• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Tak jsme konecne prosli prvni instanci az do konce :P tu nejjednodussi :) Poznamka: Tank je nejnevdecnejsi povolani ve wildstar a jsem rad, ze jsem si ho nevybral :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    A jo, zmizelo to i z altu:D Super :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Dominium poprvé vyhrává a vykoplo nás to na character screen. A pak se nejde pripojit, protože "deserted"
    A aby toho nebylo málo, tak všechny boomboxes a preorder dárečky pryč. Super bug.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    ALONSY: A nastavení addonů/interface se ti ukládá?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ELPASO: No jasně, to dělám. Úplně pokaždé :)
    NAVARA: Nj, to mám radost, když se to do zítra nespraví samo, tak to začnu řešit, je to fakt otravný.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    ALONSY: v nastaveni clientu pred startem hry odskrtni a znovu zaskrtni EU
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ALONSY: tu pokoněnou instalaci (US) server jsem viděl popisovanou někde v KB, když jsem řešil jinej problém - bylo to něco s resetem nastavení, možná i supportem
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Nějaký nápad, proč mi to furt cpe americký server a při každém přihlašování to je, jako bych se přihlašovala poprvé? (Takže video, odkliknutí podmínek, psaní mailu...)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    GRAGAGROGOG: Ahaaa! Diky :) Tak to by me fakt nenapadlo, teda zkouseli jsme k nemu probihat, ale dat mu stun uz asi nikoho nenapadlo. My spis hledali nejaky misto kam by tornada nemohli :)
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    LOBOTECH: Jakmile vás hodí do tornádo fáze, musíte k němu doběhnout a dát mu stun, tím se celá fáze přeruší a jede se odznova, myslimže má jen 2 IA. Pak poslední boss se taky musí stunovat, potom co se proberete ze stunu, ale ten už má myslimže 4 IA.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    A propo, vcera jsem byl poprve v instanci. Bohuzel nevim, ktera z tech dvou dvacitkovych to byla.

Po par wipech na trashi a nekolika obmenach v sestave jsme se prokousali k prvnimu bossovi (ma kolem sebe 4 moby, ktere v druhe fazi clovek vymydli a pak pokracuje bossem), ktereho jsme asi po peti wipech udolali. (Jednou mu zbylo 864 hp :D)

Jenze pak jsme se dosli k bossovi cislo dve, ktery se po chvilce rozdeli na vice mobu, ty sme umlatili a nastalo peklo v podobe chaoticky poletujicich tornad :) Nenasli jsme misto kam se schovat, mozna jsme meli stat proste u sebe a prehealovat to, ale tornada sme dyl jak minutu neprezili nikdy.

Tak jsme se na nej vykaslali a zkusili jakehosi Overseera. Ten pro zmenu co chvili vyhodi 3 moby, kteri desne nakladaj tankovi. Prvni vlnu jsme zvladli za pomoci stunu na druhou uz sme meli ability na CD. Po sesti wipech jsme to vzdali :)

Mel by nekdo nejakej hint na tyhle dva bosse? Je tam nejakej figl, nebo jsme jen proste meli malo healu/malo dmg/spatnej tank?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK: Chapu, ses troll.

OSCURO: Ok, uz mlcim sorry :) Zpet k tematu :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    tvl tady se minuskuje jak o zivot... btw ta hra sama ukazuje ty originalni addony v sekci addonu takze tomu i autori sami rikaji addon :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZACK: http://www.computerhope.com/jargon/a/addon.htm

A software add-on is any third-party software program or script that is added to a program that enhances the program by giving it additional features and abilities.
    Ale ano, ve hře jsou všechny věci od Carbine v záložce addony, to pravda je. Málem mi vypadly oči, když jsem to omylem otevřela :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    OSCURO: Pravdu neumlcis! :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: http://media.hiddenarena.com/images/wildstar/2014/may/performance-guide/wildstar-addon-settings.jpg

O zadny definici jsem nemluvil. Ale kdyz uz na tom mas takovy zasek, tak ne, placas blbosti. Ale prosim, najdi mi tu definici add-onu, ktera rika, ze add-on musi delat nekdo jiny nez autor softwaru, ktery rozsiruje.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Nechte pera a zilky nebo vytahnu banan :-P Drzte se trochu i v tom horku.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK: Problem je v tom, ze ty nevis co to addon znamena. Podstatna definice addonu, ktera ti unika je ta, ze ji vytvoril nekdo jinej, nez originalni autor dane hry/aplikace. Proto, kdyz se vratime k puvodni debate, tak tvoje poznamka nedává žádný smysl a byla absolutně zbytečná.

Nebo mne nějak potřebuješ přesvědčit o nové definici, kterou jsi vymyslel a ode dneška platí? :o)
    ZACK
    ZACK --- ---
    JULIAN: to s tou zilkou bylo fakt dobry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam