jsou typu zabij x krát tohle, questy klik, klik, takové neslané. Je to sice akční, hezky se bojuje a to odlišuje od WoW, ale dějově to moc nevtáhne. TESO do děje vtáhne, questy mluvené, vypadá to více velkolepě a ne jak nějaké animovaná pohádka pro 6 leté děti.

Asi tak. :-)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Nemuzu se odtrhnout, beta patch 3 je obcas bugfest co me nyni slozil klienta ze jsem musel trikrat restartovat, ale obsah je cim dal tim nalestenejsi. Dostal jsem se na level nutny k midgame dungeonu a pokracujem dal.
    Navic jsem zazili neuveritelnou misi tv. Shiphand, neboli miniinstanci na stanicich mimo planetu. Zkusim i pres NDA trochu popsat, az se vzpamatuji z tripoveho zazitku co jsem tam videl. Chua je porad na leceni a obcas stale rika ze vidi duhu.
    OSCURO
    OSCURO --- ---

TESO a Wildstar - jaky mam zazitek z bety?

10 hlasy od 10 respondentů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 20.0% / 2 hlasy
    • 30.0% / 3 hlasy
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů

ZACK
    ZACK --- ---
    OSCURO: Bezva, zacina to vypadat, ze by to letos fakt mohlo byt :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Ja jsem se do ni prihlasila cca tyden po vyhlaseni existence TESO, jeste cela nadsena z ohlaseni noveho mmo. Ono je to mozna i rok. No a pak me nadseni opadavalo a opadavalo. Ale coz, je to jen stress test na jeden vikend. Bude zajimave mit srovnani. Zatim vsichni, co betu TESO videli, tak s krikem utikali. Ti drsnejsi rekli je to Elder Scroll a zkousi to nejak prekousnout. Tomu rikam fanouskovstvi.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Ja se teda do TESO bety ani nehlasil, nejak jsem nenarazil na nic cim by me ta hra lakala :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam