• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    DEADDY
    DEADDY --- ---
    na eko prave nekdo dal, realm first exiles 50
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    OSCURO: sorry ale tohle byl problem kazdy hry co sem hral. kdyz budes potkavat hrace, budou se ti cachovat a ukladat do pameti stejne jako streamovane lokace a textury a pak se to proste prechlasta. nejvetsi expert mi na tohle prisel warhammer a connan
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    GRAGAGROGOG: do 2 minut. A alt+f4 se bere jako pad-ozkouseno nyni.
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    OSCURO: Když se logneš do X minut (odhaduju 5-15), tak frontu předběhneš.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OSCURO: no právě proto jsem to táhnul až tak daleko, jinak bych to restart už před třema hodinama :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    NAVARA: Opet stejne jako v bete koukam, tohle jeste trochu nedotahli. Pamet to tehdy zralo donekonecna az do nehratelnosti. Resenim bylo vzdy cca po hodine restart klienta. Coz ted s quee muze byt docela kovbojka.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    je tohle normální spotřeba paměti? před pár hodinama to bylo jen 8,0 GB... a nekonečně jí taky nemám

ASACHI
    ASACHI --- ---
    ETHAN: Tak to je v kazdy firme ...
    Nemuzes vydat tiskovou zpravu, ktera bude rikat, ze nam tece kremik z racku a ze se to za 2 dny samo vyresi :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    taky tak
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    SUMI: taky jsem tam.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    4h10m wait ? what the fuck ...
    SUMI
    SUMI --- ---
    Tak nakonec hrajeme na Zhuru, jsou tam nejmenší fronty z pvp serverů..:D
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Jak jsem předpokládal, opadla vlna lidí a problém s loginem, který podle té jejich help stránky mělo vyřešit pohrání si s routerem, firewallem a/nebo antivirem, je pryč i bez toho.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SIRLOON: tak buh vi proc se po reloadu v interface odskrtne Show interaction icons in the world
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    30 minut a zatím z 1160 na 480...
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    JAPAN: 4 hodiny to pise, realne cekani jsem mel 15 minut a po restartu 20.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    narazil sem na neprijemnej bug. po reloadui mam v haji interaktivni ikonky pro path a profesi. v jednom vlakne na foru to nekdo resil, ale ocividne to neresil nikdo u vyrobce :(
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JAPAN: oni kecaj. za necelych 20 minut sem tam byl
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    Kdo to tady říkal něco o instancování a tom že teoreticky nejsou servery zaplnitelné? Já jenom že na všechny (tedy oba) PvE EN servery je fronta 4 hodiny, to je velmi podařený vtípek.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    muzou me lide z Hazak serveru kontaktovat ve hre? ..... nick jako tady .... Furryk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam