• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ETHAN: V nejakych questech za nami zver/peti ruzne behala, tudiz mechanismy tam jsou. Ale zatim jsem nevidel zadne pety typu sberatelskych ve WoW.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MESHCA: Já se neptal na pet-battles, ale na to, jestli se mnou může něco pobíhat.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ETHAN: Ne, zadni pokemoni.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Existuje ve hře nějaká obdoba non-combat petů z WoW? A pokud ano, může si je člověk pojmenovat?
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    já chcu hlavně vidět nějaké zbroje...bo ty ke kterým jsem se dostal (max lvl 17) vypadaly spíš jako tepláky od vietnamců
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Kdyz je NDA pryc a da se sirit informace bez trestne, nechcete pokecat na TS?
    Wildstarfan.cz ma verejne pristupne TS, kde ted sedim. :)

IP: 81.0.217.180:6402
    Heslo: TimmyBubla
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Beru zpet, objevila jsme moznos krabice.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ETHAN: A pro pozorne uz i na nasi nastence.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    OSCURO: Datum vydání je na preorder stránce, takže klidně možno zadávat dovolenou ;o)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    hlavne at lidi pak neprejdou v zari na datac wowu :) navic wow datac bude spis velkej patch, nechapu poc ho zpoplatnili...

jinak nevim jestli jste postrehli ,ale vysel vybornej patch na diablo :) uz se tesim na datac .)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ETHAN: Ne, zadna krabice. Jen preorder nebo normalni digitalni edice. Zadne kolektorky ani imperial edice nejsou. Carbine rekli, ze nic takoveho neplanuji.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ZACK: Zatim jeste klid, az reknou release date tak budem mit jasnou jistotu.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    WildStar Release Date and NDA Lift! | WildStar MMORPG
    http://www.wildstar-online.com/uk/news/wildstar_release_date_and_nda_lift.php
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ZACK: dovolenou? aby sis mohl jakoze preordernout v klidku domova?
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    a release vime?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Správná otázka zní: Mohu získat krabicovou CE a zároveň preorder bonusy? Existuje vůbec krabicová CE?
    ZACK
    ZACK --- ---
    ETHAN: vyborne, jdu si nahlasit dovolenou
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam