• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Ja te chapu. Kdyby mi muj pc takhle sabotoval hru, take bych ji nastvane vypnula.

OSCURO: Arkhship tutorial je jako jakykoliv jiny tutorial. Uci te hybat s postavou, poznavat interface a zakladni lore a vice mene je kecaci. Tutorial v TESU jsem nemohla vystat. Byl presne jak Julian pise, bezis za sipkou a klepes na postavy. Ja jsem strasne moc chtela vyzkouset mechaniky boje a skilly a misto toho jsem 45 minut povidala s npccky a utikala ven z vezeni. Ale co by clovek nepretrpel kvuli nekolika newbikum, kterym tohle pomuze. Hra se vetsinou da lepe soudit az, kdyz te vypusti do "sveta". Neznam tutorial ve hre, ktery by byl zabavny.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    JULIAN: A musim rict ze zezacatku jsem to malem odepsal kvuli tehle surovosti klienta tez. Napoprve jsem vubec ani nemohl nahodit klienta, laboroval jsem s tim asi 3 hodiny.
    Co chalange? Path questy? Take nudne?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    JULIAN: Kampak jsi se dohral? Ono cela prvni lokace - lod, je tutorial, az skoro na uroven nekoho kdo nemel nic moc spolecne s MMO. Takze behas za sipku a ctes lore (btw, cetl jsi? protoze hned od zacatku je ten pribeh dost dobry podle me).
    Watermark si zvyknes, co bys cekal od closed beta s NDA? TESO tam melo primo tvuj login a heslo coz me prislo otravnejsi. Cisla co letaji z potvor si muzes nakonfigurovat (ale jednoduse - cervena dmg od telegrafu, bila dmg autodmg od potvory a zelena je heal, neni tam nic slozite). Odladeni HW je desne, nad 25 fps pri slusnych texurach to jde blbe, zatim maji odladeno na slabe pocitace, ale na silne skoro vubec (mam problem na svem i7 a 650GeForce). A pokud jedes na notebooku nastav v ini at natvrdo spousti dedikovanou grafiku, jinak to jede vzdy na integrovanou a to i kdyz nvidia soft rika neco jine.
    JULIAN: mno ja si zatim nemuzu moc udelat nazor, protoze jsem tomu dal dohromady tak trictvrte hodiny, ale zacatek se mi libil vic, nez v TESO. Ale to je tak vsechno :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    teda, necekal jsem zadny zazrak, ale co jsem dostal me teda nenadchlo vubec.
    a) watermarky po cele obrazovce? to to berou nejak moc vazne...
    b) z nepochopitelnyho duvodu se mi to graficky strasne cukalo. co dve sekundy male skubnuti. posouvani (mnohdy nicnerikajicich) slideru v options nemelo na tohle skubani vliv
    c) podobne v combatu, nahodne tam vyskakovala nejaka cisilka, uplne bez jakekoliv korespondence s tim co jsem delal.
    d) questy nudne jako prase :( neustale jsem akorat behal za sipeckou a klikal F.

zatim jsem to vypnul, fakt me to nebavilo hrat :(

MESHCA
    MESHCA --- ---
    Ja jsem ochotna dolezt na nejake TS, udelat char na stress testovych serverech a zahrat si svama, ale je treba napsat kdy a kde.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ZACK: Jsem v closed bete a mam chary jen na Nexu. Dalsi tri servery se oteviraji jen na stress\y a tyhle otevrene eventy. Teda nekontroloval jsem to posledni tyden jestli neni dalsi otevreny.
    ZACK
    ZACK --- ---
    OSCURO: Jsou 3 nebo 4 servery, kdy se vsichni musite narvat na jeden, tak si trpte :) Krom toho, ze jim to obcas leakuje, takze je potreba restartnout ui, tak sem absolutne zadny lagy nezaznamenal (a pres den nehraju).
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    AVATAR: Ok, jen vecer prijdou Amici a bude to lagfest.
    ja se k tomu snad dostanu vecer. Venku je hezky :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Tak kdopak hrajete dneska?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    OSCURO: Ja si myslim, ze ten zlom je az pozdeji, tak okolo 25-30lvlu. Prvni vlastovkou je je mortal barage spell, ktery vas pronasleduje a strili trikrat a pak jeste clovek dostane silenou tafku sedou dmgi, takze dash je ze hry a zacina cisty uprk sprintem okolo mobky v kruzich (primi beh je sebevrazda, protoze byste nagrovali dalsi a dalsi moby). Pribyvajicimi levely se postupne meni mnozstvi, cetnost, vrazednost a predevsim rozsah telegrafu, kdy to prestane byt usmevne a lecky dogdovatelne (zustane jedina moznost zastavit casting tech nejhorsich CCkem). Pak se zacnou objevovat i chainove telegrafy. Pocinajici stunem, z ktereho kdyz vcas neinterupnete se uz zivi nedostanete. Okolo lvlu 40 to jeste pritvrdilo a dostat vic jak jednim telegrafem behem boje znamena jistou smrt, protoze jedim zasahem telegrafem mi seberou prez 70% hp.
    Stat na miste a cekat na telegraf = naproste silenstvi.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    JETELICEK: Mam jinou zkusenost. I kdyz hraju vcelku statictejsi class (engeneer) tak to urcite neni o "stojim na fleku, zabijim a obcas uhnu telegrafu" Tohle plati tak maximalne do 15 lvl, pak delaji ty telegrafy dost silene a navic i autodmg od mobu je oskliva a to mam heavy armor. Navic dash a unikove spelly se dost rychle vypotrebuji a jedina sance je drzet si rozumny distanc a pohyblivost a sledovat si zasobu sprintu aby clovek byl ve spravnou chvili na spravnem miste, coz je podle me hlavni skill-based featura tohle vychytat.
    budem dva asi :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MESHCA: super. ja osobne "staticke" skilly nesnasim, takze beru jakoukoliv classu kde je vsechno bud instant nebo castitelne za behu :) a medium armor zni dobre. takze asi Morde Medic? V nedeli vecer na nej vlitnu!
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Staticke = behem castingu nebo animace skillu jsi prikovany na misto, resp. pokud se pohnes, tak prerusis casting. Mluvime o vterinach. Tlak hracu je odstanit staticke buildery u healeru kompletne. Zatim vypada, ze by tento tlak by mel opravdu zpusobit zmenu. Ja jen napsala, jak je to ted.

Za me musim rict, ze armor je opravdu znat. Jako medium nebo heavy armor si muzes zvolit, ze snizis ucinnost sveho armoru a ziskas tim bonus k dmg. Tim, ze si zmenis stanci. U light armoru nic takoveho nemas, nejde objetovat dmg za armor, jak jsi jednou papir, tak jsi papir. Nicmene zase light armory by meli mit vetsi dmg nez medium (bez aktivovane stance na snizeni armoru-zvyseni dmg) a ti vetsi dmg jak heavy (take bez zmeny stence). Jak moc by se to projevilo na dps metru v realite, to netusim. Nejsem z casovych duvodu schopna zrekosntroovat stejne equipove a lvl podminky u vsech svych altu, abych toto overila. Takze spoleham na oficialni vyjadreni Carbine.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MESHCA: "staticke" je u tebe co? ze musis stat na miste kdyz to castis? to se priznam bych rad u classy nemel vubec.

a jeste dotaz, jak moc velky rozdil je light a medium armor?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JETELICEK: A pokud jde o to stani na fleku tak s tim uz vubec nesouhlasim. Je to zase o stylu a preferencich hrace. Nekomu vyhovuje stat na miste a jen kdyz je to nezbytne nutne dodgovat telegraf a radeji sem tam dostat trosku dmg navic za cenu, ze ta hra je prehlednejsi. Myslim, ze k takovehlemu stylu boje hodne inklinuje warrior a engi. Nevim, co ten SS (me prislo hloupe stat na miste, kdyz ma vetsinu spellu mobilnich). Ja zase preferuju hodne mobilni styl boje, ktery se me zda vyhodnejsi pro vetsi packy mobek, ktery casti ruzne telegrafy v ruzne doby silene prez sebe. Jak s esperem, medicem tak se stalkerem "tancuju" okolo mobek v kruzich nebo polokruzich a proskakuju jimi. Je tak snazsi nebyt trefena telegrafem, protoze mobka obvykle miri na misto, kde uz nejsem. Mam pocit, ze je to vyhodnejsi, protoze mob ztraci cas tim, ze me nasleduje. Coz prirozene ignoruji ranget mobky. Navic se domnivam, ze nebyt fixovany na jedno misto je dobry trening na pvp. Stojim si, ale za svym nazorem, ze je to o preferencich a stylu hrace.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JETELICEK:
    Moc dekuji za doplneni SS, hraju za SS dps opravdu jen chvilku, jak jsem zminovala. Nicmene jsem se spatne vyjadrila, ja nechtela rict, ze s nudloidnima telegrafama neda nic trefit, chtela jsme rict, ze se SS bych rozhodne nedelala vlacek 7 lehcich mobek jako s medicem, ale radeji bych si dala 1-2 tezsi.

btw: Kazdy toho sveho healera, ktery mu sedne povazuje za nejlepsiho. Ale tak to opravdu neni. S kazdym healerem se da healovat pvp, instance i raidy, jen maji jinou povahu. Neni nejlepsi obecny healer.
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    MESHCA: jsem to repostoval kamarádovi, který hraje snad jenom healery a navíc je v té celotýdenní bete..jeho postřehy:

normalne za jakoukoli classu pri levleni zabijis moby tak, ze stojis na fleku a smazis do nich co to da a akorat uhybas z teegraphu...nejak tahat moby, aby do tebe nemlatily autoattackem nema cenu ani za SS

ss:"V praxi to znamena, ze je super silny v boji jeden na jednoho. Ale kdyz jde na nej vlacek, tak je velmi tezke dostat hlavy jednotlivych mobu presne do zakrytu a prostrelit je zaroven." Ne, telegraphy nejsou retarded 30m x 10 km jako u medica, ale nemas problem trafit, co potrebujes, ani s nejuzsim

a nejlepsi raid healer je ss, ma Healing rain (coz je tu lepsi nez vetsina aoe protoze oni blbe vidi, ze je honis do svyho aoe ale kdyz to aoe polozis na zem a ono tam tiká, tak do něj časem nalezou i volove) a plosnej Earth shield, co chces vic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam