• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: Prosim te, pobav me, jaky presne hraci skill potrebujes na oneshot? :) A ne, dobre specly ambush rogue nebo pyro mag to daval bez nejakyho specialniho gearu. Pozdejc bylo taky super killing spree, to se dalo oneshotnout dva chudaky, co stali vedle sebe, v arene to bylo az komicky. Uznavam, ze to muze byt hodne zabavny, ale strasne to kurvi hru.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MESHCA:
    ZACK: V PvP se dalo oneshotovat jen v pripade, kdyz si mel super vybavu a slusnej hraci skill a ten druhej byl nebozak bez vybavy, co vetsinou nevedel ktera bije :o) Ja sleduju hrani wildstar u pritulky na monitoru a musim rict, ze souboje, trvajici 5 minut me zrovna neberou. Asi stejne zazivny jak resto druid proti holy priestovy....
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: Myslis to stary wowko, kde v se v pvp dalo oneshotovat? Boze, je jednadvacate stoleti, tahle curakovina se snad uz nevrati :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    LOBOTECH: A to jsem Esper. Mam jen 25k. Moji tanci mivaji 35-40k. :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MESHCA: ... postavy na 50. levelu maji 26k zivotu? A to sem se na wildstar tak tesil, ze to bude stary wowko a oni tam naperou zas tyhle housenumera :( Prechazi me chut :(
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Pred 14 dny urcite sel. Mozna uz nejde. Nemam, jak to overit.
    Pokud jde o dungy a adventure, tak pokud se tam slo prez gf, tak te portal na konci vrati na misto, odkad te to vytahlo. Navic vsichni maji transmat recall, home recall a ted by mel pribit jeste capital recall za nejaky quest (neco jako Illium tour) v Illiu, coz jsem taky na zivo nevidela, nebot to je novinak poslednich 14 dni.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MESHCA: no ale ten ohnicek taky nejde v instancich, ne?
    a ve wowku teda to callovani k sobe slo jen na zacatku instance ci po posledniho clearnuteho bosse, taky se tim nedalo skipovat. ale je to nejdulezitejsi na to ze se nemusi cekat na kazdeho posledniho slackera ktery se loguje minutu pred zacatkem raidu. a po konci raidu vsichni portalem domu (i kdyz tady kde je jedno hlavni mesto to neni asi tak markantni jako ve wowku)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Z informaci, co jsou ted v bete, tak settler. Campfire dava nezanedbatelny buff na mem 50lvl charu dostanu 5k HP k mym 26k. A ohnicek tam vydrzi i po smrti, takze jej dostanu znovu po kazde smrti. A moznost opravovat rozbite predmety v dungu a raidu je uzasna. Puvodne byl jeste lepsi scientista, ktery mohl probehnout vajicka v raidu a pak k sobe zavolat lidi, nicmene tento skill v instancich vynou nebo vypli (informace z fora). Je prijemne svolat lidi ke vstupu do dungu nebo do raidu, ale nevyuzije se to tak na husto jako settlerska oprava a camfire. Me info je zalozene na informacich z fora a zkusenostech 14 dni zpatky, ted uz moc instance nebeham, cekam na launch, takze muzu mit uz zastarale info o bezne praxi.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    jinak nedavno se tu nakously paths... zajima me predevsim vyuziti path abilit, co byste si podle toho vybrali vy? pokud ignorujeme ten kontent co to pridava, ale jde ciste o vyuziti v endgame kontentu, at uz PvE ci PvP.

Soldier - prvni dve ability podle me o nicem. Prvn ise neda pouzit v combatu, druha je duplicitni s recallem. Jedinej zajimavej je ten weapon locker, ale ty zbrane co tam jsou jsou podle internetu pry dost onicem.

Explorer - prvni dve ability (opet) o nicem, snad vsechny classy maji nejakou abilitu (nejakej teleport ci jump) ktera umi ve spravny cas negovat fall damage. Treti sice nemuze byt pouzita v PvP, ale v PvE by to mohl byt zajimavej tool pro nektery encountery.
    Bonus: dostane se na spoustu mist co ostatni classy ne, vyuziti v endgame ale nedokazu posoudit.

Scientist: prvni abilita muze mit okrajove vyuziti v PvE, nicmene druhe dve jsou pro group PvE totalni pecka.
    Bonus: sem tam area kterou dokaze scientist otevrit, vyuziti opet pochybne.

Settler: prvni abilita dava docela zanetbatelnej buff, navic nejde pouzit v instancich. Ostatni tri ability jsou vrchol lenosti, super do velkeho group contentu.
    Bonus: buff stations, davaji docela solidni buffy, otazka je jak to bude v endgame.

Obecne mi prijde ze je vetsina tech veci zamerena na PvE, kde exceluje scientist a settler. Z wowka vim jak strasne byli ceneni magove/warloci pro travel a engineeri s repairbotem, to byl proste i pro 10 man raid must have.

MESHCA: tam jsem vcera byl :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Easter egg: Odkaz na Alenku v risi divu: https://www.youtube.com/watch?v=R3oy4b4fjw8&feature=youtu.be
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SUMI: já jsem nad pvp taky přemýšlel ale tím že ty dva co měli jít se mnou nakonec nejdou tak jsem to přehodnotil
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    tak sem z prdele zaregistroval guildu czechia :D
    SUMI
    SUMI --- ---
    MALY_BOBIK: já jdu na pvp dominon, nejdu teda sám, 100% jdou ještě dva kamarádi..:)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SUMI: a kam des ty ?
    SUMI
    SUMI --- ---
    Hm :-D, tak koukám, že si s nikým z nyxu nezahraju. :-\
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ta ja teda nakonec PvE (EN) Dominion ty co chteli jit na PvP nakonec do hry nejdou vubec a tak se presunu za vice lidma na PvE
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Dominion PvE (EN) jako Palusha :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Rano tez regnute jmeno. Takze me najdete na Dominion PvE (EN) jako Oscuro :-) Teda jestli Carbine nezahodi ten name reservation do kose.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Circly.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jsou ve hre nejake custom chat kanaly?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam