• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MESHCA: a server uz vedi?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ZACK: No, to je mi otocka, Zacku. Neni to tak dlouho, co jsi prohlasoval, ze tu Dominionu delam propagandu a ze jsem proti Exile zaujata. Na zacatku ma asi vetsina lidi slony inklinovat k Exile. Oni jsou papirove symtatictejsi.
    Me ani tak nevadili ty greenpeacesacke/teroristicke/Mengele pasaze jako fakt, ze Exileove zijou v sbitych chatrckach v takovych gethech, elektriku a zasoby na ferovku kradou Dominiakum. A predevsim to, ze za Exile clovek je porad v prvni linii a neustale je ve sporu s Dominionem. Krom toho, ze je to na jedno brzo, tak proste nejsem zrovna moc militantni typ, mam rada klidne tempo a uvolennejsi atmosferu, ktere jsem se u Exile do levelu 25 moc nedockala.
    Ja mam v tomhle proste jasno. Lidi z Wildstarfan.cz zase maji nejaku pidi guildu na Exile strane.
    ZACK
    ZACK --- ---
    KABIS: Nez jsem zacal hrat, tak mi ideove vic sedel Exile. Minimalne zacatek mi za Dominion prisel podstatne zabavnejsi a takovej min stromodlarsky ufnukanej, vic variabilni, Exile to je samy zachranovani zviratek, kyticek nebo zas druhy extrem v podobne trapnych pokusu o terorismus, ktery v kulisach neustale se respawnujiciho sveta pusobi trochu trapne :)
    A pak je tu teda jeste ta druha vec, ze designove je Dominion proste vyrazne lepsi.
    POMPO
    POMPO --- ---
    O vikendu konecne do bety.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ZACK: ze to ty svine daj dycky kdyz jsem zrovna o vikendu pryc :p
    KABIS
    KABIS --- ---
    SIRLOON: tak m e na prvni pohled sedi vic exile, ale jeste uvidim :)
    SIRLOON: ne zas az tak moc... sousedka ma urvanou civavau :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    OSCURO: na jedny strane zajicci a na druhy civavy :( to je tezke se rozhodnout
    OSCURO
    OSCURO --- ---

Exile nebo Dominion?

11 hlasy od 11 respondentů

KABIS
      KABIS --- ---
      ZACK: diky, jsem tam!

Tak jen pro info, vy co testujete, jste exile nebo dominion? :)
      ZACK
      ZACK --- ---
      Kody na vikendovou betu (tenhle vikend):
      Wildstar Beta Weekend Key Giveaway!
      http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/504/Beta-Weekend-Key-Handout.html
      a
      logt.ly/WildStarbetakey
      KABIS
      KABIS --- ---
      ZACK: tak to me bude bavit :)
      ZACK
      ZACK --- ---
      KABIS: Tohle musi delat vsechna povolani, cely combat je postaveny na pohybu, mireni a ubybani. Heal je vpodstate jen dps do 'vlastnich', s tim ze vlastni jsou narozdil od mobu hovada a hybou se naprosto chaoticky :)
      KABIS
      KABIS --- ---
      AVATAR: je, a dokonce velmi dobry :) jen jsem ve hre potkala asi dva lidi co toho wara umeli hrat...
      KABIS: war z terry neni tank :)
      KABIS
      KABIS --- ---
      MESHCA: diky za info, krasne rozepsane :) akorat jsem asi blbe polozila otazku. Nejde mi o to, abych hrala tanka a mamka aby healovala, jen jsem popisovala, jaky styl hrani komu sedi nejvic (a teda obe preferujeme supporty a me dps vyslovene nebavi - co jsem zkousela, i ten war z tery je dps/tank a je to celkove velmi specificka postava) :) u mamky bych to videla na toho spelslingera anebo engineera (na dalku s tim prehledem az takovy problemy nema) a proste se uvidi, mohlo by to byt zajimave.. za sebe premyslim mezi stalkerem/warem/medicem. zase, neresim kdo je lepsi nebo tak, ale co me bude bavit. potrebuju aby to bylo akcni, a abych mela moc rozhazet bitevni pole. plus me bavi jit dopredu a rushovat. takze asi ten stalker/war. a ted aby to bylo co nejakcnejsi an a to to asi bude nejlepsi si to vyzkouset :)

Jeste jednou diky moc :)

jinak ad porovnani - WoW nikdy nebyla moje nejoblibenejsi onlinovka, dokonce to ani neni jedna z tech, ke ktery se rada vracim :) jen je nejznamejsi, proto ji pouzivam :)

jinak pokud je ve WS tank, ktery musi fretkovat kolem bosse, uhybat jeho utokum, reagovat na pohyb atp - tak to je presne to, co hledam. pokud neni ale neco podobneho musi delat healer, tak za zkousku pro me stoji ten :)
      OSCURO
      OSCURO --- ---
      MESHCA: Potvrzuji, jako Ing. Tank jsem nemel problem projit nejake dungeony i kdyz jsem vcelku tankovaci lama.
      OSCURO
      OSCURO --- ---
      ETHAN: Mozna si vystaci s adventure a domkem :-)
      MESHCA
      MESHCA --- ---
      ZACK: To je pravda. A kdyz z pritelkyne udela tanka, tak je jedno, ze kouka bossovi na palec. :) Tankovat podle me zvladne snadneji nez healovat. Nebo at dpskuje. Ono ta hra postupne uci. Ze zacatku jsou telegrafy pomale, male, smesne a v podstate ani neni moc nutne z nich uhybat. A postupne prituhuje. :)
      ZACK
      ZACK --- ---
      ETHAN: V poradku, ve Wildstaru bude uplne stacit sledovat tu zem :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam