• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    ZACK: Ha, tak s tim jsem se nesetkal.
    Ja kdyz prastim do moba, tak se nad nim nameplate udela defaultne.

Jediny co mi zatim na UI vadi je, ze si nemuzu rozdelovat skilly do baru jak potrebuju, ale vsechno musim mit nasrany v ty jedny liste
    ZACK
    ZACK --- ---
    ASACHI: Tak to je asi vec kazdeho soudruha, to ze nejsou mobove 90% casu videt mi proste vadilo. Ale zas v releasu jsem to bez biji nezkousel, jen slysim pravidelne narky v chatu, z cehoz jsem usoudil, ze to je porad stejna bida jako v bete.
    Mam jeste Aura Mastery, CommodityStats, GalaxyMeter a SpaceStash uz od bety a dost blbe bych se s nima loucil.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    ZACK: Proc je to bez biji plates nehratelny? Ja to zatim hraju zcela bez addonu a nejak nenachazim potrebu nejaky instalovat, krome selljunku.
    ZACK
    ZACK --- ---
    NAVARA: To vis nebo si myslis? Se mi nechce verit, ze by WS nechaval reportovani footprintu na prasackych amaterech :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZACK: no právěže by to tam být vidět nemělo, o tom ten leak je :) footprint hry rapidně roste, ale podle evidence modulů by nemělo být z čeho - něco tam zřejmě neuvolňuje zdroje jak by mělo a zapomíná to reportovat

ale večer ozkouším, i když tomu tedy asi dalších 13 hodin dnes nedám :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    NAVARA: Taky bych se podival tim smerem, ja to mel vcera pusteny cely den a uplne vklidu. Ale v rozpisu addonu mas jasne videt, co ktery zere. Nekdo vcera psal, ze Biji leakuje, ale taky ho mam (jako vsichni, bez nej je to nehratelny :) a jak rikam, zadny problemy s pameti jsem nezaznamenal.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MESHCA: já se zatím pohybuji v té druhé lokaci po landing bay, lidu je tam občas hafo ale neřekl bych, že více jak 30 kousků... a hlavně to neklesá

na foru někdo podezírá některý z pluginů z leakování...
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    GRAGAGROGOG: Kdyz te hra kopne a lognes do 2-5 minut tak jdes bez gueue. Rikal to Cougar v live streamu.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    NAVARA: Take jsem sledovala kolisani alokovane pameti a silene spicky. Vypada to, ze je to zavisle na poctu lidi v okolo. Vcera jsme davali Metalmawa v cca 50-60 lidech a byla jsem okolo 8GB sezranych hrou. A kdyz jsem byla v instanci tak zase jen 1,3GB.
    DEADDY
    DEADDY --- ---
    na eko prave nekdo dal, realm first exiles 50
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    OSCURO: sorry ale tohle byl problem kazdy hry co sem hral. kdyz budes potkavat hrace, budou se ti cachovat a ukladat do pameti stejne jako streamovane lokace a textury a pak se to proste prechlasta. nejvetsi expert mi na tohle prisel warhammer a connan
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    GRAGAGROGOG: do 2 minut. A alt+f4 se bere jako pad-ozkouseno nyni.
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    OSCURO: Když se logneš do X minut (odhaduju 5-15), tak frontu předběhneš.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OSCURO: no právě proto jsem to táhnul až tak daleko, jinak bych to restart už před třema hodinama :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    NAVARA: Opet stejne jako v bete koukam, tohle jeste trochu nedotahli. Pamet to tehdy zralo donekonecna az do nehratelnosti. Resenim bylo vzdy cca po hodine restart klienta. Coz ted s quee muze byt docela kovbojka.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    je tohle normální spotřeba paměti? před pár hodinama to bylo jen 8,0 GB... a nekonečně jí taky nemám

ASACHI
    ASACHI --- ---
    ETHAN: Tak to je v kazdy firme ...
    Nemuzes vydat tiskovou zpravu, ktera bude rikat, ze nam tece kremik z racku a ze se to za 2 dny samo vyresi :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    taky tak
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    SUMI: taky jsem tam.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    4h10m wait ? what the fuck ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam