• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Ja uz jsem na to asi moc starej... chvili me to chytlo, ale vcera jsem si uvedomil, ze beham jak debil za sipkou a ze me to vlastne vubec nebavi. Ze se nepoucim a s mmorpg to nevzdam :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SIRLOON: Ja s tim budu este hodne laborovat, protoze tech moznosti je fakt hodne. Umi bejt glass canon, umi dobre healovat, umi byt neco mezi tim, prijde mi to zabavny :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LOBOTECH: SS mi prisel nejvariabilnejsi. Takovej esper by si asi moc ran nedal... a u SS do 18 lvlu si vystacis de facto jen s prvnima dvema skillama a stit s healem. Jde spis o to pouzit spravne spellsurge
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SIRLOON: Tak ja se primarne healoval a nikam nespechal :) A tech abilit se da nakombinovat hodne, takze pochybuju ze jsem ho daval nejlepsim moznym zpusobem, daleko spis tim nejhorsim ciste na jistotu :) Jedu teda taky spellsingera a prijde mi nadherne variabilni. Doufam, ze to maji ostatni classy podobne, pak by to byla zabava pro vsechny :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: no ja hlavne ctu, ze jste se ani jeden nedokazali trefit, tak to pak jo, to mate kliku, ze to netrvalo hodinu :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LOBOTECH: hmm ja wara dal docela vpoho. vpodstate jde o to hazet si stit a heal ve spell surge a z druhy ability (ta chargovana) delat spell surgerem instant
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MESHCA: ja nepotrebuju addony stahovat, ja je spis delam, ale bez dokumentace k api to jde blbe :)

POMPO: tak addony uz jedou pul roku, ale porad predelavaji api a neaktualizujou ho. hlavne sou tam hrozny prasarny v namespace a jmenech metod
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ALONSY: Levelovani je zabavny, ale dolevelovavani uz ne :) Clovek si snad muze udelat hodne altu, kdyz ho bavi levelovat ne? :) Ale nebudu myslet na datadisky, dokud je to novy :) Uzijem si to a pak se holt uvidi :)
    POMPO
    POMPO --- ---
    Kdyz jsme u tech datacu atd, uz prozradili nejaky ekonomicky cisla?
    Cena vyvoje, kolik lidi koupilo a celkove za kolik atd?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LOBOTECH: Když ono je levelování pro 99 % lidí nejzábavnější, pokud to není pak jako ve WoW do stovky + snižování obtížností.
    Každopádně materiálu mají prý na 18 měsíců dopředu.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK: Jo :) Vcera jsem dueloval s kamaradem :) Ja spellsinger lvl 19 on war lvl 18 :D vyhral jsem jen diky tomu, ze mam heal a on ne, ale mlatili sme se dobre 5 minut :D :D :D Kdyby mel nejakej mensi heal i on, tak je to nekonecny :D Ze silnejch abilit dycky stihne utect, stejne jako ja a slabejma se to pizla desne dlouho :) Ale to je momentalni dojem, az budou odemcene vsechny ability, tak se to vyrazne zmeni hadam.

V battlegroundu probiha boj presne tak jak jsem ho popisoval na zacatku :) Zerg zerg a zase jen zerg :)

Ale jak rikam, je to zabavny. Akorad jestli dalsi datadisk bude stylem +10 lvlu, dalsi instance, dalsi gear a finito, tak to od datadisku urcite hrat prestanu. At pridavaj instance, ztezujou jejich obtiznost, davaj lepsi loot, ale at proboha nezvedaj level cap, jinak to bude ten samej kolovratek :P
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    ALONSY: me adventurer v Deradune totalne vysiral... takze jsem sel direct na mounta a po jeho koupeni uz to byla sranda co me i bavila :) a nutno podotknout, ze rewardy se muzou hodit...

ad Soldier - escape from battle
    ad EXplorer - port na nastaveny bod jednou za 30 minut imho taky super
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    POMPO: S pathama výrazně nesouhlasím, přijdou mi úžasné :) Máme vědce a explorera a výborně se to doplňuje, prohledávání a šplhání je fakt super a vůbec, mohla bych dělat jen to :)
    POMPO
    POMPO --- ---
    SIRLOON:
    Addonum bych fakt dal jeste nejakej cas.
    Je par dni po releasu. Slusnej stav addoun nejde cekat.
    Dej tomu mesic, dva...
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    TRAGED: no ja nevim, ja bych taky radsi behal v pure fantasy svete nez scifi :( je fakt, ze po par desitkach hodin si clovek zvykne. ale fantasy je fantasy :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    jo a jeste sem koukal na addony a dokumentace zadna, nebo neaktualni. fakt lehce nahovno support co se rozsireni tyce
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LOBOTECH: nevim kterou mapu BG si hral, ale v ty co sem byl ja 95% blbcu bojovalo uprostred mapy na moste a ja jedinej nosil masky do baze, cimz sem ty hry vyhraval, nebo sem chodil do baze k nim...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZACK: Presne tak. IMO to ma potencial na pretazeni znacne casti WoW hracu. At uz soucasnych ci byvalych.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam