• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    POMPO: ja za sebe muzu souhlasit jen s tim nazorem na Scientistu. nepovazuju se za velkyho fanboye, ale oproti jinejm vykvetum z poslednich peti let je tohle jeste zazrak. Jinak to preplacany UI se da nastesti customizovat, jinak by se z nej obskocilo asi vicero lidi
    ZACK
    ZACK --- ---
    POMPO: Engineera hraju a nenapada me takova abilita jedina a boti reaguji dostatecne presne na obecny smer. Ses si jisty,ze si to nekomplikujes sam a zbytecne?
    POMPO
    POMPO --- ---
    Takze dalsi beta.

Soubojovy system - Tvari se to, buhvijak to neni nezavisle na targetovani ale treba s engineerem jsou ability, ktere funguji primarne na target. Taktez boti se primarne zameruji na target takze to ve vetsine pripadu vede prakticky k tomu samemu co jine hry. Mate v targetu vas hlavni cil a akorat vase schopnosti funguji v tech vysecich.

Dospel jsem k nazoru, ze ta hra je divne preplacana. Snazili se, aby byla co nejzajimavejsi ale misto novych napadu tam proste naplacali haldu veci. Na obrazovce porad neco otravuje a vyskakuje misto aby vas to nechalo si proste zahrat. Mozna ale, ze to tak vyhovuje lidem z WoW raidu.

Expeni, presto ze vypada buhvijak nelinearne je ve skutecnosti silene linearni. Alespon do lvl 22. Okoli je staticke coz uz je dnes dost nemoderni.

Byl jsem v prvnim dungu a zkousel ho taknovat engineerem. Zajimave. Tezko po prvni dungu soudit ale nebylo to uplne zle.

Zkousel jsem i world event (nebo jak se jmenuji bossove na mape pro 20 lidi). To nebylo uplne spatne.

Path - Zatim jsem nezkousel ostatni ale scientist me prijde jako jedna velka nuda.

Celkove zatim dojem, ze to neni spatna hra ale neni to zadna extrovka.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SUMI: asi se taky pridam. uvidim co kamoska
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    SUMI: For the Dominion :-) Taktez jdu na PvE.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Podle informaci na foru by se melo po tomto beta vikendu vyrojit vice informaci. Prvni z nich, jak a predevsim kdy presne probehne open beta. Pred open betou ma vyjit veliky Kvetnovy patch. Ktery je z casti opravovaci (ikdyz opravovaci patch vysel i dneska) z casti jeste balancni a contentovy (zvuky, videa, animace, textury a pod. neni ocekavan dalsi herni obsah). Na open betu by uz snad meli rozjet EU servery. A take by meli zverejnit, jak to bude s rezervaci jmen, ktera ma byt uz za cca 14 dni. Da se predpokladat, ze s rezervaci jmen se bude pojit zverejneni realmu, takze zacnou byt jasnejsi informace o tom, kdo pujde na jaky realm.
    SUMI
    SUMI --- ---
    Kdyby někdo chtěl se mnou a mými kamarády hrát na jednom serveru, tak já už mám koupeno, stačí napsat. Na 99% PVE Dominion, spíš casual. :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    https://www.youtube.com/watch?v=DISz-7YV_ag&feature=player_detailpage#t=378 Povidani o classach od hrace. Ne, ze bych s nim ve vsem souhlasila. Ale je zajimave slyset nazor od dalsiho cloveka, co vylevlil vic charu aspon nad lvl 20.
    ZACK
    ZACK --- ---
    MESHCA: Diky diky :) Koukam, ze to je dost podobny stary dobry Power Auras.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ZACK: V tom pripade addon Auramastery je to, co potrebujes. Ted nejsem na pc, ale take je na Curse.
    Je to addon sledujici debuffy, buffy a ability a umoznuje udelat "makro", ktere volitelne na obrazovce zobrazi obrazek, text ci dobu trvani prislusne akce.
    ZACK
    ZACK --- ---
    Bych potreboval neco, co by mi vyrazne bliklo pri moznosti pouzit nejakou abilitu (po cooldownu, pri critu), na sledovani sebe, zeme, abilit a jeste mireni zacinam byt asi trochu starej a to mam Nagu, takze vetsinu toho mam na palci, co delaj lidi s normalni mysi fakt netusim :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Jinak addony "must have" jsou dele jak mesic na nastence (jen ted musim dat aktualni linky)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Na junkit jsem postla spatny odkaz. http://www.curse.com/ws-addons/wildstar/220002-junkit
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    MALY_BOBIK: Nejde o to, ze to tam neni. Partaci se defaultne zobrazuji na mape , jako bile tecky. Ale tenhle addon z toho udela napriklad veliky oranzovy trojuhelnik, takze je to trochu prehlednejsi.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ASACHI:
    SUMI:
    Tyhle mam uz proverene od nejakeho ledna. Autori porad aktualizuji a pridavaji vychytavky. Tyhle jest enejsou aktualizovany na nejnovejsi API. Takze je treba je v addonech ve hre rucne povolit.
    Bijiplate meni zobrazovani hp/stitu nad sebou, coz je prehlednejsi a celkove chovani nameplatu a je uzasne variabilne nastaveny. Umoznuje napriklad nastavit zobrazovani resoursu pod vlastni hp bar nad postavou, takze neni treba sjizdet ocima uplne dolu a velmi efektivne vyuzivat spelly. Pro healovani je napriklat uplne nezbytny. Protoze se da nastavit, abych trvale videla hp vsech lidi v parte i kdyz nejsou zraneni a aby zmenili baru, kdyz prislusny clovek klesne na %hp, ktere sama nastavim. Umi toho hodne.
    Navmate je zase primarne urcen na lepsi zobrazovani gathering zdroju na mape a minimape. Kdyz se daji odlisit nejen barvy nodu jednotlivych profesi, ale i ruzne tiery napriklad ore. Co je uzasne tak moznuje zacpat hubu taxikari. Dale zibrazuje path objekty na mape a lore knizky a kostky. No a v neposledni rade umoznuje nastaveni jine, vetsi nebo jinak barevne ukonky pro party memebery.
    Junkit je opravdu jednoduchy prida k prodejci do leveho horniho okenka tlacitko Sell all junk.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ASACHI: nekde jsem tam postrehl party member na mini mapce nebo target
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    MESHCA: To je uplne perfektni ... Díky ! Nevim proc, ale addony me doted nenapadlo pouzivat. Vyzkousime v dalsim beta weeku.
    SUMI
    SUMI --- ---
    ALONSY: Taky mě nejvíc štve to měsíční čekání. :D Level Up si hrozně užívám, zatím nejlepší ding z mmo pro mě. :)

MESHCA: Díky! Junkit určitě využiju! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam