• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Kdyz uz se mluvi o tom padani a performance - taky vam to jede tak pomalu? Jako nemam uplne spickovej herni kompl, ale zaroven to neni ani zadny orezavatko. A horko tezko se mi to hejbe. Kdyz to pustim, dole v jakymsi radku vidim, ze to jede na DX11. Pomuze treba kdyz to pustim pod DX9? REsil jste to nekdo? Detaily mam tedka tak nejak na pulku a stejne se mi nezda, ze by se to nejak oproti high zlepsilo.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Ale musim rict, ze jsem po velikem zklamani z tESO naprosto nadsenej z WS. A to jsem myslel, ze jsem na MMO uz starej a proto me to tESO nebavilo.

Jen me dost sere, ze mi to na muj vkus moc pada. Jedinej fix co jsem na forech nasel, je spoustet hru pod dx9, coz bohuzel muj problem nevyresilo. A bohuzel mi to pada vzdycky na stejnejch mistech, takze se nemuzu dostat ve hre dal nez na lvl 15, neb mi to v hl. meste Dominionu vzdycky spadne a na postavu uz nemuzu lognout. Jeste jsem nezkousel to poustet po dnesnim updatu, tak snad by to uz dneska mohlo jit:)

Jinak planujeme jeste s kamosem EN PvP - Dominion, EN PvE - Exile...Chuas jsou nejvic cool rasa, jen by meli mit vic hnusnejch, nasranejch ksichtu. Jsem takhle omezenej jen na ten s predkusem a ten s monclem, ktery v kombinaci s ruzovou a gremlinskejma usima jsou naprosto dokonaly:)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: a da se jeste sehnat ?
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    PALUSHA: Ty tam jsou IMHO jen k rychlejsimu probehnuti mapy, aby obevovani 100% netrvalo vecnost.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    SIRLOON: Imho ani nemas nic najit, jsou ciste jen jako boost. Jen jednou se mi stalo ze vedly k subukolu Algoroc cartography ..
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    PALUSHA: jj ty vlajky sem sledoval ale i kdyz sem tam behal jak blbec a sbiral je tak sem nic nedostal / nenasel
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    SIRLOON: Zalezi, ktery sipky mas na mysli - ty co ukazujou k objectivu byly vzdycky spravne, i kdyz se muze zdat, ze to ukazuje nekam, kam se nedostanes - ale vzdycky to jde. Pak jsou tam takovy ty cerveny vlajky a ty ti ukazujou cerveny sipky k dalsi takove vlajce. Da ti to rychlostni boost na 8sec, kdyz jsi hodne rychlej, da se to tusim 4x nastackovat - nevim jestli jsem to vysledoval spravne, ale zda se mi ze krome rychostniho boostu i daleko vic doskocis/vyskocis a udrzis se i na miste, kde bys normalne klouzal...
    ZACK
    ZACK --- ---
    MALY_BOBIK: stary default
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZACK: no pred wipem je vsechno relaxacni :) explorer me sice bavil ale obcas ty navigacni sipky byly hodne matouci a ukazujici kamsi do riti
    ZACK
    ZACK --- ---
    SIRLOON: Konkretne nevim, ale vim, ze explorer takhle objevuje veci, aniz by z toho bylo neco jinyho nez expy pro path. Teda pokud nepocitas za odmenu tu radost, zes to nasel, ja casto mel. Exploration mi prijde jako idealni path pro relaxacniho alta.
    POMPO
    POMPO --- ---
    SIRLOON:
    a nejde nahodou pouzit v invu? Nektery veci pouzit jsou a casto je mise, ze to tahnes do mesta do muzea.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    btw kdyz sem jako spravnej explorer prolejzal mapu, narazil sem na nejakou kytku ktera byla jako interaktivni item, tusim ze nejaka lilie ci co a je napsana fialove. Nejak se mi nepovedlo dohledat k cemu to je ale xichtik v horni casti obrazovky se hrozne radoval ze sem ji nasel a jak je to rare vec. Nevi nekdo kam s tim?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZACK: to zahradnictvi je jako z pokemonu :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    JULIAN: Proste ten plot existuje omezeny cas.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ZACK: a "trvanlivost" znamena co?
    ZACK
    ZACK --- ---
    PALUSHA: Relic, mining a tyhle policka maji trvanlivost 7 dni. Zahradka funguje jinak, ty mas policko s x dirama (prvni ma tusim 6 der), do kterych muzes neco zasadit. To pak treba pul hodiny roste, a ty pak sklidis jako normalne (tzn. rozstrilis na molekuly) ... a mas zas volnou diru. Neni to tak, ze zasadis a ono ti to tam roste a ty sklidis a vyroste znova.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    ZACK: tyden nez ti vyexpiruje? Tzn ze kdyz si postavim pole, po tydnu mi zmizi a musim ho stavet znovu? Nebo tomu rozumim spatne?
    POMPO
    POMPO --- ---
    PALUSHA:
    Pole, co jsem zatim videl, je omezeny na jedno policko s 6ti mistama pro seminka.
    Asi dalsi levly farmy dovoli vicero...
    ZACK
    ZACK --- ---
    PALUSHA: Ze zacatku je lepsi semena prodavat, protoze tech zakladnich kytek jsou vsude tuny a do lvl15 je kazda ziskana zlatka dobra. Ty tezici pole jsou lepsi, protoze krom 1g na zacatku te to uz nic nestoji (tyden, nez ti vyexpiruje).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam