• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ZACK: Tradeskill ale můžu kdykoliv zahodit. Path zjevně ne. Odkazuju se přesně na to, že nevím, zda a kde tam něco takového bude. A protože je path na úrovni volby classy, tak by bylo dobré do začátku vědět, co z toho kouká.
    ZACK
    ZACK --- ---
    ETHAN: Od toho jsou ty databaze/wiki. Novemu hraci finalni "bonus" nic nerekne, vem si ve wowku jak se neustale meni "vyhodnost" nejakeho trade skillu a neustale to balancuji. S Path to bude stejny. Navic nechapu, kde jste prisli na to, ze tam nejaky vyhody pro raidu budou, co jsem videl, tak to jsou veci jako vetsi bagl, fall damage reduction, mobilni vendor apod. Takze k cemu odkazujete?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MESHCA: To je pěkná stručná charakteristika zábavnosti, ale pro munchkiny ještě taky hraje roli, co z toho ve finále je? Co mi to přinese v PvE, housingu a tak dále navíc oproti ostatním path? Já totiž sice volím podle zábavnosti, ale zase MMO hraju vlastně jen kvůli raidům (a při těch se věnuju věcem jako sběr petů, mountů a ve wildstar asi stavění domu, stejne jako v budoucím WoW stavění garrison), takže jakákoliv výhoda do raidu se prostě hodí a je jedno, jak moc zábavnější by byla jiná path.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MESHCA: u toho scientisty je nutne ty texty cist? ja nabyl dojmu, ze je to taky akorat klikani na itemy co se nekde vali
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Path bych shrnula trochu zjednodusene a vylucovaci metodou. Ale zase ze zkusenosti, uz jsem zkusila vsechny 4 a pri nekterych bila hlavou do stolu, opravdu vsechno nevyhovuje vsem. A melo by to byt ve hre jasneji sepsano pripadne by tam mela byt moznost ji zmenit. Protoze malo kdo inklinuje k vice jak 1-2 path.

Soldier - zabiji (pokud vas nebavi grinding a mate sklony nepotrebne mobky cestou probihat, soldier nebude pro vas to prave orechove)

Settler - sbira (dva kroky, klik na item, deset kroku, klik na item, stve vas to? Settler neni pro vas)

Scientista - cte (A4 textu pripravena kazde mobce, kamenu ci hromadce suti - jen a jen pro scientisu, ze nectete ani zadani questu? Tak to se Scientistovi vyhnete veeelikym obloukem)

Explorer - beha a skace (bavi vas behat desitky minut z jednoho konce mapy na druhy? bavi vas prince of persia hopsaci hadanky, ne? ruce pryc od explorera)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ETHAN: ty pathy doufam budou lepe popsane, nez dve vety pri tvorbe postavy. Uz minimalne s ohledem na to ze to dava i nektere bonusy do combatu
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Jo, na domek se těší jako malá. Já se sice těším taky, ale srovnat se to nedá :D Doufám, že brzy vznikne nějaká obdoba wowheadu a podobně, protože bych jen nerad ve hře udělal nějaké nevratné rozhodnutí, které nebude dost informované (například ta volba path).
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    OSCURO: V tomto pripade rozhodne doporucuju architekta jako crafting. :) Moje Sim povaha se tam vyradila.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ETHAN: A navic jestli ma Sim-povahu stravi vetsinu casu v domku a lovit itemy do domku :-)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ETHAN: Chapu :-) Nebo hrat inzenyra s robotama (u me v quest-buildu lita Clicquita jako scanbot a dalsi dva roboti Tank a Diminisher)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    OSCURO: Mě je jasné, že se ty path dobře doplňují, když má každý jinou. Ale na nás při hraní WoW koukají plyšáci Gryf a Windy a běhají s námi ve hře. Takže je mi úplně jasné, že když budeme hrát Wildstar, tak to první, co bude přítelkyně hledat, bude jak jim dopřát (aspoň tím, že po nich něco pojmenuje) proběhnutí po Nexusu :o)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ETHAN: Hrajeme scientist s explorerem a pekne se to doplnovalo jak explorer otevrel mista kde byly dalsi scientist veci ke skenovani.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    To je smůla, tak asi budu muset zvolit path scientist a pojmenovat droida. Což ovšem znamená, že budeme doma dva scientisti a to je trochu škoda. Díky za info.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ETHAN: V nejakych questech za nami zver/peti ruzne behala, tudiz mechanismy tam jsou. Ale zatim jsem nevidel zadne pety typu sberatelskych ve WoW.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MESHCA: Já se neptal na pet-battles, ale na to, jestli se mnou může něco pobíhat.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ETHAN: Ne, zadni pokemoni.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Existuje ve hře nějaká obdoba non-combat petů z WoW? A pokud ano, může si je člověk pojmenovat?
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    já chcu hlavně vidět nějaké zbroje...bo ty ke kterým jsem se dostal (max lvl 17) vypadaly spíš jako tepláky od vietnamců
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Kdyz je NDA pryc a da se sirit informace bez trestne, nechcete pokecat na TS?
    Wildstarfan.cz ma verejne pristupne TS, kde ted sedim. :)

IP: 81.0.217.180:6402
    Heslo: TimmyBubla
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam