• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JULIAN: jak jako ze zajicci sou trapni? :(
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MESHCA: ta rezervace jmen bude nejak globalni? prijde mi divne ze se to bude dneska klikat ale jeste jsem nikde nenarazil na oficielni seznam serveru pri releasu
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ZACK: Oficialne ne. Podle vsech indicii bude jen jeden PvE-EN nonRP server, takze ten.
    ZACK
    ZACK --- ---
    MESHCA: Uz vite server?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ALONSY: me navic vadi ze chci hrat za exiles a tam muzou byt esperi jen lidi (=nuda) nebo zajicci (=trapne). ale zas jich tim padem asi bude malo. ale to neustale stani na miste a nutnost klikat tim prvnim healem na lidi to pro me totalne zabilo tak jak tak

SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JULIAN: ja jedu medica celou dobu jen s prvnima trema abilitama a tim healem s cervenou ikonou. zatim me sejmula jen nejaka velka vosa s 25k HP. momentalne mam lvl 10
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MESHCA: je to rezervovany pro obe frakce na serveru? jeste nevim za co pojedu
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    JULIAN: Mám z toho podobný pocit, Esper by se mi líbil, ale pojedu medica, rozčilovat se s Esperem nebudu :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Rezervace jmen zacne 13.5. 11am PDT. To je 20.hod u nas. Muzete rezervovat pouze jeden nick. Odkaz zatim nemam.
    https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/44519-name-reservation-details/
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Jak jsme se vcera bavili o penezich, tak ted jsem se docetla, ze mounty zdrazili na 10G. Za mych drevenych dob stali 2G. Proto jsem asi mohla mit rovnou po prichodu do mesa vsechny. :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    (u medica se mi akorat nelibi ty pole co se hazi na zem, koukal jsem ze podle popisu ma podobnych abilit docela dost, tomu bych se asi vyhybal..)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    tak jsem si dnes zkusil Espera do lvl 7, moc me nenadchl. sice dava solidni cocku, ale v PvP to bylo utrpeni :( s tema jeho startovnima abilitama se neda za behu delat vubec nic a to je v tech maskach totalni fail :(
    Naproti tomu medic je super, sice nedava takovou sadu, ale muzu behat dokolecka jako kralik. V PvP to bylo super, ukradl jsem dve masky.
    MESHCA: mno, trochu jsem kecal. Byl to duvod, proc jsem MMORPG hi-end hrat prestal. Ted uz ho nehraju, protoze mam dvojcata a vic prace, nez penez :D
    ale treba se nekomu ten tvuj tip bude hodit ;)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    AVATAR: Staci koupit creed dat ho do hry a mas o grind potiku postarano na docela dlouho. :)
    MESHCA: nic me na wow nesralo tolik, jako nutnost farmeni goldu na opravy a potky na raidy. Aneb delat furt dokola daily questy proto, abych vecer furt dokola progressoval jednu instanci byl duvod, proc uz nehraju MMORPG ;)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Ve W* o predmety neprijdes. Existuji hry, kde ano. Nicmene jedna smrt meho main charakteru me ted vyjde na cca 1G. :) Je docela bezne vyplaznout i 20-30G za jeden vecer v raidu. Pokud predmet neopravis a on ztrati celou durabilitu, tak jej sice mas obleceny, ale nedava ti zadne staty. A opravit ho vzdy musis na max. Takze za kazdou smrt ted docela placu. Protoze na max levelu se penize nevydelavaji zrovna nejrychleji. A jeden dayly quest da tak 1G.
    Vseobecne se da rict, ze se do levelu 50 nevyplati predmety moc opravovat za predpokladu, ze questis, protoze jsou rychle nahrazovany novymi z odmen. Nicmene i castecne rozbite veci se nedaji prodavat v aukci. Kdyz ale rozbity predmet prodate npccku, dostanete plenou cenu, coz je divne. Ale je to tak.
    JULIAN: darkfall, uo, eve online :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NAVARA: o itemy nemuzes prijit nikdy nikde, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam