• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ZACK: Advice kanal byl o vikendu sileny. V winter bete byl vyznamne umirnenejsi a 90% textu v nem byly rady nebo skladani paret na instance. Behem tohodle vikendu se zvrhnul v nejake verejne chatovaci misto, coz je rozhodne spatne. Zkousela jsem psat, ze advice je pro rady a ne na chat, ale neuspesne.
    Samy Devove resili nejaky global chat a planuje se jeho zrizeni, protoze advice je v soucasnosti jediny chat, ktery umoznuje diskusi na celem serveru a tak svadi k tomuhle, co jsme o vikendu videli.
    OSCURO: Zone chat fungoval jen o rady nad questama dane zony. Malo kdy se v nem kdy resili takove veci, jako fpska nebo umisteni lodi pro transport do ruznych zonv Illiu nebo komunikace s CBR.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ZACK: Zezacatku jsem tam psal ze advice je na advice a ne flame. Bohuzel bezuspesne.
    Ale mimo betaweekend eventy byl docela uzitecny. I kdyz vic casto byl uzitecnejsi na rady zone chat. A v dungeonec jsem advice vypinal
    ZACK
    ZACK --- ---
    Resilo se nekde oficialne, co s Advice kanalem? Mam chary na dvou serverech (pve, pvp, na pve serveru na obou stranach) a Advice je barrens chat na speedu 24/7. Specialne jestli uz v zivote neuvidim diskuzi, co je horsi, jestli ESO beta nebo WS beta, umru spokojeny. Pritom by byl Advice kanal fajn, specialne kdyz uvazime, ze WS neni hra zrovna z nejjednodussich (pro cloveka, co nehral WoW).
    KABIS
    KABIS --- ---
    MESHCA: tam nejsou telegrafy, musis se naucit ty moby znat, jaky utok nasleduje za jakym pohybem, pokud se utoku vyhnes, tak se opravdu vyhnes (u ws jsou i nejaky zakladni utoky bez telegrafu kterym neuhnes - nebo nevim jak), funguje tam skvele hitbox. Pro me za warriora neskutecne zabavny, tancit kolem mobu a vysmivat se jim do xichtu ze me proste nemuzou trefit protoze tam nejsem :) plus channelovani skillu - jeden vede k druhymu (tretimu, ctvrtymu..), upravovani vlastnosti skillu pres glyphy a tak :) ale ta h ra nesedne kazdymu no :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    KABIS: Teru jsem nehrala. V cem je lepsi?
    KABIS
    KABIS --- ---
    Musim rict, ze se mi to moc libi :) doufam ze muj char mi vydrzi do dalsi bety (lvl 14, chci se dostat na adventures :) ) u zabavnosti v soubojich u me porad vede Tera, ale tohle je hned za ni. Questy jsou napadity, muzika je vyborna, prostredi je roztomily a kecy jsou proste skvely :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Perfect Ten: Why I'm looking forward to WildStar | Massively
    http://massively.joystiq.com/2014/03/22/perfect-ten-why-im-looking-forward-to-wildstar/
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    OSCURO: Jj, a byl to tvrdy naraz jit po WS do TESA a nemit dash a double jump a naucit se zaradit 4x nizsi rychlost a obtiznost.
    POMPO
    POMPO --- ---
    Nedelaj nejaky hry pro duchodce?..
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    POMPO: Ja mel zezacatku tez pocit jako na diskotece v pracce :-) Ale cim dal tim vic me ta freneticnost a barevnost bavi.
    POMPO
    POMPO --- ---
    troku ten styl pripomina Jezka Sonica. Proste retro.
    POMPO
    POMPO --- ---
    Grafika jednoducha ale ne oskliva.
    Styl asi enbude vyhovovat kazdymu.
    Hra je i pri hodne lidech na jednom miste pomerne svizna.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    POMPO: Nejsi stary. Jen jsi zahlceny. Mela jsem podobny prvni dojem. Nejdriv jsem zacala ignorovat challenage a pak jsem zjistila, ze nesmim nabrat questy z cele mapy, ale vzdy poctive udelat kazdou mini oblast (mist maximalne 3 questy) a pak se teprve presunout dal. To bylo jedine, co mi pomohlo prekonat prvotni sok z toho, ze tam vsude porad neco vyskakuje a ze nesttiham udrzet v hlave lore vsech questu.
    POMPO
    POMPO --- ---
    Prvni dojem: sem starej.
    Porad na me neco nekde vyskakuje, porad se teleportuju, na mape neni videt, kam mam jit...
    Porad neco nekde skce a lita...
    Jdu si asi vykladat pasianc...
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    SIRLOON: Vsichni puvodni betatesteri budou na serveru Nexus.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    vidim pet serveru... kdo kde teda ma byt?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Kdo chce videt jak vypada jako augmentovany at dorazi ke me na muj Dominionsky pozemek (Char Oscuro), nebo najde nekoho kdo ma na pozemku Eldan abanddoned lab.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Nasla jsem obrazek, jak vypada deluxe preorder kostym a ahoverboard ... http://powerleveled.com/wp-content/uploads/2014/03/WS_03-2014_-_Flyer_Pose_Deluxe_Edition.jpg
    ZACK
    ZACK --- ---
    MESHCA: protoze chtej dalsi lapac prachu na policce? :) Ale vlastne nechapu, proc me to prekvapilo, je to normalni, vim :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ZACK: Neni to vubec neobvykla marketingova praktika. Kdyby nebyly levnejsi, proc by je pak lidi kupovali?
    ZACK
    ZACK --- ---
    MESHCA: Me trochu prekvapilo, ze krabice z Xzonu prijde levneji jak digitalni verze primo od NCSoftu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam