• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    POMPO
    POMPO --- ---
    Uz nekde prosaklo jak to ma byt s CREEDem?
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LOBOTECH: Ja bych zacal tim, ze si zkusis betu, misto hypotez ;)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK: Tak ja ti budu verit a snad je to fakt jen dojem. Wildstar stejne asi koupim, akorad me bude stvat jestli PvP bude nehratelny prave diky tem housenumerum :) Ale co jsem koukal, tak to nabizi ohromne moznosti v PvE, tak v nejhorsim zustanu u toho :o)
    Akorad me teda budou porad vadit ty housenumera, protoze nevim co je to za debilni trend mit zivoty a dmg v desetitisich :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: Nevim, co ti mam rict, nic takovyho se mi realne nedeje, mozna to tak jen vypada z poza necich zad.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    JULIAN: Ja zatim nehraju! :) Rikam, sledoval jsem to u pritelkyne na monitoru. Ta vyzkousela snad uplne vsechny classy co tam jsou. Levely netusim, ale mam dojem, ze se to v BG nejak scaluje, aby to bylo vyrovnanejsi.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Kazdopadne, z jineho soudku - muzete mi nekdo vysvetlit Focus? mam toho kybl (1000 tusim), u nekterych abilit je psano ze toho zerou fakt minimum (10, 20 a tak..) ale nekdy mi ten bar ubyva i kdyz bych rekl, ze jsem zadnou takovouhle abilitu nepouzil. Co je to za resource a jakej to ma vyznam? Protoze se mi snad nestalo ze bych byl pod 98%

LOBOTECH: a co hrajes za classu a na jakem lvl? ja za medica na lvl 10 byl schopnej vlajkonose ustrilet sam a 5 minut to teda rozhodne netrvalo, ale byl to typek bez healu. Na druhou stranu kdyz jsem zkousel full support build, tak me bylo fakt tezke zabit, ale to je proste balance heal vs DPS
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK: Ted nejak nechapu kam odbocujes. Ano v BG bojuje skupina hracu, ale pokud se potka jeden s jednim a to se stava, tak je to o nicem, protoze se budete pet minut pretahovat nez tam od jednoho tymu dobehne skupina a zergne to. Nejak nevidim v cem me to ma lakat, abych se vubec snazil bojovat, kdyz vim, ze sam ho stejne neumlatim a on me taky ne. Mam proste bezet za tim co nese "vlajku" a rikat si "jo hezky to neses, ale protoze tym je nekde v riti, tak ja s tim nic neudelam" Takovej typ her ze principu nemam rad.
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: Nic takovyho jsem ani netvrdil. Ze bojuji v bg skupiny hracu je snad ucel, ne?

JULIAN: Ano, resim ja a Lobotech mi v tom tematu odpovida, protoze mu asi jde vic o to, co to housenumero znamena nez jak vypada.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ZACK: tu resis ty, ale zacalo to povzdechnutim nad "housenumerama"
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK:
    ZACK: Ja te pobavovat nebudu, ale jestli mas dojem, ze hrac probiha bojistem a oneshotuje nepratele jednoho za druhym, tak jsem asi kazdej hrali jiny wowko :)

Petiminutove souboje jsem videl a dycky to vyresilo az to, ze pribehla hromada dalsich a nekoho zergla. Kdybych chtel zergovat, tak si radsi zahraju starcraft :P
    ZACK
    ZACK --- ---
    JULIAN: Ale picu, resime delku souboje, jak dlouhy je cislo reprezentujici HP je napodstatny. Soustred se na pasaz "souboje, trvajici 5 minut me zrovna neberou".
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ZACK: imho ale nepotrebujes mit 25k zivotu, aby te to neoneshotovalo. to vubec neni o poctu nul v nejake statistice. kdyby vsechna cisla na endgame vydelili 1000 tak to bude mit stejnej efekt, ale nebude to hazet obrovsky nicnerikajici cisla. to byla hlavni vzpominka na "stare wowko", kde ta cisla byla o dost nizsi. ale blizzard si evidentne v mega cislech libuje, staci se podivat treba na D3 kde uz po prvni expanzi se nektere statistiky pohybuji v desitkach milionu

proste vytka byla trochu jinym smerem nez kterym ty prskas, rekl bych
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: Jinak teda nezkousel jsem arenu, ale souboje trvajici 5 minut jsem v battlegroundech fakt nevidel. A to jsou pugy, ve chvili, kdy spolu budou hrat lidi (staci tri), co jsou schopni se domluvit a uzavrit te do telegrafu, tak mas pred sebou tak 10s zivota.
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: Prosim te, pobav me, jaky presne hraci skill potrebujes na oneshot? :) A ne, dobre specly ambush rogue nebo pyro mag to daval bez nejakyho specialniho gearu. Pozdejc bylo taky super killing spree, to se dalo oneshotnout dva chudaky, co stali vedle sebe, v arene to bylo az komicky. Uznavam, ze to muze byt hodne zabavny, ale strasne to kurvi hru.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MESHCA:
    ZACK: V PvP se dalo oneshotovat jen v pripade, kdyz si mel super vybavu a slusnej hraci skill a ten druhej byl nebozak bez vybavy, co vetsinou nevedel ktera bije :o) Ja sleduju hrani wildstar u pritulky na monitoru a musim rict, ze souboje, trvajici 5 minut me zrovna neberou. Asi stejne zazivny jak resto druid proti holy priestovy....
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: Myslis to stary wowko, kde v se v pvp dalo oneshotovat? Boze, je jednadvacate stoleti, tahle curakovina se snad uz nevrati :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    LOBOTECH: A to jsem Esper. Mam jen 25k. Moji tanci mivaji 35-40k. :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MESHCA: ... postavy na 50. levelu maji 26k zivotu? A to sem se na wildstar tak tesil, ze to bude stary wowko a oni tam naperou zas tyhle housenumera :( Prechazi me chut :(
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Pred 14 dny urcite sel. Mozna uz nejde. Nemam, jak to overit.
    Pokud jde o dungy a adventure, tak pokud se tam slo prez gf, tak te portal na konci vrati na misto, odkad te to vytahlo. Navic vsichni maji transmat recall, home recall a ted by mel pribit jeste capital recall za nejaky quest (neco jako Illium tour) v Illiu, coz jsem taky na zivo nevidela, nebot to je novinak poslednich 14 dni.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MESHCA: no ale ten ohnicek taky nejde v instancich, ne?
    a ve wowku teda to callovani k sobe slo jen na zacatku instance ci po posledniho clearnuteho bosse, taky se tim nedalo skipovat. ale je to nejdulezitejsi na to ze se nemusi cekat na kazdeho posledniho slackera ktery se loguje minutu pred zacatkem raidu. a po konci raidu vsichni portalem domu (i kdyz tady kde je jedno hlavni mesto to neni asi tak markantni jako ve wowku)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam