• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ZACK: to podstatny bylo v tom videu, neasi. Vybral sis jen enga, ostatni classy pomyjis.
    ZACK: sorry, warframe tam fakt nevidim
    ZACK: ano, ramena jsem konkretne zminoval
    ZACK: jo, to uvidime ;)
    ZACK
    ZACK --- ---
    Bych to hlavne chtel videt v pohybu, si nedokazu predstavit, jak ty roboti ladne uskakujou nebo jak to vypada na chua pri kotoulu po double jumpu :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    Jedina podobnost jsou ty ramena nahoru, coz je sice cool, ale stary, mas to videt i v ty tvy ukazce. Osobne jsem mel na mysli spis neco v tomhle stylu:
    ZACK
    ZACK --- ---
    Tim Warframem/Metal Gearem sem narazel na tenhle styl:

ZACK
    ZACK --- ---
    AVATAR: Nejak ti tam vypadlo to podstatny. Ja tam vidim mecha, co tam vidis ty? Fakt se snazim, ale nejak v tom tvym obrazku nevidim nic aspon vzdalene podobny, natoz aby to mohlo byt zaklad k zalobe.
    ZACK: you must be kidding...
    wow

mech

warframe
    ZACK
    ZACK --- ---
    AVATAR: Pokud te uplne miji jap techno/mecha fantasy, tak jasne, muzes si myslet, ze s tim prisel Blizzard a ze WS cerpa u nich. Ale ten imho vychazi z originalu, vidim tam vic metal gearu nez jakyhokoliv wow gearu. I Warframe je tomu bliz jak WoW. Ale kdo chce psa bit... :)
    ETHAN: tak to by mohli zalovat v podstate kazdou MMORPG od vzniku WoW. Ale na ty ramena by meli mit trademark :D
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    AVATAR: To ale pomalu za celou hru :D
    MESHCA: mne prijde, ze by je mel blizzard zazalovat :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    OSCURO: mne by stacil ten smajlikovej v 1:32 :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MESHCA: Na inzenyra chci vsechny :-)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Leak vzhledu armoru z 20 a 40 man raidu. http://www.youtube.com/watch?v=Flr9BFj2yYE
    KABIS
    KABIS --- ---
    MESHCA: jop a glyphy maj hodne velky efekt, muze si skilly pomerne dost customizovat. Napr ze utokem tim skillem se za kazdy zasah trochu lecis, rychlejsi exekuce, sance na reset CD, sirsi zaber... Je tam toho mrte, ale pekne vyvazeny mi ten system prijde.
    KABIS
    KABIS --- ---
    MESHCA: no, u Tery jeste zalezi co hrajes, Lancer, tedy klasicky tank, hodne chyta do sebe. War, tedy dps ktere muze jet tanka, dokaze prave pouhybat prakticky vsemu, je neskutecne agilni a proto me tak hrozne bavi :) jinak War tam je nejnarocnejsi na hrani, ostatni maj ruzne mechaniky kde tohle tolik resit nemusi. Jinak nevim (nehledala jsem) ze bu nekde byly zverejnene utoky jednotlivych bossu, ale nedavno jsme si dva warriori a priest sundali napodruhe bosse se kterym maj normalne problemy lidi v peti (tzn ze taktiku a navyky jsme chytli po prvnim pokusu) - bonusovy boss v instanci s moc peknym dropem.
    Ale WS me celkove bavi, kupovat budu :)

Ad mamka, jsem zvedava no.. Uvidime, musi si to prozkouset. Dam pak vedet :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ZACK: Advice kanal byl o vikendu sileny. V winter bete byl vyznamne umirnenejsi a 90% textu v nem byly rady nebo skladani paret na instance. Behem tohodle vikendu se zvrhnul v nejake verejne chatovaci misto, coz je rozhodne spatne. Zkousela jsem psat, ze advice je pro rady a ne na chat, ale neuspesne.
    Samy Devove resili nejaky global chat a planuje se jeho zrizeni, protoze advice je v soucasnosti jediny chat, ktery umoznuje diskusi na celem serveru a tak svadi k tomuhle, co jsme o vikendu videli.
    OSCURO: Zone chat fungoval jen o rady nad questama dane zony. Malo kdy se v nem kdy resili takove veci, jako fpska nebo umisteni lodi pro transport do ruznych zonv Illiu nebo komunikace s CBR.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    KABIS: Aha. Takze vlastne tam jde odelat 100% obrana pohybem, kdy te vubec nic netrefi, tedy za predpokladu, ze mas velmi slusne pripojeni k internetu. To je moc hezke. A verim, ze nektere boss fighty musely by silene frustrujici nez nekde zverejnili, co znamena jedna ruka nahoru nebo krouzeni kotnickem, ale jak to clovek vychyta tak to musi byt brnkacka. Ve WS je neco trochu podobneho, ale obtiznost pribyva az od lvlu 25+ a postupne graduje az do 50 levelu, do te doby je velmi lehke uhnout telegrafu a daji se v podstate i ignorovat. Pak uz ne. :) Da se rict, ze WS pomalu uci sve hrace, jak na ty mechaniky prijit. Prvni vlastovky jsou videt v prvnich dunegonech.
    Nejaka seda dmg ve WS je. Da se ji hodne redukovat pohybem, protoze kdyz mobka bezi, tak obvykle nestrili nebo nemlati. Viz ma diskuse, jestli je lepsi stat a kouzlit nebo se u toho hybat. Ranged mobky jsou v tomhle otravne. 100% dmge ale nikdy nevykryjes. Za predpokladu, ze questis. V dungeonu jde seda dmg vyhradne do cloveka s nejvyssim agrem = tanka. Tudis maji healeri, co healovat a dpska reaguji jen na telegrafovou dmg.
    Chanelove spelly jsou ve WS redukovany na spelly pro kriticaku. Opravte me, jestli se milim. Action set neumoznuje mit 4 spelly, ktere na sebe cekaji. Nicmene funguje neco obdobneho. Mas spelly, ktere se hodi pro ruznou prilezitost a neda se rict, ze by patrili do nejake rotace nebo tak. V podstate jsou to vsechny utility spelly. To znamena CCska, uniky a podobne.
    Jako moc maji Glyfy vliv na efekty spellu v Tere? V diablu3 byly k tomu ucely runy, upravovaly vzhled spellu a nejake vlastnosti. V WS tohel delaji Tiery spellu. Kdy T4 aT8 pridava spellu dalsi vlastnosti, zakladni vlastosti, ale zustavaji.

Pokud jde o tvou mamku. Mela jsme o vikendu tu cest otestovat hru na kamaradce a mireni v podstate s trochou treningu zvladla. Ale uhybani uz ne. Vyresili jsme to tim, ze ja jsem tankovala a ona drzela vzdalenost, aby na ni aspon pulka telegrafu proste nedosahla. Adventure by zvladla. Ale nevidim realne, ze by dokazala vyrobit opravdu slusne dps a zaroven neumrit v dungeonech.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ZACK: Zezacatku jsem tam psal ze advice je na advice a ne flame. Bohuzel bezuspesne.
    Ale mimo betaweekend eventy byl docela uzitecny. I kdyz vic casto byl uzitecnejsi na rady zone chat. A v dungeonec jsem advice vypinal
    ZACK
    ZACK --- ---
    Resilo se nekde oficialne, co s Advice kanalem? Mam chary na dvou serverech (pve, pvp, na pve serveru na obou stranach) a Advice je barrens chat na speedu 24/7. Specialne jestli uz v zivote neuvidim diskuzi, co je horsi, jestli ESO beta nebo WS beta, umru spokojeny. Pritom by byl Advice kanal fajn, specialne kdyz uvazime, ze WS neni hra zrovna z nejjednodussich (pro cloveka, co nehral WoW).
    KABIS
    KABIS --- ---
    MESHCA: tam nejsou telegrafy, musis se naucit ty moby znat, jaky utok nasleduje za jakym pohybem, pokud se utoku vyhnes, tak se opravdu vyhnes (u ws jsou i nejaky zakladni utoky bez telegrafu kterym neuhnes - nebo nevim jak), funguje tam skvele hitbox. Pro me za warriora neskutecne zabavny, tancit kolem mobu a vysmivat se jim do xichtu ze me proste nemuzou trefit protoze tam nejsem :) plus channelovani skillu - jeden vede k druhymu (tretimu, ctvrtymu..), upravovani vlastnosti skillu pres glyphy a tak :) ale ta h ra nesedne kazdymu no :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    KABIS: Teru jsem nehrala. V cem je lepsi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam