• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Tak jsem si ted dala dopoledne na lvlu 22 (v mentoringu) v Aurorii s kamaradem. A musim rict, ze hra je na lvlu 22 oproti 50tce prochazka ruzovou zahradou a behem boje zvladam i chatovat. Opravdu je to na tom levelu jeste porad hodne lehoucke. Chapu tim ty zminky tu, ze vam to neprijde, ze by tahle hra byla nejaka vyzva. Z pohledu tohoto levelu moc neni, uznavam. Ale muzu vam slibit, ze to v pozdejism lvlu prijde. :) Normalne jsem mohla na te 22 stat v telegrafu a neprivedlo me to na pokraj smrti s rude blikaci obrazovkou, coz me zaskocilo. Dokonce, byly silene pomale a miniaturni oproti tem, na ktere jsem si zvykla a mohla jsem v klidu smichat nekolik packu mobek bez trestu smrti. To vsechno se zmeni pribyvajicimi levely.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    SIRLOON: Esper je v pohode jak v dungeonech, tak v raidech. Jeho uzasnou vlastnosti je, ze nema problem healovat celou partu narozdil od SS. A taky to, ze muze odstranovat debuffy a doplnovat si focus. Z healeru je nejstatictejsi, to je pravda. Nicmene realne ma jediny staticky spell a to je mind over body s velmi sporadickym vyuzitim. Jsou tam proste lepsi kousky. V raidech ma tu prijemnou funkcni, ze behem chvilenky dohealuje partu, coz je docela zasadni u bosse jak oje Experiment 89, ktery dava dmg cele parte.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    SIRLOON: Healovaci build co vim je vcelku mobilni pak. Neni to frenetak jako Spellslinger ci plosny disko-Stew jako medic, ale v PvE na tank heala pusobi perfektne.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    btw taky sem zjistil ze esper svou podstatou stani primarne na miste asi nebude nic pro me. minimalne na solo expeni. jak moc ma byt dobry a vyuzitelny v raidu?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ALONSY: Report, uz jsem tez reportnul. Taky me to blblo a nevim proc.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    TRochu jsem upravil nastenku a dal tam stale ankety aby nam nemizely v historii - tak kdo ma naladu, doplnte si v radku classu a na jaky server mirite
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Sbohem beta W* - a uz se nemuzu dockat launche. Muj avatar se miri ulozit do cryostaze. :-)
    Bye W* beta - my Mechari is going to cryo and looking fwd for Nexus mysteries.
    https://www.youtube.com/watch?v=9JmUb4t92i8
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    https://www.youtube.com/watch?v=2kK-65p-BHc&noredirect=1 5 duvodu pro jit do Wildstar od Richieho
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ALONSY: mezi židlí a klávesnicí jsem myslela...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MESHCA: Stormfather. Taky francouzi..
    Ale to budu kdyžtak řešit po launchi, chtěla jsem hlavně vědět, jestli to mám reportovat, nebo je závada mezi klávesnicí a myší :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ALONSY: Okolo tech zamcenych bude silove pole. Na jakym jsi serveru?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MESHCA: To odemčené mám (protože už jsem se na tom zasekla minule, tak to bylo první, co jsem kontrolovala). Do baráku mi to jde, ale venku vůbec. Chtěla jsem přemístit baner, dala jsem ho do krabice a pak už ho umístit nešlo.
    Nevím, co je fabkit, tak by to mohlo být ono :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ALONSY: To je to nove debilni rozhrani pro housing. Musis odemknout umistovani dekoraci. Je to druha ikonka z prava. Tusim ze jsou to dve ozubena kolecka a dekorace nejdou umistovat do fabkitu s challengema.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Jdou vám dnes umisťovat dekorace na pozemek? V baráčku to funguje, ale venku neumístím nic..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: no na prvni bete byl jeden server na tehlete jich je vic, toho sem si samo nevsiml takze hraju s frantikama :)
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    ALONSY: koukal a právě na jednou objevil tu dvojku co jsem si kdysi založil když jsem zkoumal druhou frakci :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    ALONSY: no, to mě nenapadlo :-D.. Dík!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    JAPAN:
    SUMI: Koukali jste se na všechny servery?
    SUMI
    SUMI --- ---
    JAPAN: jo, mě smazali všechny :-), nebyl nějaký wipe?
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    Stalo se vám někomu že by vám smazali mezi closed a open betou postavu? Dostal jsem chuť si trochu zahrát a tu postavu co jsem si o beta víkendech vyleveloval tam už nemám, jenom jednu lvl 2 socku.
    A ta reklama abych si preordnul při exitu z hry je fakt pro někoho kdo má na accountu preorder na digital deluxe edici fakt GG :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam