• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ZACK: urcite, ale co mi muze dotvorit atmosferu u dvacateho "zabij 10 potvor" questu? ja nezpochybnuju to, ze lore je pro hru dulezita. ano, je. ale radeji bych aby se vice casu venovalo hernim mechanismum, nez ze to vsechno bude zabij/klikni.

TRAGED: ze by proto, aby ovladal postavicku, s ni delal ruzne ukoly, idealne spolupracoval s ostatnimi hraci?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JULIAN: Protoze pak vubec nadava smysl proc vubec hraje MMORPG.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ZACK: a proc?
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    PALUSHA: nevim, kamos to pouziva a zadny problemy stim nema... ja se k tomu jeste nedokopal
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Nevite prosim nekdo, zda uz je vyresenej memory leak problem v BijiPlates? Defaultni nameplaty mi zacinaj lezt krkem, ale nechci si zas znicit hru :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MESHCA: proboha neber to tak osobne. ja jen napsal, ze ta dokumentace je proste nulova, to je cele
    ja tyhle stranky samozrejme znam a sem rad kdyz nekdo vazi svuj cas a postne sem nejaky linky
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    SIRLOON: Tobe se clovek proste nezavdeci, co? Clovek ti da odkaz na komunitu vyvijejici addony, a zase sklidi jen dalsi reci. Tohle je prsne duvod, proc jsme pomalu prestavam cokoliv psat, je to silene nevdecne.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OSCURO: SecW jsem dal solo az do posledni mapy. Vlkodlaci me uz tak nebrali. Ale od Egypta jsem se nemohl odtrhnout. Linka s Atonem me hodne nadchla.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    SIRLOON: Asi nejlepsi cesta je napsat lidem kolem te NASA. Co vim jsou dost vstricni.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    POMPO: Secret world me tez v te questici i PvE bavil, ale nedostal jsem se bohuzel dal, nejak me samoteneho to nebavilo hrat.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    JULIAN: Ja jeste jako reliktni fosilie a odchovanec ukecanych RPG z 90. -00. let jako Fallout a Baldurs gate a Planescape jsem nadseny. Nepotrebuji ADHD ohnostroje. Tam si take clovek 80% precet zbytek domyslel. A oproti soucasnym "rpg" je to porad dle meho i supr v questech - vcera jsem bombardoval letadlem exiles slznyma bombama, hledal cichaci pumerou vezne co chteli utect pod plotem a vyhrabaval je, mezitim neco zabijeni, zabiti 4+ partoveho monstra atd. prislo me to perfektne vaiabilni. K tom spousta path questu a 2 lvls za zonu. A to dalsi zona se zombifikacnima chobotnicema co si pamatuju ma tehlech legracek jeste vic. Nevim uz co za "variabilitu" v questeni by sis predstavoval?
    ZACK
    ZACK --- ---
    JULIAN: me teda spis prijde retardovany ten negramot, co hraje mmorpg a odmita cist.
    POMPO
    POMPO --- ---
    JULIAN:
    Pravdu mas. Par peknejch napadu na questy prines Secret World.
    Bohuzel tady (teda aspon do lvlu 30) je to nuda nuda...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OSCURO: me furt jako HRACI, ne jako CTENARI, prijde retardovane schovavat pulku "lekrace" do popisku questu. radeji bych questy, ktere jsou lekracni provedenim, ne ze je to "zabij 10" a je to nejak vtipne okecano :(
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MESHCA: hmm dokumentace... no kdyz to rozkliknes tak zjistis ze tam moc ty dokumentace neni. spis zadna :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    HOLAKAC: NC soft tomu dela maximalne distribuci a poskytuje servery, jinak veskery vyvoj a nasledne updates a patche si resi Carbine jako vyvojari.
    Co jsem hral L2 a Aion tak blize to ma k Aion, ale nejblize je to k WoW. Od NC soft her je to dost daleko stylem. Setting - Firefly a vse prehnane ( doslova - Over the top, balls to the wall) Prijemne cerny humor. Kdo nerad cte a jde "tupe za sipkou" prijde o vice jak pul legrace v questech.
    Themepark dotazeny k dokonalosti na questing. Open PvP na serverech PvP, BG (tri), Areny, Raidy (20 a 40).
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Je zajimavy, ze zensky stavi hlavne uvnitr a muzsky hlavne venku :)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    JULIAN: nn hraval jsem zasadne healer/support kvuli snadnymu shaneni party

dik za info, asi si pockam na prvni update beztak, nebo az skonci leto o.O
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HOLAKAC: jsi ten clovek co si zasadne rolluje rogunu a pak dorazi lidi s pulkou HP? :))
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    HOLAKAC: samozrejme, ze tam je open pvp... co jsem tak slysel tak Stranglton (nebo jak se to pise) bylo klidny misto :)) ale to je cca lvl25 kdy se to fakt zacne sekat
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Carbine. Reagují i na redditu a jinych forech. Open pvp na pvp serverech...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam