• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ALONSY: me navic vadi ze chci hrat za exiles a tam muzou byt esperi jen lidi (=nuda) nebo zajicci (=trapne). ale zas jich tim padem asi bude malo. ale to neustale stani na miste a nutnost klikat tim prvnim healem na lidi to pro me totalne zabilo tak jak tak

SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JULIAN: ja jedu medica celou dobu jen s prvnima trema abilitama a tim healem s cervenou ikonou. zatim me sejmula jen nejaka velka vosa s 25k HP. momentalne mam lvl 10
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MESHCA: je to rezervovany pro obe frakce na serveru? jeste nevim za co pojedu
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    JULIAN: Mám z toho podobný pocit, Esper by se mi líbil, ale pojedu medica, rozčilovat se s Esperem nebudu :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Rezervace jmen zacne 13.5. 11am PDT. To je 20.hod u nas. Muzete rezervovat pouze jeden nick. Odkaz zatim nemam.
    https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/44519-name-reservation-details/
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Jak jsme se vcera bavili o penezich, tak ted jsem se docetla, ze mounty zdrazili na 10G. Za mych drevenych dob stali 2G. Proto jsem asi mohla mit rovnou po prichodu do mesa vsechny. :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    (u medica se mi akorat nelibi ty pole co se hazi na zem, koukal jsem ze podle popisu ma podobnych abilit docela dost, tomu bych se asi vyhybal..)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    tak jsem si dnes zkusil Espera do lvl 7, moc me nenadchl. sice dava solidni cocku, ale v PvP to bylo utrpeni :( s tema jeho startovnima abilitama se neda za behu delat vubec nic a to je v tech maskach totalni fail :(
    Naproti tomu medic je super, sice nedava takovou sadu, ale muzu behat dokolecka jako kralik. V PvP to bylo super, ukradl jsem dve masky.
    MESHCA: mno, trochu jsem kecal. Byl to duvod, proc jsem MMORPG hi-end hrat prestal. Ted uz ho nehraju, protoze mam dvojcata a vic prace, nez penez :D
    ale treba se nekomu ten tvuj tip bude hodit ;)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    AVATAR: Staci koupit creed dat ho do hry a mas o grind potiku postarano na docela dlouho. :)
    MESHCA: nic me na wow nesralo tolik, jako nutnost farmeni goldu na opravy a potky na raidy. Aneb delat furt dokola daily questy proto, abych vecer furt dokola progressoval jednu instanci byl duvod, proc uz nehraju MMORPG ;)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Ve W* o predmety neprijdes. Existuji hry, kde ano. Nicmene jedna smrt meho main charakteru me ted vyjde na cca 1G. :) Je docela bezne vyplaznout i 20-30G za jeden vecer v raidu. Pokud predmet neopravis a on ztrati celou durabilitu, tak jej sice mas obleceny, ale nedava ti zadne staty. A opravit ho vzdy musis na max. Takze za kazdou smrt ted docela placu. Protoze na max levelu se penize nevydelavaji zrovna nejrychleji. A jeden dayly quest da tak 1G.
    Vseobecne se da rict, ze se do levelu 50 nevyplati predmety moc opravovat za predpokladu, ze questis, protoze jsou rychle nahrazovany novymi z odmen. Nicmene i castecne rozbite veci se nedaji prodavat v aukci. Kdyz ale rozbity predmet prodate npccku, dostanete plenou cenu, coz je divne. Ale je to tak.
    JULIAN: darkfall, uo, eve online :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NAVARA: o itemy nemuzes prijit nikdy nikde, ne?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    NAVARA: O zadne predmety jsem v BG nikdy neprisla a durabilitu jsem ztracela jen, kdyz jsem zemrela padem.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MESHCA: a můžeš při PvP přijít o itemy nebo je to "softcore"?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ALONSY: Rypava. Technicky je to velmi efektivni zpusob leveleni. :D Jen nemas na skilly. Pokud by BG mely porad stejne fronty jako ted (resp. cekani do 10 minut), tak je to nejrychlejsi zpusob jak levelit. Pak delsi dobu nic. Pak jsou dungeony a skupinove questeni a za nim zase chvili nic a solo questeni.
    Vtip je v tom, ze krivka nejvetsiho narustu penez je presne opacne. Nejvic penez ziskas pri solo questeni, pak skupinove questeni, pak za gold runy dungeonu a adventure (proste nesmis umirat) a grind a pak dlouho dlouho nic a na konci je pvp.
    Predpokladam, ze vas nezajimaji uplne cisla. Ale neni to tak dlouho, co jsem to pocitala ale jen pro levely 1-20. :) Pokud jde o speed leveling tak v soucasne dobe je nejefektivnejsi group questing o 4-5 hracich v zonach s mobkama 2-3 lvly nad partou. A to nejen z duvodu rychleho narustu expu, ale i zakladniho equipu.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MESHCA: Tak to snad doladí, aby se dalo v tom pvp opravdu levelovat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam