• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MESHCA: a mezi tim jste splnili 10 questu typu "zabij 10 squigu" a "najdete 10 squidich hovinek", ale o tom tu nepises.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SIRLOON: deje se mi to s mysi taktez, zadnej addon nemam.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    PALUSHA: jestli se ti to deje uprostred obrazovky, tak tam nejspis ma nejakej addon okno ktery neni videt ale ma nastavene ignorovani mysi. ja tam mel nejaky focus okno z actionbaru
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    MESHCA: Velmi pekne popsano :D :D :D nuda jak svine!
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Jinak k diskusi o nudnych questech. nase vcerejsi hra s Oscurem probihala cca takto. \
    [SPOILER Whitevilu]
    Nachomitli jsme se k vysetrovani podivne zombi-apokalipsy ve Whitevilu. Eldanum se zase vymknul experiment, kdy se pokusili postavit Teraformer primo nad zdrojem primar Water. Uz to samo o sobe zni jako blby napad. Ale coz - v krateru se vyvinuli Squirgove, coz jsou psycho-zombie-chobotnicky.
    Ikonicke questy v teto oblasti:
    Ochoceni mluviciho squirga a posilani ho na npc protejsi frakce. Mimochodem sel postvat i na PvP flagle hrace, aby se krmil jejich mozkem. :D Susllffppp .. brain. Odmenou za tento quest je Squirg had, ktera vam saje mozek a hlasi silene otravne prupovidky o nizke kvalite vaseho mozku.
    Odkaz na Carmagedon a rozjizdeni Zombiku motorkou spojeny s challengi. :D
    Muj oblibeny styl questu "Kill it with fire" aneb hubeni hord squirg zombiku plamenomentem a suprovy final fight.
    A pak litani na teraformer pomoci jetpacku. Pro hardcore plosinkare tam byla verze, bez jet packu pekne po svych.
    Oscuro si dal jeste robot fight. Kdy si group q 5+ usoloval, protoze postval Dominionskou verzi robota na Exili verzi a jeste za to dostal achivement. :D

No proste klasicky den ve W*, kdy behate za sipkou a zabijite 10 zombu a sbirate 10 datachronu. Nuda.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    MESHCA: bug s mysi, kdy ti nahodne nefunguji tlacitka, prave i leve .. proste se to rozhodne ze se ti kamera neotoci :(

O tom ravenok questu jsem se docetl, ze je to fixnute stylem, ze to funguje pouze pro prvniho cloveka po scheduled downtimu (nebo jak se tomu rika, nemuzu si vzpomenout na ten nazev ted) :D Vcera tam se mnou stalo x lidi a nevedeli co maji delat, vcetne me. Az pak me napadlo se podivat na nejakou napovedu. Je to tedy stale bugle a Ravenok zavody me mrzi...!! Snad to brzy opravi!
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ALONSY: Jaky bug s mysi?
    PALUSHA: S Ravenok questem v Ellvevaru byly vzdycky problemy uz od bety. Ne tedy primo s navnadou jako ted, ale je proste proklety. Ja treba s navnadou v launchi nemela problem, ale nenasla jsem Goldy. Coz snad melo byt v hotfixu opravene. Tak snad se zadarilo, protoze po tom nasleduji zavody na Ravenocich do mesta a ty jsou uzasne. Nejvic me ale rozzlobil quest Black Hooks v Aurorii, ktery je proste vyborny. Ale je bug, ze nekterym hracum nezavola zadavatel (ani sharenout nejde) a tak ho nejde splnit. A js jsem jeden z tech hracu.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    ALONSY: TA myš je hrozná, strašně mi to pije krev. Jo a stale zabugovanej quest v Elevaru, kde mas chytit toho zatracenyho ptaka a navnadu, kterou diky bugu nemas :(
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MESHCA: Hlavně ty nářky nad nerfem architekta. Ale ten zbytek taky, ale v tom se zatím tolik nevyznám, co tam je a co ne.
    Ale co mě mrzí je, že neopravili ten bug s nefunkční myší, ale psali, že to bude v patchi a ne v hotfixu.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ALONSY: Myslis, jak lidi casto diskutuji nad vecmi aniz by meli paru o tom, jak opravdu funguji. A nebo prosi o zavedeni veci ve hre, ktere tam uz davno jsou?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Přečetla jsem si diskuzi u patchnotes... ¨
    Že jsem radši nešla na novinky.cz.
    ZACK
    ZACK --- ---
    AVATAR: Proc nam? Kazi to sobe. Ja se vyborne bavim, Julian tu uz po nekolikaty picuje, jak se u toho nudi a ze nam Rimane krom cest, kultury, vina, lazni, kanalizace, skolstvi vubec nic nedali :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZARAKI_KENPACHI: Tak mě to rozhodně nejde, ale rozhodně mě to baví - a ten um snad přijde časem :D
    Skoro u každé hry se říká, že tam je to healování fakt jiný a těžký.. No, tady fakt je :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PALUSHA:
    1) Nevic co jsou" cicrcles", ale dotycnem mel IMO na mysli IRC channel
    2) musis znat presnej nazev, mozna ze ma WS nejakej nastroj na hledani aktivnich kanalu
    3 Chat
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    PALUSHA: 1. dunno, 2. bohuzel ne, 3. chat
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    At tady nejsou jen hadky, priblizil byste mi nekdo nejak jednoduse ty "circles"? Dneska jsem to tady v diskuzi zahlidl poprve, na netu jsem toho moc nenasel. Pro me, jakozto samotnyho hrace bez guildy, to vypada principielne zajimave. Jsem na Ascendancy a zajima me teda:

1) Jake jsou tam ceske kruhy (jestli vubec nejake)?
    2) Daji se nejak slusne vyhledat, nebo proste musim vedet ze je tam kruh "XXXX" a musim si ho pridat manualne?
    3) K cemu to vlastne je? Predstavuju si to tak nejak na principu ceskeho chatu apod. Mam pravdu nebo je to jeste lepsi?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JULIAN: Nevkladej mi prosim do ust co jsem nerekl. Diky. Hraj si co chces, jak chces. Ale nestezuj si ze ve hre je neco, co je nedilnou soucasti zanru a to pribeh a "tuny textu" rozhodne soucasti MMRPG zanru jsou. Pokud ti tam vadi, hrajes spatnej zanr.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AVATAR: Vubec ne. Ja to beru jako nutne zlo vyvazene prave poutavym oduvodnenim. Jedine co me kdy vadilo bylo 12 Raptorich srdci v Arathi Highlands s droprate tak 10%, takze kdyz se "zadarilo" tak to bylo i na par hodin.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    TRAGED: proc? kdyz nehraju MMO tak jako ty, tak ho hraju spatne? kdybych chtel cist tuny textu, nemel bych spis hrat adventury? ci si jit precist knizku?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JULIAN: Ja si nemuzu pomoct, ale IMO fakt hrajes spatnej zanr.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam