• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    TRAGED: proc? kdyz nehraju MMO tak jako ty, tak ho hraju spatne? kdybych chtel cist tuny textu, nemel bych spis hrat adventury? ci si jit precist knizku?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JULIAN: Ja si nemuzu pomoct, ale IMO fakt hrajes spatnej zanr.
    JULIAN: psst, kazis jim hru ;)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    TRAGED: ZACK: Tady se asi rozchazime, protoze kdyz mam zabit 10 kraliku, tak mi to tu aktivitu nijak nevylepsi, kdyz vim jestli to delam pro Karla nebo Frantu. Lore z te aktivity zabijeni NPC a sledovani jak naskakuje counter pro me nic lepsiho neudela. A nic to ani neovlivni, zabil jsem 10 NPC, dostal jsem expy a jdu dal (zabijet dalsich 10 NPC).

Zrovna to hackovani ci klikani pri ruznejch chvilich F, je neco, co to "klikni na item" asi stonasobne zlepsuje.

Sem tam je zabavna challenge jako napriklad v te prvni exilovske zone u vodopadu sbirani svetlusek skakanim pomoci muchomurek. Bohuzel temer vsechny ostatni challenge co jsem zatim potkal jsou stylu "klikni/zabij X", ale s casovym limitem.

Pro me by bylo mnohem lepsi, kdyby se vice usili venovalo do vyvoje zabavne hratelnosti, nez do psani kyblu textu. Tot vse co jsem chtel rict.

PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Ad GUESTPASSY - mam jeste tri, tak kdo by chtel, ozvete se ...
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    PEDROBEAR: na PvP jsem nastesti malej pan :) Jsem rad kdyz se dvakrat do tejdna dostanu k PvE :) Ale diky za info.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    PALUSHA: v pvp mi nahodne mizi name plates takze nepoznam kdo je pritel / nepritel nic. Je to dost neprijemny. vratil sem se k defaultnim
    ZACK
    ZACK --- ---
    ZARAKI_KENPACHI: ja jeste mam, kdyz do vecera nesezenes, tak mi posli zpravu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZACK: Coz nechapu. Ja jsem prave z techle "miniher" nadsenej. Uzasne je jak muzou kritnou resource pri tezbe. Ta hra ma v sobe spoustu uzasnejch detailu co potesi.
    ZACK
    ZACK --- ---
    JULIAN: To, ze vis, proc je zabijis, presne proto, ze to pak neni "10 potvor", ale "musim to tady vycistit od kraliku, protoze zerou urodu, coz se nelibi Karlovi a nemuze se soustredit na vyvoj protilatky, takze nam umiraj vojaci na nejakou vesmirnou plisen". Protoze pak absolutne netusis, co se kolem tebe deje, takze se to pro tebe zredukuje jen do tech sipek, za kteryma bezis a na ty ikonky, ktery ti oznacujou, ze tohle mas zabit.
    Hernich mechanismu je az dost a uz ted nektery nekomu vadi. Typicky treba "hackovani" pres opakovani barevny sekvence.
    ZARAKI_KENPACHI
    ZARAKI_KENPACHI --- ---
    může jeden healer z riftu a TESO poprosit o guest pass? ať do toho neskáču tak bezhlavě, videa působí dost...funky:) tak abych nezjistil, že jsem si koupil něco, co mi vůbec nejde
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A zrovna v WS jsou tyhle questy navazane ne jine, pri jejichz plneni tech roaming potvor zabijes stejne mnohem vic, nez je v tom zabijecim Q. "Quest wisely! :-]"
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JULIAN: Tak to hraj radsi Planetside nebo Warframe. Tam te zadne Q obtezovat nebudou a splnuje to tve pozadavky.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JULIAN: Napriklad to ze vis proc tech 10 potvor mas zabit a k cemu to bude dobry?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ZACK: urcite, ale co mi muze dotvorit atmosferu u dvacateho "zabij 10 potvor" questu? ja nezpochybnuju to, ze lore je pro hru dulezita. ano, je. ale radeji bych aby se vice casu venovalo hernim mechanismum, nez ze to vsechno bude zabij/klikni.

TRAGED: ze by proto, aby ovladal postavicku, s ni delal ruzne ukoly, idealne spolupracoval s ostatnimi hraci?
    ZACK
    ZACK --- ---
    PALUSHA: Ja Biji pouzivam a problemy nepozoruju, dokonce to zere min jak defaultni NamePlates. Ale kdyz to tu obcas ctu, tak se ocividne zkusenosti s technickou strankou hry lisi clovek od cloveka. Zkus a uvidis :)

JULIAN: Protoze postavy, dialogy, lore apod. k rpg patri, dotvari atmosferu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JULIAN: Protoze pak vubec nadava smysl proc vubec hraje MMORPG.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ZACK: a proc?
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    PALUSHA: nevim, kamos to pouziva a zadny problemy stim nema... ja se k tomu jeste nedokopal
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Nevite prosim nekdo, zda uz je vyresenej memory leak problem v BijiPlates? Defaultni nameplaty mi zacinaj lezt krkem, ale nechci si zas znicit hru :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MESHCA: proboha neber to tak osobne. ja jen napsal, ze ta dokumentace je proste nulova, to je cele
    ja tyhle stranky samozrejme znam a sem rad kdyz nekdo vazi svuj cas a postne sem nejaky linky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam