• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    hmm, mně se střídá network error s login screen failed to handle network message...

na to že měli betu to dost podcenili, ta neschopnost firem pronajmout si na peaktimes dodatečnou kapacitu mne zaráží... ještě to chápu u dinosaurů, kdy to nebylo možné a teď je brzdí technologie, ale nově vyvinutá hra?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Tak jsem tam - Ascendancy, Oscuro. Quee nakonecdocela rychle prosla a bezi to docela slusne. Akorat bohuzel nemuzu az do utery moc hrat, cely headstart promarnen. :-)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    nemuzu zmenit hlasovani, ale nakonec pujdu Eko exile. zajdove sou porad hezci nez civavy
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Jasne, je to odmena za testovani.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Platí boomboxy i pro ty bez preorderu?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    GRAGAGROGOG: Samozrejmne ze neni. Protoze jeden den byly velike vypadky a jako omluvu hracum, kteri se logli Carbine dali dalsi 2 boomboxi navic.
    ZACK
    ZACK --- ---
    GRAGAGROGOG: Byly boomboxy navic za vypadky.
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    MESHCA: Právě, 128 neni dělitelné trojkou...
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    SUMI: Jsou to 3 boomboxi za kazdy den lognuty v bete. (Kdy den se pocita za nase cca odpoledne).
    SUMI
    SUMI --- ---
    MESHCA: já jich budu mít hrozně málo :(, max 30 :D
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Jestli se nekdo zajima o Boomboxi. Tak tu je mala posbirana statistika. Maximlaniho poctu boomboxu dostahlo 716 lidi (a ja mezi nima nejsem - fnuk). Hraci spocitali, ze maximalni pocet by mel byt asi 128 boomboxu. Ja jsem se za sebe dopocitala k nejakemu cislu jako 80-90. Takze pro nas poctive to znamena kazdy den po 3-4 mesice male vanoce.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    CARB6N: Naseho.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Jestli naseho, tak dneska musim dat B.J. Blazkoviczovi poradne zabrat:)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MESHCA: v 9hod. naseho nebo US?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Zitra v 9.hod. rano se spousteji servery. :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Pred cca 3 hodinami wipli charaktery. :'( RIP. Pred 4 miliony charakteru uz je v kremikovem nebi.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MESHCA: Uz se nemuzu dockat tehlech oldchool RPG solo pribehovych instanci.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Zacnete si davat pozor na videa a texty o W* na netu. Nekolik lidi (vcetne me) udelalo Drusera instance. Nekteri zacali spoilovat pribeh na netu, coz se me osobne dost prici. Tak pokud si to nechcete skazit, budte obezretni. Stoji za to si to neskazit, pokud mate radi velike pribehy plne sahodlouhych textu a necekanych zvratu, tak budete nadseni.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OSCURO: Nemám plán, rozhodnu se na poslední chvíli pro některý Dominion-EN server, a čtyři možnosti mi anketa nedává :o

Např. netuším podle čeho bych měl rozhodnout mezi Asc a Eko...
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    [SERVER ERROR]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam