• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    ETHAN: Tak to je v kazdy firme ...
    Nemuzes vydat tiskovou zpravu, ktera bude rikat, ze nam tece kremik z racku a ze se to za 2 dny samo vyresi :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Jak jsem předpokládal, opadla vlna lidí a problém s loginem, který podle té jejich help stránky mělo vyřešit pohrání si s routerem, firewallem a/nebo antivirem, je pryč i bez toho.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SIRLOON: tak buh vi proc se po reloadu v interface odskrtne Show interaction icons in the world
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    30 minut a zatím z 1160 na 480...
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    JAPAN: 4 hodiny to pise, realne cekani jsem mel 15 minut a po restartu 20.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    narazil sem na neprijemnej bug. po reloadui mam v haji interaktivni ikonky pro path a profesi. v jednom vlakne na foru to nekdo resil, ale ocividne to neresil nikdo u vyrobce :(
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JAPAN: oni kecaj. za necelych 20 minut sem tam byl
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    Kdo to tady říkal něco o instancování a tom že teoreticky nejsou servery zaplnitelné? Já jenom že na všechny (tedy oba) PvE EN servery je fronta 4 hodiny, to je velmi podařený vtípek.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    muzou me lide z Hazak serveru kontaktovat ve hre? ..... nick jako tady .... Furryk
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZACK: protože tam chujové střílejí z titáních kanónu a narušují gravitaci!
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    OSCURO: Beta fungovala, ostrý provoz nefunguje. Peníze dostali, teď by to mohli vyřešit. Dávám jim samozřejmě nějaký čas, předpokládám, že spuštění je momentálně zaměstnává dostatečně a jsou skoro i rádi, že existuje někdo, kdo se ani nepřihlásí a server nepřetěžuje.
    ZACK
    ZACK --- ---
    NAVARA: Ze to takhle nefunguje je i videt i na tom EVU. Par stovek lidi v jedny zone a jde to do kytek. Hadej proc existuje v EVE diletace casu :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ETHAN: No... jelikoz par set tisic lidi problem nema, tak bych nebyl tak striktni v tom u koho je chyba ;-)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    OSCURO: Nechápu, že se hra nezeptá, jako každý jiný program, na změny v nastavení firewallu, které bych pochopitelně povolil. Hrabat se v něm ručně jsem zkusil taky, ale bezvýsledně a vypnout firewall, to odmítám. Buď se to chlapci naučí, nebo ode mě další peníze neuvidí. A jak říkám, beta jela v pohodě, takže je to jejich problém, ne můj. Minimálně z pohledu uživatele a zákazníka :o)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    NAVARA: Taky by se me to libilo asi vice, ale chteli vyhovet vice chutim evidentne a jazykovym verzim.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ETHAN: Dost lidi si stezovalo ze museli vypnout firewally ci ruzna nastaveni na routerech.

Ja si zatim tohodle problemu nevsiml (mozna tim ze nemam fw a jsem ted na open public wifi )
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Stále se mi nedaří přihlásit a to jsem i na routeru přidával pravidla pro potřebné porty. Vidím to na konec ještě před začátkem, dokud se nenaučí fungovat out of the box jako ostatní online hry. Vůbec se mi nelíbí, že musím něco nastavovat na routeru a už vůbec ne tehdy, kdy beta fungovala v pohodě.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZACK: když už se inspirovali PLEXím systémem placení po EVE, mohli se inspirovat i jedním/dvěma světy... a servery si naklikávat prostě na posílení kapacity :o
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Se poucili, SWTOR naotviral serveru, ze se slo bez fronty krom prvniho pve serveru. Po mesici byla pulka serveru poloprazdna a kdy poprve trapne mergovaly servery? Po pul roce? To asi nechcem, ne? Nic neni tak smutny jako low population na pvp serveru :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    stála by tam klidně i nahatá, ale ten kanón prostě mít musí :o

OSCURO
    OSCURO --- ---
    ALONSY: Asi se to uz tak nejak ocekava - jako treba zima. Je to neprijemne, nadavat muzes, ale nic s tim neudelas...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam