• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    CARB6N: myslím že obojí, ale account nickem si jist nejsem player name určitě
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    JAPAN: Diky moc, prvni a druhej jsme si vzali.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    JAPAN: Díky :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    normálové bez guest passu ten týdenní trial nemají?
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    HRAL0FCM4H4EKX4A8JHB
    HRALUYT2GUGFLKZDWJKR
    HRAMKLEW4ES6O1EIZBB3
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    OSCURO: To už jsou? Mmmmm! :)
    A já doufala, že stihnu ještě nějakou práci/spánek tenhle týden :)
    Ale já si počkám, až bude mít někdo dva najednou, sama už jsem hrála betu a to není tak úplně ono :))
    SUMI
    SUMI --- ---
    Já taky zhur, player: Elryg (dominion).. Klidně přidávejte! :-)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Guestpass nekdo?
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    FURRYK: account nick nebo player?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MESHCA: hmm tak na ten se ve ctvrtek juknu. resi to nejak autor?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MESHCA: Nemám zatím žádné addony. Chci zjistit, jak hra funguje, než si ji sám rozbiju :o)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ETHAN: Predpokladam, ze uz to vsichni vite, ale bijiplate addon maji bug s alokaci pameti.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    ASACHI: Mam to stejne, v bete i ted zatim bez pluginu a zatim si nestezuju, ale casem urcite poridim minimalne ten na prodavani bordelu. Nameplaty me nestvou do ty doby, dokud nezacnu chodit nejaky dungy nebo raidy (s mym volnym casem asi nikdy :))
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    Kdokoliv na Zhuru kdo ma zajem o pratelstvi mi poslete ve hre request, nick jako zde Furryk .... diky.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NAVARA: pokud to nedelal nejakej idiot, tak lua by mela mit nastavenou skriptmasinu na nejaky limit pameti ktery muze vzit a pak bud oznamit nutnost restartu nebo se restartovat sama. je fakt, ze spousta her dokaze vyleakovat na lue, viz treba Mafie 2
    ZACK
    ZACK --- ---
    ASACHI: To jo, problem je, kdyz chces mit nameplate nad vsema mobama a porad. Specialne pro nas, co do mobu nemlatime, ale kropime jich celou skupinu z vetsi ci mensi dalky :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Tedy náročnost na paměť jsem nesledoval, ale koukám, že se mi kolegové v práci smáli zbytečně, že 16GB RAM nikdy nevyužiju :D
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    ZACK: Ha, tak s tim jsem se nesetkal.
    Ja kdyz prastim do moba, tak se nad nim nameplate udela defaultne.

Jediny co mi zatim na UI vadi je, ze si nemuzu rozdelovat skilly do baru jak potrebuju, ale vsechno musim mit nasrany v ty jedny liste
    ZACK
    ZACK --- ---
    ASACHI: Tak to je asi vec kazdeho soudruha, to ze nejsou mobove 90% casu videt mi proste vadilo. Ale zas v releasu jsem to bez biji nezkousel, jen slysim pravidelne narky v chatu, z cehoz jsem usoudil, ze to je porad stejna bida jako v bete.
    Mam jeste Aura Mastery, CommodityStats, GalaxyMeter a SpaceStash uz od bety a dost blbe bych se s nima loucil.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    ZACK: Proc je to bez biji plates nehratelny? Ja to zatim hraju zcela bez addonu a nejak nenachazim potrebu nejaky instalovat, krome selljunku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam