• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    POMPO: Presne tak. Crafting mas 2 hlavni (jako armor, weponsmith, technologist, architect...) ktere muzes levelit. Za dost velkou sumu si je muzes zmenit na jiny a pak zas klidne zpet (s odstupem 10 dni). Pestovat kytky u domku a sbirat kytky a seminka ve svete muze kazdy. Cooking tez-suroviny padaji z mobek a z kytek.
    POMPO
    POMPO --- ---
    Jak presne je to s craftem? Mam nasledujici obrazek:

http://i.imgur.com/eC1aNqM.jpg

Muzu mit jen 2 hlavni,
    farmarit a varit muze kazdej?
    POMPO
    POMPO --- ---
    Byli jsme vcera v Kel'Voreth a WoW hraci byli prekvapeni docela slusnou obtiznosti.
    Zcasti je to trochu odlisnejma mechanikama zcasti tim, ze latka je trosku vyse nez jinde ale je to fajn.
    POMPO
    POMPO --- ---
    Zkousel jsem warriora a vyrazne me nezaujal.

Path Settler je ve skutecnosti popelar nebo spis metar. Akorat sbirate odpadky vsude kudy chodite.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MALY_BOBIK: Zkus stary drivery na grafarnu, me to pomohlo. A tohle:

WildStar crashing with DirectX 10/11 : WildStar Player Support
    https://support.wildstar-online.com/entries/30051093-WildStar-crashing-with-DirectX-10-11
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Video co se stane, kdyz se Soldiersky holdout scalne na partu velikosti raidu. https://www.youtube.com/watch?v=qN2DnLG8mGA
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Ja mam engeneera jako "joudu bez tanku" tanka a s jednim robotem jako tankem na levelovani. Vytazeneho na maximum a je s nim od zacatku legrace a pak i v dungeonech. Tankovani je ve W* zatim co jsem videl docela jasne a o dost jednodussi nez healing (healovani je o trefovani se do silene se pohybujicich tercu-hracu) V parte jsem chodil s esperem a skvele se to doplnovalo (mobky natahl robot tauntem, zarootovat a prask prask finisher od kazdeho a jde se na dalsi skupinku) Navic se me hrozne libi esperovi "spelly" Dela nocni mury nepratelum a leci podpurnymi uklidnujicimi vizemi (jako balonky, rybicky, kyticky) je to moc hezky navrzene.
    PvP asi bude tez s engim zajimave, i kdyz tam vidim ze exceluji hlavne medici a moc jsem to nezkousel, parkrat random battlegrounds. Moc rad bych videl i warplott, mozna si jenom aspon projit jak vypada kustomizace pevnosti.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: já vždy začnu s DPS a končím s healerem.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MALY_BOBIK: Jouda s robotama je super :) Nejradši bych si ho vybrala, ale mám mnoha MMO ozkoušené, že když nehraju healera, tak to dps stejně jen vyleveluju a pak začnu healera, protože mě dps (potažmo tankování), prostě nejde/nebaví:)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    já teď testují toho fistare a taky zajímavé. asi bych dal nakou partu pokud bude mít někdo zítra čas. dominion a asi testnu ještě healera a toho joudu s robotama
    SUMI
    SUMI --- ---
    ALONSY: Já jsem hrozně nerozhodnej, můj top je medic, taky miluju tu pohyblivost. Ale vůbec nevím, jakou rasu hrát..:D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    takže dát ještě 9 lvlu na tu 20 a pak uvidíme. zatím mě jako clasa baví.

ALONSY
    ALONSY --- ---
    MALY_BOBIK: Já se nakonec rozhodla pro medica. Esper se mi moc líbí (prostě roztomilej, no...) a spellsinger mi přijde hodně zábavný, ale medic ideálně spojuje rozsah telegrafů společně s pohyblivostí. Esper mi nevyhovuje tím, že musí většinou stát na místě a spellsinger právě tím, jak má úzké AOE. Doufám, že to bude dobrá volba, co jsem četla, tak prý medic není moc vhodný do PUGů, ale z toho co jsem zkoušela mi přijde o hodně vhodnější než spellsinger.
    Adventuru jsem zkoušela s Esperem, jenže to bylo bugnutý, tak jsem se jen ze začátku klasicky stresovala a nakonec z toho nic nebylo :) Snad stihnu tenhle nebo příští týden i toho medica vylevelovat a vyzkoušet jinde než v pvp :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MALY_BOBIK: Jsi oboje cca od 15l-20vl. Je to system trochu jako Diablo 3. Mas paletu abilit a sestavis si 6 skillu co pouzivas a vylepsis ampy a levelem skillu. Mas pak dva ulozene profily tech skilu a casem i tri (napr. jeden se ti hodi na leveleni, dalsi mas do dungeonu na healing a dalsi treba na PvP)
    ZACK
    ZACK --- ---
    MALY_BOBIK: Jestli "pistole" znamenaj "spellslinger", tak jako dps te zajima primarne finesse, jako healera insight. Dost abilit pro oba specy mas tak kolem 15lvl, kde dostanes i druhy action set. Tak akorat na prvni adventuru, coz je prvni misto, kde ma specializovany healer smysl.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak na kompu to padá furt.
    notas to ale dává v pohodě!

takže dál jsem si to stavení a přišlo mi vtipný to opravování vesnic. Jinak možnost postavit si uprostřed poušě krám a nebo ve městě stanici co mi dá víc expu taky.

jedu pistole jako healera ale moc mi to zatím nesedlo uvidíme na větším lvlu teď mám 11. hlavně vůbec nevím jaké staty tahat nahoru a na jakém lvlu budu teda healer a ne dps.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LIQUIDFREAK: mám tu anténu s 2 mega +- a šlo to za odpoledne
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MALY_BOBIK: to dam nejdriv v pondeli a to uz to bude snad stazeny.. co uz dalo se to cekat ale takovou bidu jsem opravdu necekal. I tak dik
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LIQUIDFREAK: a já bych vzal notas a ty si to stahnes
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LIQUIDFREAK: a já bych vzal notas a ty si to stahnes
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam