• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    VAJCE: u vetsiny mmo ani craft nejdedu
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    je to beta mouseover neres :) souboje jsou pro me nejdulezitejsi a crafting je vzdy napicu nudnej a ze zacatku tezce pochopitelnej :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    OSCURO: tak nakonec sem to v nedeli nezapl vubec. ta prilisna chaoticnost me tak nejak srala a odradila. mozna ze druha frakce bude zajimavejsi, ale momentalne jediny klady sou pro me soubojovej system a ... to je asi vse. crafting (tailor, surv a cook) chaotickej a tezce pochopitelnej - plus je, ze recepty dropuji z priser, takze se nauci kazdej neco jineho a je motivace neco farmit. co se tyce pridavani skillu pri levlovani tak i to mi prijde divny. hlavne je neuveritelne nasiraci po dingnuti to okno se summary co sem dostal ale nejaky mouseover help co to jako je tam nikde neni. tradeskill me sklamal. myslel sem, ze budu neco hledat ale vsechno mam oznaceny logem a jeste napocitany v oblasti, takze hledani zadny neni
    OSCURO
    OSCURO --- ---

Stress-test pomalicku speje k zaver, tak jakpak se vam libilo na Nexu?

4 hlasy od 4 respondentů

OSCURO
      OSCURO --- ---
      SIRLOON: Ja myslim ze to UI je hodne "beta" a doufam ze na tom maknou. Stejne i na ikonach v inventari a pod.

Ale potesilo me od posledne jak je hezci grafika, uvolnili vyrazne detailnejsi textury a pekne jim funguje svetlo a odlesky.
      SIRLOON
      SIRLOON --- ---
      za me zatim dobry. minimapa je obcas hrozne chaoticka kdyz je tam miliarda ikon pro shopy a craft. i ta npc se blbe identifikujou. pridavani veci do listy je trochu chaoticky. obzvlast s mountem sem mel trochu problem. ale tady to bude hlavne o zvyk
      ROTTWEILER
      ROTTWEILER --- ---
      JULIAN
      JULIAN --- ---
      No ja mel nejvetsi problem ze jsem se do bety hasil uz hafo mesicu zpet, ale nejak jsem minul ze jim to slo cele do sracek, a znovu jsem se prihlasil az tak mesic zpet :( co spis doufam je ze bud zas budou rozdavat friend keye, popripade aspon open beta.
      OSCURO
      OSCURO --- ---
      JULIAN: Tak to je skoda, tak uz zbyvaji jen "nablble" souteze

WildStar Fans: Welcome to the WildQuiz 2: "Birthday" Edition - You could win a WildStar Closed Beta Key!
      http://www.wildstarfans.net/2014/02/welcome-to-wildquiz-2-birthday-edition.html?m=1

ev. na Wildstarfan.cz
      JULIAN
      JULIAN --- ---
      Me do bety nepozvali :( *fnuk*
      SIRLOON
      SIRLOON --- ---
      OSCURO: tak bezne jedou dva testy. jeden interni kde se ted treba testuje to co ste reportovali a druhej verejnej kde potrebujou otestovat to co uz maji hotove, tzn. endgame
      OSCURO
      OSCURO --- ---
      Tak kdopak se chysta do stress test bety?

Musim si postezovat. Carbine si dle meho nyni podrezavaji vetev. Patch 3 sice otevrel max level a nove endgame features, ale neopravil nic co jsme reportovali a zlikvidoval hratelnost esperum (jako heal) a castecne spellslingerum. Navic spatne nabalancoval dungeony a dalsi group content kdy jsou nyni vpodstate nehratelne a oproti zabave pred 14 dny je to peklo a luckybased wipe za wipem.
      Mam obavu, ze si udelaji spatnou reklamu. Sice slibuji nasazeni patche pred stress testem, ale neverim jim, ze to stihnou vychytat.

Vidim tam tikat bombu prusvihu.
      ETHAN
      ETHAN --- ---
      OSCURO: Tak přesně fungují PvE servery ve WoW a i jinde. Takže paráda. Já chci do bety...
      OSCURO
      OSCURO --- ---
      ETHAN: A tez planuji PvE server coz me bavi vic a uvolneni u PvP si necham na BG a Warplotty.
      OSCURO
      OSCURO --- ---
      ETHAN: Ano, planovany PvE i open world PvP servry.

Nyni je to reseno flagem. Mam vyveseno ze chci open PvP = muzu druhou frakci mlatit a oni me. Nemam vyveseno, neumozni to zautocit.
      ETHAN
      ETHAN --- ---
      OSCURO: To ale předpokládá PvP server a já doufám, že tam budou i PvE servery, protože PvP a natož world PvP mě ani trochu neláká.
      OSCURO
      OSCURO --- ---
      ZACK: On je jediny problem v tom, ze oni opravnene maji byt na co hrdi a citit se povysene :-) Takze se necitim u Dominionu uplne jako namysleny pitomec.

Moc s me libi, ze se to tak pekne rozdeli, a ze to umi vyvolat emoce a motivovat k tomu si jit po krku.
      JULIAN
      JULIAN --- ---
      Ja budu hrat za tu stranu, ktera nema trpasliky, abych je mohl v PvPcku vrazdit. Na lore prdim, Quest texty nectu!
      ZACK
      ZACK --- ---
      MESHCA: To myslim nikdo ani nenaznacoval, jestli neco, tak spis jak provokativni (v ne uplne dobre slova smyslu) je to "my jsme ty cool" Dominionu. S tim v ruku v ruce jde to sympatizovani s underdogem a jakykoliv prostredek jak smazat z toho povyseneckyho xichtu ten arogantni usmesek je proste dobry. Vcetne moru :)
      Uprimne, at budu hrat za jakoukoliv stranu, jsem si jisty, ze Dominion lidi me budou iritovat uplne stejne, jen vidim ten obrazek nize, tak se mi zatina pest :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam