• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    OSCURO: porad nejak nechapu jak to funguje. vyhledavani kruhu neni. kdyz sem se pripojil do kruhu cz a czech tak ani nevim jestli sem pripojenej ale chybu to nenapsalo, nicmene nikdo nereaguje
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    SIRLOON: Na Ascendancy mam zalozeny cesky kruh - kdo ma zajem me napiste a propojim to.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    je nejakej ceskej kruh? nejak sem zatim nezjistil jak se v nich vyhledava nebo jak se aspon pridavaj. udajne to ma byt pres H ale to mi nic nedela
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ALONSY: ja myslel ze to bylo jen na betu
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Bacha s tím rozhazováním klíčů :)
    Be Careful Who You Send Your WildStar Guest Passes To
    http://www.wildstar.tv/news/careful-send-wildstar-guest-passes/
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    btw. hrajete nekdo Warriora na vyssim levelu? Ja mam zatim jen lvl 9, rad bych ho hral, protoze v MMO proste hraju warriory, ale tady mi prijde dost nudnej a slabej (v porovnani s ostatnima classama v solo PvE). Je to jen spam RS a cekani na rampage a nejak jsem ve skillech nenasel v bodoucnu nic moc lepsiho. Trochu nudnej gameplay a pri solovani silnejsich mobu, i kdyz nechytnu zadnej telegrapth, tak me sunda bilej dmg.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    OSCURO: V BETE mi to padalo kazkejch 5-20min (o 2 charactery jsem v bete uplne prisel, kdyz hra po loadnuti na ne okamzite spadla), -dx9 mi nepomohlo, repair a ani downgrade ovladacu. Takze ted jsem rad, ze mi to jede na polovinu FPS a zatim mi to spadlo behem asi 10hod. jen jednou. BG jedou celkem obstojne lehce pod tech 30FPS, takze se v tom nebudu radsi hrabat a pockam na novy drivery od Nvidie.
    Ted se mi to nezasekalo ani po trech hodinach. Takze bud to opravili, nebo byla chyba u me ;)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    CARB6N: Taky se me to deje, na vine jsou pry nove ovladace Nvidie, staci downgrade. Jednani s AMD i Nvidia k zarizeni optimalizace na nove ovladace porbihaji. Uplne posledni reseni mozne je forcenout Dx9 (parametr spousteni -dx9)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    LORE -- WildStar Lore in a Minute!
    https://www.youtube.com/watch?v=UJ3qRJLtAXk
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    ZACK: Nojo, to se pozna zacatecnik :D Vim, ze tam tohle vsechno je, ale nic z toho me ani nenapadlo pouzit :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    ASACHI: Zajimavy, mam i5, GTX 660, 16GB ramky a jedu to na high a nedostanu se pres 30 FPS. V bete me to jelo okolo 50, ted mam prumer tak 25:( U jednoho questu za dominion, nekde okolo lvlu 6, mi to pravidelne klesa pod 10 FPS. Ale jinak jsem z WS dost nadsenej, jen se porad nemuzu rozhodnout jestli na PvP healing medica, SS nebo espera:)
    ZACK
    ZACK --- ---
    PALUSHA: zpatky valis transmatem :) Navic mezi huby mas vetsinou lokalni taxi. Nebo katapult :)
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    ZACK: Jezismarja, tam jsou ty motorky! J an ne uplne zapomnel. Ale stejne, jak z ni sestoupis, tak zpatky valis pesky :/
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ETHAN: Asi az CC pac LK jsem hral a to tam jeste nebylo. Ale jak rikam, to behani neni zas tak strasny a az dorazime do PvP zon, budem radi ze behat muzem :) Jsme na PvP serveru tak uvidime jak moc velky nasilnici budou ostatni hraci :D
    ZACK
    ZACK --- ---
    ETHAN: Spis to jen blbe hrajes. Ellevar se da uplne v pohode jet hub po hubu, tusim, ze te to dvakrat vrati do ten misie, jednou kvuli tomu eskortu, podruhy aby ses naucil vyrabet. Ale protoze je tam pujcovna motorek, tak je to uplne jedno, protoze se kamkolik vratis do minuty.
    ZACK
    ZACK --- ---
    Existuje uz kalkulacka pro kuchare a tyhlety vyrobce, co pracujou s kombinacema prisad? Nebo aspon seznam moznych receptu? Ja nez si to zacnu vyrabet, abych to nedelal zbytecne.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PALUSHA: Jo, to je ono!
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    LOBOTECH: Ve WoW už s WotLK nebo Cataclysmem zavedli průchod mapou po questech kolem quest hubů, takže tam se tohle už neděje (snad jen ve starém obsahu, tedy v zásadě v Outlandu). Ale tady to umí taky, spíš se nepovedla ta mapa. Za Exile to šlo moc pěkně, to si pamatuju.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    ETHAN: Ze by Ellevar? Tam jsem tedka a litam tam jak hadr na holi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam