• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    LOBOTECH: na jakym levelu jsi sel BGecka? protoze v BGeckach to srovna LVL hracu, ale pouze co se tyce attributu. takze pokud jsi tam sel na nizkem lvlu a na druhe strane byly lvl vyssi tak jsi proste fpici :)
    POMPO
    POMPO --- ---
    LOBOTECH:
    Ja mam ostrej klic a mam lvl 17. Zadny zavody.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Tak prozatim tydeni guestpass celkem slusne vyuzit :) Snazime se levelovat pomalu, protoze pres dvacitku nas to stejne nepusti :) Sice me uplne nehorazne sere to, ze mi casto nefunguje prave tlacitko na mysi (oteceni kamerou) a i autorun tlacitko, ale to v dobe, kdy si to koupim snad uz bude fixnuty.
    PvP jsem zkousel zatim jen jednou a je to naprosto densy :D Prohrali jsme naprosto silene a neprislo mi, ze bych s tim byl schopen enco delat, nebo to nejak ovlivnit :) Bud byl druhej tym tak dobre organizovanej, nebo nevim :) Kazdopadne variace skillu nabizi hodne velke moznosti, coz je docela osvezujici.
    Tak jako tak mam porad co delat v PvE, takze mi to PvP zatim ani tolik nechybi.

Porad mam takovej pocit, jakoze to neni zadna pecka, nebo neco co by me drzelo pribityho u pocitace, ale na druhou stranu je to asi nejlepsi MMORPG za poslednich par let co jsem hral. Doufam, ze endgame vydrzi.

PS: Housenumera me sice serou, ale asi se s tim smirim :)

Zatim nejvic ceho se bojim jsou pripadne datadisky, ty vetsinu her dycky zk... :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    tak zatim sem na Eko za Exile nasel dve guildy, Extoris a Czech Support. Vi nekdo o nejake dalsi?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ta hra je hroznej mor :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    OSCURO: porad nejak nechapu jak to funguje. vyhledavani kruhu neni. kdyz sem se pripojil do kruhu cz a czech tak ani nevim jestli sem pripojenej ale chybu to nenapsalo, nicmene nikdo nereaguje
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    SIRLOON: Na Ascendancy mam zalozeny cesky kruh - kdo ma zajem me napiste a propojim to.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    je nejakej ceskej kruh? nejak sem zatim nezjistil jak se v nich vyhledava nebo jak se aspon pridavaj. udajne to ma byt pres H ale to mi nic nedela
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ALONSY: ja myslel ze to bylo jen na betu
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Bacha s tím rozhazováním klíčů :)
    Be Careful Who You Send Your WildStar Guest Passes To
    http://www.wildstar.tv/news/careful-send-wildstar-guest-passes/
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    btw. hrajete nekdo Warriora na vyssim levelu? Ja mam zatim jen lvl 9, rad bych ho hral, protoze v MMO proste hraju warriory, ale tady mi prijde dost nudnej a slabej (v porovnani s ostatnima classama v solo PvE). Je to jen spam RS a cekani na rampage a nejak jsem ve skillech nenasel v bodoucnu nic moc lepsiho. Trochu nudnej gameplay a pri solovani silnejsich mobu, i kdyz nechytnu zadnej telegrapth, tak me sunda bilej dmg.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    OSCURO: V BETE mi to padalo kazkejch 5-20min (o 2 charactery jsem v bete uplne prisel, kdyz hra po loadnuti na ne okamzite spadla), -dx9 mi nepomohlo, repair a ani downgrade ovladacu. Takze ted jsem rad, ze mi to jede na polovinu FPS a zatim mi to spadlo behem asi 10hod. jen jednou. BG jedou celkem obstojne lehce pod tech 30FPS, takze se v tom nebudu radsi hrabat a pockam na novy drivery od Nvidie.
    Ted se mi to nezasekalo ani po trech hodinach. Takze bud to opravili, nebo byla chyba u me ;)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    CARB6N: Taky se me to deje, na vine jsou pry nove ovladace Nvidie, staci downgrade. Jednani s AMD i Nvidia k zarizeni optimalizace na nove ovladace porbihaji. Uplne posledni reseni mozne je forcenout Dx9 (parametr spousteni -dx9)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    LORE -- WildStar Lore in a Minute!
    https://www.youtube.com/watch?v=UJ3qRJLtAXk
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    ZACK: Nojo, to se pozna zacatecnik :D Vim, ze tam tohle vsechno je, ale nic z toho me ani nenapadlo pouzit :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    ASACHI: Zajimavy, mam i5, GTX 660, 16GB ramky a jedu to na high a nedostanu se pres 30 FPS. V bete me to jelo okolo 50, ted mam prumer tak 25:( U jednoho questu za dominion, nekde okolo lvlu 6, mi to pravidelne klesa pod 10 FPS. Ale jinak jsem z WS dost nadsenej, jen se porad nemuzu rozhodnout jestli na PvP healing medica, SS nebo espera:)
    ZACK
    ZACK --- ---
    PALUSHA: zpatky valis transmatem :) Navic mezi huby mas vetsinou lokalni taxi. Nebo katapult :)
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    ZACK: Jezismarja, tam jsou ty motorky! J an ne uplne zapomnel. Ale stejne, jak z ni sestoupis, tak zpatky valis pesky :/
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ETHAN: Asi az CC pac LK jsem hral a to tam jeste nebylo. Ale jak rikam, to behani neni zas tak strasny a az dorazime do PvP zon, budem radi ze behat muzem :) Jsme na PvP serveru tak uvidime jak moc velky nasilnici budou ostatni hraci :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam