• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ALONSY: Rypava. Technicky je to velmi efektivni zpusob leveleni. :D Jen nemas na skilly. Pokud by BG mely porad stejne fronty jako ted (resp. cekani do 10 minut), tak je to nejrychlejsi zpusob jak levelit. Pak delsi dobu nic. Pak jsou dungeony a skupinove questeni a za nim zase chvili nic a solo questeni.
    Vtip je v tom, ze krivka nejvetsiho narustu penez je presne opacne. Nejvic penez ziskas pri solo questeni, pak skupinove questeni, pak za gold runy dungeonu a adventure (proste nesmis umirat) a grind a pak dlouho dlouho nic a na konci je pvp.
    Predpokladam, ze vas nezajimaji uplne cisla. Ale neni to tak dlouho, co jsem to pocitala ale jen pro levely 1-20. :) Pokud jde o speed leveling tak v soucasne dobe je nejefektivnejsi group questing o 4-5 hracich v zonach s mobkama 2-3 lvly nad partou. A to nejen z duvodu rychleho narustu expu, ale i zakladniho equipu.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MESHCA: Tak to snad doladí, aby se dalo v tom pvp opravdu levelovat...
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ALONSY: Ano, presne tak. Zkusila jsem i druhy extrem. Levelit solo POUZE questy. Kdyz jsem dokoncila zonu na levelu 14, mela jsem 15G. Koupila jsem si vsechny skilly, jela crafting na me urovni, koupila vsechny mounty, domek a porad jsem mela nejake ty goldy.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MESHCA: Jo, to vysvětluje moje problémy s penězi :) Sice jsem dělala i questy, ale to PvP podstatně víc, na těch úkolech se možná dá ušetřit na mounta i skilly, já měla problémy s obojím.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OSCURO:
    MESHCA: diky moc, zkusim to. do lvl 6 se nejak prokousu a penize.. to se nejak poresi
    POMPO
    POMPO --- ---
    Ja sem na PvP EU serveru v bete na fronty nenarazil.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Fronty v open bete by meli byt tak desitky vterin max minuty. Opravdu jsem zkousela levelit charakter JEN v BG - ted se jmenuji Practice grounds. Expy a itemy jsou ok. Zakernost je v tom, ze je dobre pri cekani lovit mobky jen tak, protoze jinak ti budou schazet penize na nakup skillu. To je jedina dira, ktera tam je. Nevim jestli to uz neopravili a z bg balicku nepadaji i nejake susne. Levelila jsem stalkerku 6-14 ciste prez BG (nesahla jsem od vstupu do sveta experimentalne na jediny quest) a musim rict, ze je to i rychlejsi jak questeni. Narazila jsem tvrde na ten nedostatek penez na skilly a ani equipe ciste z pvp je prvnich par lvlu takovy sporadictejsi. Zlom je na lvlu 10-14, kdy se da obliknout za prestize (pvp body) a dal uz je to ok. :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    OSCURO: V posledních třech víkendech nepadalo a fronty celkem OK.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    JULIAN: Zkousela Meshi, jde to od lvl6 co vim a XP to dava slusne, navic body za PvP na nakup gear a surovin. Dle Carbine je v planu aby slo levelit jen skrz PvP.
    Problem je v bete dlouhe stani ve fronte na BG a taky to v nich driv casto padalo (coz snad uz je opraveno)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ja jsem rad ze je ta open beta mimo vikend, konecne se k tomu v klidu po vecerech dostanu. rollnul jsem si zatim stalkera a medica na exile strane a planuji to valit hlavne pres PvP.
    Od kdy je mozne chodit nejaky battlegroundy (ci jak se to to jmenuje) a jsou za to slusne expy? zkousel to nekdo?
    POMPO
    POMPO --- ---
    Zkousel jsem technologist / relic hunter a s minimem snahy mate pomerne dostatek health potek ze muzete tocit skoro na CD.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    POMPO: Jj, prvni dungeon je takova prvni vlastovka budouci obtiznosti. Ale neni nejak extra tezky. Tri runy a zacnes utocit na medaile. Oproti vet dungenum nebo snad raidu, je KV prochazka po rozkvetle louce.
    Proto me docela prekvapuje, ze na healery (za me nejtezsi urcite roli) utoceji zrovna holky nebo ti "pomalejsi"(fakt to nema byt urazka). Nejklidnejsi role v instancich je tank. Healer je spis pro lidi, co maji radi pvp.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    POMPO: Presne tak. Crafting mas 2 hlavni (jako armor, weponsmith, technologist, architect...) ktere muzes levelit. Za dost velkou sumu si je muzes zmenit na jiny a pak zas klidne zpet (s odstupem 10 dni). Pestovat kytky u domku a sbirat kytky a seminka ve svete muze kazdy. Cooking tez-suroviny padaji z mobek a z kytek.
    POMPO
    POMPO --- ---
    Jak presne je to s craftem? Mam nasledujici obrazek:

http://i.imgur.com/eC1aNqM.jpg

Muzu mit jen 2 hlavni,
    farmarit a varit muze kazdej?
    POMPO
    POMPO --- ---
    Byli jsme vcera v Kel'Voreth a WoW hraci byli prekvapeni docela slusnou obtiznosti.
    Zcasti je to trochu odlisnejma mechanikama zcasti tim, ze latka je trosku vyse nez jinde ale je to fajn.
    POMPO
    POMPO --- ---
    Zkousel jsem warriora a vyrazne me nezaujal.

Path Settler je ve skutecnosti popelar nebo spis metar. Akorat sbirate odpadky vsude kudy chodite.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MALY_BOBIK: Zkus stary drivery na grafarnu, me to pomohlo. A tohle:

WildStar crashing with DirectX 10/11 : WildStar Player Support
    https://support.wildstar-online.com/entries/30051093-WildStar-crashing-with-DirectX-10-11
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Video co se stane, kdyz se Soldiersky holdout scalne na partu velikosti raidu. https://www.youtube.com/watch?v=qN2DnLG8mGA
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Ja mam engeneera jako "joudu bez tanku" tanka a s jednim robotem jako tankem na levelovani. Vytazeneho na maximum a je s nim od zacatku legrace a pak i v dungeonech. Tankovani je ve W* zatim co jsem videl docela jasne a o dost jednodussi nez healing (healovani je o trefovani se do silene se pohybujicich tercu-hracu) V parte jsem chodil s esperem a skvele se to doplnovalo (mobky natahl robot tauntem, zarootovat a prask prask finisher od kazdeho a jde se na dalsi skupinku) Navic se me hrozne libi esperovi "spelly" Dela nocni mury nepratelum a leci podpurnymi uklidnujicimi vizemi (jako balonky, rybicky, kyticky) je to moc hezky navrzene.
    PvP asi bude tez s engim zajimave, i kdyz tam vidim ze exceluji hlavne medici a moc jsem to nezkousel, parkrat random battlegrounds. Moc rad bych videl i warplott, mozna si jenom aspon projit jak vypada kustomizace pevnosti.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: já vždy začnu s DPS a končím s healerem.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MALY_BOBIK: Jouda s robotama je super :) Nejradši bych si ho vybrala, ale mám mnoha MMO ozkoušené, že když nehraju healera, tak to dps stejně jen vyleveluju a pak začnu healera, protože mě dps (potažmo tankování), prostě nejde/nebaví:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam