• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SIRLOON: ja jako healer chvili zkousel healovat lidi, ale tim jsem je nebyl schopnej donutit neco delat. tak jsem proste solo behal pro masky do cizi baze, v 90% her to nikdo nebranil. Musel jsem zamacknout slzu nad WSG z woWka, dke se presne tohle delo 90% casu. Lemplove s cervenou mlhou pred ocima nesmyslne nahanejici kazdeho nepritele, srat na objectivy. Ale tak s tim nic neudelas, ty lidi to proste bavi, oni nechteji vyhrat, oni ocekavaji ze vyhraji a kdyz ne, tak oni si tu prohru nejak zduvodni, nejaka hloupa vymluva se dycky najde. Nikdy to ale neni jejich vina
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LOBOTECH: nevim kterou mapu BG si hral, ale v ty co sem byl ja 95% blbcu bojovalo uprostred mapy na moste a ja jedinej nosil masky do baze, cimz sem ty hry vyhraval, nebo sem chodil do baze k nim...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZACK: Presne tak. IMO to ma potencial na pretazeni znacne casti WoW hracu. At uz soucasnych ci byvalych.
    ZACK
    ZACK --- ---
    POMPO: Akcni combat a prehledny semafory.
    ZACK
    ZACK --- ---
    TRAGED: To jsme byli jeste deti, bylo snadny nas nadchnout :) Ale me to bavi, citim se ve WS jako doma, jako kdybych tu hru hral roky, ale i pres to je tam toho tolik novyho a zajimavyho, ze nemam pocit, ze to hraju roky :) Za me bomba rozhodne, po dlouhy dobe mam v mmo pocit, ze me nic nikam nezene, ze mam neustale nekolik moznosti co delat (nekdy je tech moznosti az moc), ale vsechno je takovy "muzes, ale nemusis".
    POMPO
    POMPO --- ---
    Uplnej fail v endgame jako mel SWtOR necekam. Zaklad ty hry je trochu jinde.

Tady se vic kopiruje WoW, min se dalo do filmovejch sce,n a vic se dalo do poctivy prace, a i ten system v pozadi se zda, narozdil od SWtOR, funkcni.

Bohuzel, co se pridalo oproti WoW?
    - Housing neni spatnej.
    -Pathy jsou otresny.
    - Odlisnej craft neni zadna bomba.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    ELPASO: a tim smilikem nemyslim, ze bych byl treba bez prace :)))
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    TRAGED: ja na to bohuzel cas mam :(
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELPASO: To je presne to ceho se "bojim". Uplne na sobe citim nadseni jako na zacatku WoWka kdyz pred 9ti lety zacalo. Diky bohu ze na to nemam cas.
    POMPO
    POMPO --- ---
    LOBOTECH:
    Stejnej dojem mam taky. Zadna bomba se nekona ale lepsi jak dratem do voka...
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: A mas jeste pocit, ze boj desne dlouho trva? :))
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Já se zatím nedostal ani na 13. level a pohoda. Pobíhám zmateně po mapě, bojím se rozdělovat ampy (tedy už ne, protože už vím, že jdou resetnout), náhodně objevuju datacrony a challenge a užívám si to. Říkám si, že zkazit si to levelením na čas a přečtením všeho předem je čas vždycky. Pořád do toho mám jiné činnosti mimo PC a taky raidy ve WoW, takže vlastně ten level ani není tak špatný, když si uvědomím, jak málo času jsem tomu dal :o)
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    LOBOTECH: porid si to ;) ja pred 6ti lety skoncil s wowkem, ze mmorpg uz nezacnu a toto jsem koupil a je to dobry :))

ad PVP - presne tak rovna to na max povolenej lvl pro dany levelovy interval, tedy v prvnim pripade lvl14. a mam stim podobnou zkusenost jako ty, budto to desne rozjedem a nebo totalne prohrajem... chodime ve skupine 2 nebo 3 lidi
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELPASO: Ja byl dvanactka a srovnavalo nas to tusim na 14. Ale na to, ze bych nedelal dmg jsem si stezovat nemohl, spis to bylo takovy, ze sme se potkali plnej tym proti plnymu tymu (na zacatku) a ten druhej tym nama projel jak horkej nuz maslem a to jsme ve vysledny tabulce meli lepsi healery :) A pak uz se to vezlo, protoze sme se nebyli schopny sejit a oni nas lovili jak maly haranty :)
    Ale jestli se da do BG pripojovat ve skupine, treba peti lidi, tak by to mohlo bejt zajimavy :)
    Kazdopadne si PvP necham na pozdeji, tedka si to nejdriv musime poridit, aby sme mohli pres lvl 20 a vubec nemeli ty omezeni co ma guest :)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    My hrajeme se zenou uplne na pohodu, objevujeme svet ... behame po nem ... nekdy delame uplne nesmyslny cinnosti :)
    Jsme na levelu 24, dali jsme zatim 38 hodin hrani ...

Po zkusenostech se SWTOR si to nechceme zkurvit, pac jako endgame cekame epic fail ... takze si alespon chceme uzit tu PVE levelovaci cast, ktera je super.

PVP jsem zkousel a je to takovy ... meh ... proste nuda ... nebavi me zabijet nekoho 20 minut
    PVE dungeony mi prijdou retardovane, coz je zpusobeno nejspise tim, ze ti lidi jsou naprosti retardi povetsinou co jsem potkal a nechapou koncept tank / dps / healer
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    LOBOTECH: na jakym levelu jsi sel BGecka? protoze v BGeckach to srovna LVL hracu, ale pouze co se tyce attributu. takze pokud jsi tam sel na nizkem lvlu a na druhe strane byly lvl vyssi tak jsi proste fpici :)
    POMPO
    POMPO --- ---
    LOBOTECH:
    Ja mam ostrej klic a mam lvl 17. Zadny zavody.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Tak prozatim tydeni guestpass celkem slusne vyuzit :) Snazime se levelovat pomalu, protoze pres dvacitku nas to stejne nepusti :) Sice me uplne nehorazne sere to, ze mi casto nefunguje prave tlacitko na mysi (oteceni kamerou) a i autorun tlacitko, ale to v dobe, kdy si to koupim snad uz bude fixnuty.
    PvP jsem zkousel zatim jen jednou a je to naprosto densy :D Prohrali jsme naprosto silene a neprislo mi, ze bych s tim byl schopen enco delat, nebo to nejak ovlivnit :) Bud byl druhej tym tak dobre organizovanej, nebo nevim :) Kazdopadne variace skillu nabizi hodne velke moznosti, coz je docela osvezujici.
    Tak jako tak mam porad co delat v PvE, takze mi to PvP zatim ani tolik nechybi.

Porad mam takovej pocit, jakoze to neni zadna pecka, nebo neco co by me drzelo pribityho u pocitace, ale na druhou stranu je to asi nejlepsi MMORPG za poslednich par let co jsem hral. Doufam, ze endgame vydrzi.

PS: Housenumera me sice serou, ale asi se s tim smirim :)

Zatim nejvic ceho se bojim jsou pripadne datadisky, ty vetsinu her dycky zk... :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    tak zatim sem na Eko za Exile nasel dve guildy, Extoris a Czech Support. Vi nekdo o nejake dalsi?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ta hra je hroznej mor :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    OSCURO: porad nejak nechapu jak to funguje. vyhledavani kruhu neni. kdyz sem se pripojil do kruhu cz a czech tak ani nevim jestli sem pripojenej ale chybu to nenapsalo, nicmene nikdo nereaguje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam