• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MESHCA: Stormfather. Taky francouzi..
    Ale to budu kdyžtak řešit po launchi, chtěla jsem hlavně vědět, jestli to mám reportovat, nebo je závada mezi klávesnicí a myší :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ALONSY: Okolo tech zamcenych bude silove pole. Na jakym jsi serveru?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MESHCA: To odemčené mám (protože už jsem se na tom zasekla minule, tak to bylo první, co jsem kontrolovala). Do baráku mi to jde, ale venku vůbec. Chtěla jsem přemístit baner, dala jsem ho do krabice a pak už ho umístit nešlo.
    Nevím, co je fabkit, tak by to mohlo být ono :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ALONSY: To je to nove debilni rozhrani pro housing. Musis odemknout umistovani dekoraci. Je to druha ikonka z prava. Tusim ze jsou to dve ozubena kolecka a dekorace nejdou umistovat do fabkitu s challengema.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Jdou vám dnes umisťovat dekorace na pozemek? V baráčku to funguje, ale venku neumístím nic..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: no na prvni bete byl jeden server na tehlete jich je vic, toho sem si samo nevsiml takze hraju s frantikama :)
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    ALONSY: koukal a právě na jednou objevil tu dvojku co jsem si kdysi založil když jsem zkoumal druhou frakci :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    ALONSY: no, to mě nenapadlo :-D.. Dík!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    JAPAN:
    SUMI: Koukali jste se na všechny servery?
    SUMI
    SUMI --- ---
    JAPAN: jo, mě smazali všechny :-), nebyl nějaký wipe?
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    Stalo se vám někomu že by vám smazali mezi closed a open betou postavu? Dostal jsem chuť si trochu zahrát a tu postavu co jsem si o beta víkendech vyleveloval tam už nemám, jenom jednu lvl 2 socku.
    A ta reklama abych si preordnul při exitu z hry je fakt pro někoho kdo má na accountu preorder na digital deluxe edici fakt GG :)
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    ASACHI: Jee na VSync jsem jaksi zapomnel, to by mohlo pomoct :) Jako takovou nabusenou sestavu nemam, ale prece jen by mela neco zvladnout - AMD 3jadro @ 3.1 GHz, 8GB RAM, 7850 AMD.
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Je prehlednejsi a zabira min mista. Ale videl jsem nejak addon, ktery ty prvky unlockne a muzete si to klidne zas vsechno nacpat doprostredka :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZACK: Ten nový mi přijde teda horší, i když možná je to jen o zvyku. K
    ZACK
    ZACK --- ---
    MALY_BOBIK: Imho ne, on fakt nebyl dobry.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    PALUSHA: Ja to poustim na ultra detaily, 8x vyhlazovani, 1980x1200 a jede mi to 50-60 fps stabilne s V-Sync

Mam i7 @ 4.2ghz, 32GB ram, a 7950 AMD

Nicmene takto mi to jede az od par patchu zpatky ... do te doby jsem mel sotva 30 fps a fps spiky nekam na dno.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Kdyz uz se mluvi o tom padani a performance - taky vam to jede tak pomalu? Jako nemam uplne spickovej herni kompl, ale zaroven to neni ani zadny orezavatko. A horko tezko se mi to hejbe. Kdyz to pustim, dole v jakymsi radku vidim, ze to jede na DX11. Pomuze treba kdyz to pustim pod DX9? REsil jste to nekdo? Detaily mam tedka tak nejak na pulku a stejne se mi nezda, ze by se to nejak oproti high zlepsilo.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Ale musim rict, ze jsem po velikem zklamani z tESO naprosto nadsenej z WS. A to jsem myslel, ze jsem na MMO uz starej a proto me to tESO nebavilo.

Jen me dost sere, ze mi to na muj vkus moc pada. Jedinej fix co jsem na forech nasel, je spoustet hru pod dx9, coz bohuzel muj problem nevyresilo. A bohuzel mi to pada vzdycky na stejnejch mistech, takze se nemuzu dostat ve hre dal nez na lvl 15, neb mi to v hl. meste Dominionu vzdycky spadne a na postavu uz nemuzu lognout. Jeste jsem nezkousel to poustet po dnesnim updatu, tak snad by to uz dneska mohlo jit:)

Jinak planujeme jeste s kamosem EN PvP - Dominion, EN PvE - Exile...Chuas jsou nejvic cool rasa, jen by meli mit vic hnusnejch, nasranejch ksichtu. Jsem takhle omezenej jen na ten s predkusem a ten s monclem, ktery v kombinaci s ruzovou a gremlinskejma usima jsou naprosto dokonaly:)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: a da se jeste sehnat ?
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    PALUSHA: Ty tam jsou IMHO jen k rychlejsimu probehnuti mapy, aby obevovani 100% netrvalo vecnost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam