• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    SUMI
    SUMI --- ---
    Hm :-D, tak koukám, že si s nikým z nyxu nezahraju. :-\
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ta ja teda nakonec PvE (EN) Dominion ty co chteli jit na PvP nakonec do hry nejdou vubec a tak se presunu za vice lidma na PvE
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Dominion PvE (EN) jako Palusha :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Rano tez regnute jmeno. Takze me najdete na Dominion PvE (EN) jako Oscuro :-) Teda jestli Carbine nezahodi ten name reservation do kose.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Circly.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jsou ve hre nejake custom chat kanaly?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MESHCA: jak rika Palusha, pokec to nekdy chce :) jinak bych se taky pridal k PVE dominionu
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    PvE nonRP Dominion se mi libi taky. Treba se tam potkame. Ja hraju taky radsi spis sam za sebe, ale na druhou stranu je lepsi si u toho minmalne s nekym povidat nebo tak :) No uvidime, jak to vse bude, taky s tim mym casem budu rad, kdyz si vubec zahraju nachvilku alespon dvakrat tydne :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    NAVARA:
    SIRLOON: Já už mám do her zase novou, která nebývá obsazená nikdy nikde :))
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    PALUSHA: Nyxi komunita je hodne roztrhana. Vseobecne se da rict, ze cast lidi miri na PvP, cast na PvE server a podle ankety by tu mela prevazovat Dominioni strana mam ten dojem. Z Wildstar fans cz zase pujdou na Exile. Ja osobne mirim na PvE-EN nonRP server za Dominion. Urcite se pokusim zalozit cesko-slovensky kruh. Guildne se ale na ceskoslovenskou komunitu nehodlam vazat. Nic ve zlem.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Jinak teda k Wildstaru jsem se dostal teprve v sobotu, ale musim priznat ze uz dlouho se mi u MMO nestalo, co prave u tehle hry. Zjistil jsem, ze me to dost bavi no a ted uz se vezu :) Je nejaka nyxi guilda nebo neco kam se da pridat?
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    MESHCA: To se tak obcas stane, s tim se holt musime smirit :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    PALUSHA: Co me nastvalo vic jak trosku je ncsoft vcera. Pry scheduled maintenance. :D
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    MESHCA: Ja tam prave mel ctyrikrat otaznicky na stejny jmeno, az napopaty mi to sezralo. Jde vpodstate o nic, ale taky me to trosku nastvalo.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Taky to vypada, ze mi to az rano sezralo jmeno. Pry kdyz to odpocitava hodinu, tak to jmeno zbazstilo a kdyz jsou tam otaznicky u casu, tak ne. Stejne to zvorali.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Tak se mi to povedlo az ted, ale stale je to z poloviny nefunkcni :) Nez mi to vzalo jmeno, tak jsem musel 4x refreshnout. Good luck ostatnim.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NAVARA: tak ja alonsy :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ALONSY: Jsem zavisly u sveho main charu na sve prezdivce. A bohuzel ji zacal nedavno pouzivat (par let pote co ji pouzivam ja) jisty clovek co udelal neskutecny mod pro Oblivion a je prilis proflakla. :-/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ALONSY: zkouším si zablokovat id Fanae :p
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Ty jo, co to všichni chcete za populární jména, že na to tak spěcháte? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam