• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ZACK
    ZACK --- ---
    PALUSHA: zpatky valis transmatem :) Navic mezi huby mas vetsinou lokalni taxi. Nebo katapult :)
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    ZACK: Jezismarja, tam jsou ty motorky! J an ne uplne zapomnel. Ale stejne, jak z ni sestoupis, tak zpatky valis pesky :/
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ETHAN: Asi az CC pac LK jsem hral a to tam jeste nebylo. Ale jak rikam, to behani neni zas tak strasny a az dorazime do PvP zon, budem radi ze behat muzem :) Jsme na PvP serveru tak uvidime jak moc velky nasilnici budou ostatni hraci :D
    ZACK
    ZACK --- ---
    ETHAN: Spis to jen blbe hrajes. Ellevar se da uplne v pohode jet hub po hubu, tusim, ze te to dvakrat vrati do ten misie, jednou kvuli tomu eskortu, podruhy aby ses naucil vyrabet. Ale protoze je tam pujcovna motorek, tak je to uplne jedno, protoze se kamkolik vratis do minuty.
    ZACK
    ZACK --- ---
    Existuje uz kalkulacka pro kuchare a tyhlety vyrobce, co pracujou s kombinacema prisad? Nebo aspon seznam moznych receptu? Ja nez si to zacnu vyrabet, abych to nedelal zbytecne.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PALUSHA: Jo, to je ono!
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    LOBOTECH: Ve WoW už s WotLK nebo Cataclysmem zavedli průchod mapou po questech kolem quest hubů, takže tam se tohle už neděje (snad jen ve starém obsahu, tedy v zásadě v Outlandu). Ale tady to umí taky, spíš se nepovedla ta mapa. Za Exile to šlo moc pěkně, to si pamatuju.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    ETHAN: Ze by Ellevar? Tam jsem tedka a litam tam jak hadr na holi :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ETHAN: Taky behame jak blbci :) Kvestu je desne moc, ale kliknes na jeden 800 metru dopredu, kliknes na druhej 1000 metru dozadu :D Trochu opruz, ale vzhledem ke sprintu, dvojitejm skokum a kotrmelcum to neni tak desny, jako autorun ve wowku :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Já se zasekl na levelu 10 a to jsem teprve ve druhé mapě. Posílají si mě pořád od čerta k ďáblu, což jsem myslel, že už je překonané :o( V betě za Exile to šlo všechno pěkně quest hub za quest hubem, ale za Dominion v druhé mapě (jméno netuším, nějaký wildstarhead.com neznám) si mě posílají každou chvíli tam a zpět do toho hlavního města tam.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    ZACK: V Illium sem jeste nebyl, sem level 8 :))
    jo, hudba je fakt bezvadna!
    ZACK
    ZACK --- ---
    PALUSHA: Ono je to takovy dvousecny vsechno :) Illium je krasne uklizeny, majestatni, ale extremne nudny a prazdny. Thayd je jako bys na turecky trziste vysypal nekolik megatun odpadku, vypada naprosto priserne, ale zas to tim ziskava na zajimavosti, kdyz se v nem prohanis na buracejici motorce :)
    Nicmene chapu, ze ten prostor v Illiumu je dany tim, ze na nem do budoucna budou pribyvat dalsi a dalsi veci, aby se jim nestalo to co ve WoWku, ze veskera zabava se musi odehravat za hradbama :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK: Za Exile hudbu neznam, ale za Dominion se mi libi, neco mezi star wars a Warhammerem. Oboji mam rad :)
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    ZACK: Vidis, ani jsem si neuvedomil, ze maj az tak rozdilnou muziku. Mne se ty chory libi ( a to jsem taky obrovskej fanda FireFly - ostatne to je jeden hodne velkej duvod proc se mi Wildstar libi). Ten pocit mam uplne stejnej - Dominion dobre zorganizovanej, kdezto exile jsou trhani bez ladu a skladu :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    PALUSHA: Hral jsem oboji zhruba do dvacatyho levelu a Dominion je zabavnejsi, ale za Exile jsem mel zas hodne silny pocit sounalezitosti s ostatnima chudakama. Za Dominion (specialne jako chua) proste hraju za sebe, osud imperia je mi ukradeny :) Na druhou stranu, za Exile jsem mel pravidelne pocit, ze jsme strasny socky, takova hodne blbe organizovana banda bezdomovcu. A maj lepsi muziku, jako nekriticky fanda Firefly mi ted ty sci-fi-western melodie trochu chybi (ten Dominion chorus mi vylozene leze krkem, uz aby slo vypnout selektívne nektery tracky :)
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    SIRLOON: lore okna, které se mají chovat tak, že v nich je text a když na ně najedeš, tak se překrejou Xkem - jakože na klik je zavřeš, ale je to bugnutý a to to X tam je od začátku.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    AVATAR: no ne, ja hlavne netusim o jakym okynku s X mluvis. jediny co mi vyskakuje sou errory z addonu, za ktery si muzu z vetsi casti sam pac se v nich hrabu bez dostatecne dokumentace, nebo sem je nemel aktualizovany :)
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    *ťuk ťuk* žádný problémy s hrou nepozoruju, ani jeden error nebyl. Zpomaluje se to akorát ve větších městech, kde je víc NPC, ale kdekoli mimo to krásně jede na ultra high. Je teda pravda, že jsem zatím víc než dvě hodiny ve hře nebyl, a i to je s mým volným časem úspěch.

Jinak betu jsem zkoušel za Exile a teď jedu Dominion a přijde mi to daleko zábavnější :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam