• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ZACK
    ZACK --- ---
    JULIAN: Proste ten plot existuje omezeny cas.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ZACK: a "trvanlivost" znamena co?
    ZACK
    ZACK --- ---
    PALUSHA: Relic, mining a tyhle policka maji trvanlivost 7 dni. Zahradka funguje jinak, ty mas policko s x dirama (prvni ma tusim 6 der), do kterych muzes neco zasadit. To pak treba pul hodiny roste, a ty pak sklidis jako normalne (tzn. rozstrilis na molekuly) ... a mas zas volnou diru. Neni to tak, ze zasadis a ono ti to tam roste a ty sklidis a vyroste znova.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    ZACK: tyden nez ti vyexpiruje? Tzn ze kdyz si postavim pole, po tydnu mi zmizi a musim ho stavet znovu? Nebo tomu rozumim spatne?
    POMPO
    POMPO --- ---
    PALUSHA:
    Pole, co jsem zatim videl, je omezeny na jedno policko s 6ti mistama pro seminka.
    Asi dalsi levly farmy dovoli vicero...
    ZACK
    ZACK --- ---
    PALUSHA: Ze zacatku je lepsi semena prodavat, protoze tech zakladnich kytek jsou vsude tuny a do lvl15 je kazda ziskana zlatka dobra. Ty tezici pole jsou lepsi, protoze krom 1g na zacatku te to uz nic nestoji (tyden, nez ti vyexpiruje).
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Diky vsem za odpovedi, ja teprve vcera zacal s craftenim a sberem, takze na dum si jeste pockam, no pravdepodobne az po headstartu :) Seminek uz par mam, tak pak udelam obrovsky pole a treba to poroste jak divy :)
    POMPO
    POMPO --- ---
    PALUSHA:
    Nody jsem zatim nezkousel ale na farme seminka do levlu hrace 30 rostou driv jak za hodinu. Obvykle z toho pak vypadnou zase i seminka. Vyssi levly sem nezkousel.
    Ovsem jestli z farmy bude nejaky profit kvuli velke dostupnosti kytek je otazka...
    A i cena materialu se teprve uvidi...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PALUSHA: Ja jsem si postavila archeologicky vykopavky na relicy. Mela jsem tam jeden nod, vytezila. Asi o tri hodiny pozdejs jsem se logovala zase a uz tam byly tri nody, z toho jeden nejakej lepsi. Na levelu 15 se jeste tezce odhaduje, jak se veci maj.
    ZACK
    ZACK --- ---
    PALUSHA: Ja mam takhle relicy a zahradku a profit z toho nejaky je. Kytky maji cooldown na sazenicich (je to ruzny, v desitkach minut), relicy netusim presny casy, ale kdyz tam litam na cooldown, tak tam vzdycky jedna dva nody najdu.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    a cas odstavky vime ?
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    POMPO: videl jsem vcera poprvy housing na nejakym videu. Typek si tam postavil minovaci node .. ale trikrat do toho sekl a node byl pryc. Jak casto se to refreshuje? Hadam ze ten profit z toho bude uplne zandebatelny? Vi se neco presnejsiho?
    POMPO
    POMPO --- ---
    Teoreticky by tyhle zdroje v barku mohly bejt drobnym zdrojem financi. Pri cekani na partu treba se tam skoci, nafarmi se matros a zase z5....
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    POMPO: Ano, jsou.
    POMPO
    POMPO --- ---
    MESHCA:
    Takze ty upgrady budou tradovatelny?
    ZACK
    ZACK --- ---
    MALY_BOBIK: v hlavnim meste dostanes primy teleport
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    skoda ze mi to nikdo neukaze :( nakou haluzi jsem na FR serveru
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MESHCA: a to je na te mape pro lvly 15+ ? :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam