• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ZACK
    ZACK --- ---
    OSCURO: Pravdu neumlcis! :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: http://media.hiddenarena.com/images/wildstar/2014/may/performance-guide/wildstar-addon-settings.jpg

O zadny definici jsem nemluvil. Ale kdyz uz na tom mas takovy zasek, tak ne, placas blbosti. Ale prosim, najdi mi tu definici add-onu, ktera rika, ze add-on musi delat nekdo jiny nez autor softwaru, ktery rozsiruje.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Nechte pera a zilky nebo vytahnu banan :-P Drzte se trochu i v tom horku.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK: Problem je v tom, ze ty nevis co to addon znamena. Podstatna definice addonu, ktera ti unika je ta, ze ji vytvoril nekdo jinej, nez originalni autor dane hry/aplikace. Proto, kdyz se vratime k puvodni debate, tak tvoje poznamka nedává žádný smysl a byla absolutně zbytečná.

Nebo mne nějak potřebuješ přesvědčit o nové definici, kterou jsi vymyslel a ode dneška platí? :o)
    ZACK
    ZACK --- ---
    JULIAN: to s tou zilkou bylo fakt dobry.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ZACK: Ty mas asi male pero, vid, ze tak jancis. Aby ti nepraskla zilka.
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: Co to meles? Ve WS jsou vsechny prvky ui, defaultni i uzivatelske vedene jako addon, uplne stejne funguji, jsou tak OZNACENY a najdes je i pod Addons v menu. Absolutne nechapu, kde vidis, ze bych mluvil o nejaky definici addonu, ty vole, mozna bys mel slezt z toho slunicka. Jen upozornuju, ze rozdil mezi uzivatelskym a default addonem je ve WS nulovy, pouzivaji stejny api, stejne chyby muze vykazovat jak uzivatelsky addon, tak default addon, takze "nemam addony" neni validni argument.
    Aby ti v tom vedru a se snizenou mentalni kapacitou nepraskla nejaka zilka, tak si misto toho addon klidne dej "prvek ui".
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK: Kdyz tak trvas na definici, tak UI je UI. Addon je uprava prave od jineho autora. To co hra obsahuje defaultne neni addon.
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: Veskery ui je delany jako addon prave aby to bylo snadno nahraditelny a nastavitelny. Rozdil mezi uzivatelskym a carbine addonem je rozdil jen v jmenu autora.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK: Neco co je ve hre defaultne nahrane a nastavene po instalaci neni addon.
    ZACK
    ZACK --- ---
    JULIAN, LOBOTECH: Addonu tam mate desitky, bez addonu to vypada, kdyz si date alt+Z.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Nevite nekdo k cemu jsou Data Recordery? Trci mi to v inventari, neni to junk, ale nenasel jsem k tomu zadny vyuziti. A google mne odkazuje na uplne jiny hry nez wildstar :)
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    SIRLOON: Diky!
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Mimochodem casto stoji za to jen cist, co si npccka povidaji pro sebe. Uz na arkhsipu je naprosto luxusni dialog mezi Casianem, co se snazi presvedict Drakena, aby cetl pismo o Scionech. A Draken ma hlasky typu ... ale to je samy bla bla bla, je v ty knizce vubec nejaky zabijeni?

WildStar: Lopp Want to Fly
    http://www.youtube.com/watch?v=sP1s9V5ScpE
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    PALUSHA: escape a prvni nebo druha polozka nalevo je addons. tam otevres okno s addony a nektere nabizi settings. pak dalsi moznost je v normalnim okne vlevo dole tlacitko ukazujici okna (lore, char, craft atd.) a tam nektery addony taky maji zastupce. eventuelne juknout na curse jestli to tam neni napsany
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Ze zabijeni tam byl klasicky task na zombiky, ktery se ale tak nejak splnil sam. Pak jsme zabijeli 4 specialni zombiky, kteri vznikli "posednitim" lidi z nasi frakce a meli specialni telegrafy. Predevsim vybuchujici Chua byla obzvlast zakerna. Nevim, kam se zapocitava spalovani mrtvych tel plamenomentem.
    Ze sbiracich jsme sbirali lekarnicky, datachrony a pak v Carbagedon vesnicce bomby. Jo a soucastky na oziveni toho tobota, kterym Oscuro pak sejmul toho z protejsi frakce.

A to je asi tak vsechno. Co jsme zabijeli a sbirali a nebylo to vyslovene ikonicke.

U datachronu byl jeste suprovy quest. Kdy Draken ztratil svou druzku, ale odmital uverit, ze umrela. Dostala jsem hologram drakena a mela najit specialni slizku, ve kterou se Drakenka promenila a pomoci postupneho pokladani hologramu ji dovest az k Drakenovi. Schledani bohuzel nedoslo objetim a odchodem do zapadu slunce. Zmutovana Drakenka sezrala Drakena a vznikl mega mutant, co se me pokusil sezrat.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SIRLOON: Taky nemam zadny addony a stava se to porad. Je to hnus velebnosti.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JULIAN: no mne to taky delal ten default :) kdyz sem si nahral custom ui tak mi to zmizelo, proto sem pak hledal v cem to bylo. delo se mi to vetsinou v pulce obrazovky nalevo nebo napravo od moji postavicky
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    SIRLOON: Celkem dobrej point. Zkusim to zkontrolovat. Nejake addony mam, ale moc s nima zatim nekamaradim, ani nevim, jak se daji nastavovat. Je to stejne jak treba u WOW, ze treba do chatu napisu /jmeno_addonu a otevre mi to nejaky setting?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    PALUSHA: Mimochodem vlezt primo do krateru, kam pali Teraformer neni tak uplne dobry napad. Ale kdyz ona je tam kooostkaaa. Moje Chua skoncila na skvarek, ale ... objimajici kostku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam