• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK: Neco co je ve hre defaultne nahrane a nastavene po instalaci neni addon.
    ZACK
    ZACK --- ---
    JULIAN, LOBOTECH: Addonu tam mate desitky, bez addonu to vypada, kdyz si date alt+Z.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Nevite nekdo k cemu jsou Data Recordery? Trci mi to v inventari, neni to junk, ale nenasel jsem k tomu zadny vyuziti. A google mne odkazuje na uplne jiny hry nez wildstar :)
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    SIRLOON: Diky!
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Mimochodem casto stoji za to jen cist, co si npccka povidaji pro sebe. Uz na arkhsipu je naprosto luxusni dialog mezi Casianem, co se snazi presvedict Drakena, aby cetl pismo o Scionech. A Draken ma hlasky typu ... ale to je samy bla bla bla, je v ty knizce vubec nejaky zabijeni?

WildStar: Lopp Want to Fly
    http://www.youtube.com/watch?v=sP1s9V5ScpE
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    PALUSHA: escape a prvni nebo druha polozka nalevo je addons. tam otevres okno s addony a nektere nabizi settings. pak dalsi moznost je v normalnim okne vlevo dole tlacitko ukazujici okna (lore, char, craft atd.) a tam nektery addony taky maji zastupce. eventuelne juknout na curse jestli to tam neni napsany
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Ze zabijeni tam byl klasicky task na zombiky, ktery se ale tak nejak splnil sam. Pak jsme zabijeli 4 specialni zombiky, kteri vznikli "posednitim" lidi z nasi frakce a meli specialni telegrafy. Predevsim vybuchujici Chua byla obzvlast zakerna. Nevim, kam se zapocitava spalovani mrtvych tel plamenomentem.
    Ze sbiracich jsme sbirali lekarnicky, datachrony a pak v Carbagedon vesnicce bomby. Jo a soucastky na oziveni toho tobota, kterym Oscuro pak sejmul toho z protejsi frakce.

A to je asi tak vsechno. Co jsme zabijeli a sbirali a nebylo to vyslovene ikonicke.

U datachronu byl jeste suprovy quest. Kdy Draken ztratil svou druzku, ale odmital uverit, ze umrela. Dostala jsem hologram drakena a mela najit specialni slizku, ve kterou se Drakenka promenila a pomoci postupneho pokladani hologramu ji dovest az k Drakenovi. Schledani bohuzel nedoslo objetim a odchodem do zapadu slunce. Zmutovana Drakenka sezrala Drakena a vznikl mega mutant, co se me pokusil sezrat.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SIRLOON: Taky nemam zadny addony a stava se to porad. Je to hnus velebnosti.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JULIAN: no mne to taky delal ten default :) kdyz sem si nahral custom ui tak mi to zmizelo, proto sem pak hledal v cem to bylo. delo se mi to vetsinou v pulce obrazovky nalevo nebo napravo od moji postavicky
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    SIRLOON: Celkem dobrej point. Zkusim to zkontrolovat. Nejake addony mam, ale moc s nima zatim nekamaradim, ani nevim, jak se daji nastavovat. Je to stejne jak treba u WOW, ze treba do chatu napisu /jmeno_addonu a otevre mi to nejaky setting?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    PALUSHA: Mimochodem vlezt primo do krateru, kam pali Teraformer neni tak uplne dobry napad. Ale kdyz ona je tam kooostkaaa. Moje Chua skoncila na skvarek, ale ... objimajici kostku.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MESHCA: a mezi tim jste splnili 10 questu typu "zabij 10 squigu" a "najdete 10 squidich hovinek", ale o tom tu nepises.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SIRLOON: deje se mi to s mysi taktez, zadnej addon nemam.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    PALUSHA: jestli se ti to deje uprostred obrazovky, tak tam nejspis ma nejakej addon okno ktery neni videt ale ma nastavene ignorovani mysi. ja tam mel nejaky focus okno z actionbaru
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    MESHCA: Velmi pekne popsano :D :D :D nuda jak svine!
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Jinak k diskusi o nudnych questech. nase vcerejsi hra s Oscurem probihala cca takto. \
    [SPOILER Whitevilu]
    Nachomitli jsme se k vysetrovani podivne zombi-apokalipsy ve Whitevilu. Eldanum se zase vymknul experiment, kdy se pokusili postavit Teraformer primo nad zdrojem primar Water. Uz to samo o sobe zni jako blby napad. Ale coz - v krateru se vyvinuli Squirgove, coz jsou psycho-zombie-chobotnicky.
    Ikonicke questy v teto oblasti:
    Ochoceni mluviciho squirga a posilani ho na npc protejsi frakce. Mimochodem sel postvat i na PvP flagle hrace, aby se krmil jejich mozkem. :D Susllffppp .. brain. Odmenou za tento quest je Squirg had, ktera vam saje mozek a hlasi silene otravne prupovidky o nizke kvalite vaseho mozku.
    Odkaz na Carmagedon a rozjizdeni Zombiku motorkou spojeny s challengi. :D
    Muj oblibeny styl questu "Kill it with fire" aneb hubeni hord squirg zombiku plamenomentem a suprovy final fight.
    A pak litani na teraformer pomoci jetpacku. Pro hardcore plosinkare tam byla verze, bez jet packu pekne po svych.
    Oscuro si dal jeste robot fight. Kdy si group q 5+ usoloval, protoze postval Dominionskou verzi robota na Exili verzi a jeste za to dostal achivement. :D

No proste klasicky den ve W*, kdy behate za sipkou a zabijite 10 zombu a sbirate 10 datachronu. Nuda.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    MESHCA: bug s mysi, kdy ti nahodne nefunguji tlacitka, prave i leve .. proste se to rozhodne ze se ti kamera neotoci :(

O tom ravenok questu jsem se docetl, ze je to fixnute stylem, ze to funguje pouze pro prvniho cloveka po scheduled downtimu (nebo jak se tomu rika, nemuzu si vzpomenout na ten nazev ted) :D Vcera tam se mnou stalo x lidi a nevedeli co maji delat, vcetne me. Az pak me napadlo se podivat na nejakou napovedu. Je to tedy stale bugle a Ravenok zavody me mrzi...!! Snad to brzy opravi!
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ALONSY: Jaky bug s mysi?
    PALUSHA: S Ravenok questem v Ellvevaru byly vzdycky problemy uz od bety. Ne tedy primo s navnadou jako ted, ale je proste proklety. Ja treba s navnadou v launchi nemela problem, ale nenasla jsem Goldy. Coz snad melo byt v hotfixu opravene. Tak snad se zadarilo, protoze po tom nasleduji zavody na Ravenocich do mesta a ty jsou uzasne. Nejvic me ale rozzlobil quest Black Hooks v Aurorii, ktery je proste vyborny. Ale je bug, ze nekterym hracum nezavola zadavatel (ani sharenout nejde) a tak ho nejde splnit. A js jsem jeden z tech hracu.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    ALONSY: TA myš je hrozná, strašně mi to pije krev. Jo a stale zabugovanej quest v Elevaru, kde mas chytit toho zatracenyho ptaka a navnadu, kterou diky bugu nemas :(
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MESHCA: Hlavně ty nářky nad nerfem architekta. Ale ten zbytek taky, ale v tom se zatím tolik nevyznám, co tam je a co ne.
    Ale co mě mrzí je, že neopravili ten bug s nefunkční myší, ale psali, že to bude v patchi a ne v hotfixu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam